Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybory Prezydenckie 2015r.

Immoral

Wybory Prezydenckie 2015r.  

313 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na kogo zaglosujesz w majwoych wyborach prezydenckich?

• Grzegorz Braun
      3
    • Waldemar Deska
      1
    • Andrzej Duda
      24
    • Anna Grodzka
      8
    • Adam Jarubas
      1
    • Bronislaw Komorowski
      20
    • Janusz Korwin-Mikke
      142
    • Marian Kowalski
      1
    • Pawel Kukiz
      29
    • Nie mam ukonczych 18lat
      48
    • Nie zaglosuje
      20
    • Magdalena Ogorek
      16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pojawienie się Korwina na IEM było według mnie dobrych ruchem. 

-"W jakie gry pan gra?"

-JKM: "Szachy, brydża" :D

• Odpowiedzi 917
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I c**j z tego że gimby wiedzą skoro i tak nie mogą głosować to raz, a dwa, że co to jest za sens iśc na wybory nie znając nawet programu kandydata na którego się głosuję. Kolego, zobacz sondaże. Co z tego, że dam głos na Korwina jak i tak RACZEJ nie wygra ? Nie mówię, że na niego nie zagłosuję, tylko, że nie wiem czy jest sens.

podaje przykład:

Ty uważasz że Korwin nie wygra więc zagłosujesz na kogoś innego, inny ziomuś pomyśli tak samo jak Ty, jeszcze inny ziomuś pomyśli tak samo jak Ty itd itd.. i powiedzmy że było 5 milionów ludzi którzy pomyśleli tak samo jak Ty, a gdyby te 5 milionów zaglosowało na Korwina to by wygrał i zmienił nasz kraj na lepszy :)

Jak ogólnie nie ogarniam ludzi którzy głosują na Komorowskiego czy Dude.. przecież od dawna wiadomo że PO i PiS to największe złodzieje w Polsce. Stare baby i stare dziady głosują na nich bo są ślepi, nie mają swojego zdania i oglądają za dużo TV :)

Gdy zapytałem matke na kogo będzie głosować to powiedziała że na nie wie ale chyba na Komorowskiego.. ja do niej mówię że lepiej na Korwina, a ona odpowiedziała że Korwin nie ma szans na wygraną więc nie będzie na niego głosować :)

i właśnie takim tokiem myślenia Polska przez najbliższe 20 lat dalej będzie klepać biede. Jak jakieś gowno zostanie prezydentem to od razu wykurwiam na zachód do wujka :) będę tam zarabiał porządne pieniądze w porządnym kraju.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

podaje przykład:

Ty uważasz że Korwin nie wygra więc zagłosujesz na kogoś innego, inny ziomuś pomyśli tak samo jak Ty, jeszcze inny ziomuś pomyśli tak samo jak Ty itd itd.. i powiedzmy że było 5 milionów ludzi którzy pomyśleli tak samo jak Ty, a gdyby te 5 milionów zaglosowało na Korwina to by wygrał i zmienił nasz kraj na lepszy :)

Jak ogólnie nie ogarniam ludzi którzy głosują na Komorowskiego czy Dude.. przecież od dawna wiadomo że PO i PiS to największe złodzieje w Polsce. Stare baby i stare dziady głosują na nich bo są ślepi, nie mają swojego zdania i oglądają za dużo TV :)

Gdy zapytałem matke na kogo będzie głosować to powiedziała że na nie wie ale chyba na Komorowskiego.. ja do niej mówię że lepiej na Korwina, a ona odpowiedziała że Korwin nie ma szans na wygraną więc nie będzie na niego głosować :)

i właśnie takim tokiem myślenia Polska przez najbliższe 20 lat dalej będzie klepać biede. Jak jakieś gowno zostanie prezydentem to od razu wykurwiam na zachód do wujka :) będę tam zarabiał porządne pieniądze w porządnym kraju.

Dodam jeszcze, że ludzie uważają że Korwin i inni kandydaci nie mają szans, bo widzieli sondaże w telewizji, które pokazują dla nich niewielkie poparcie. Nikt ludziom nie powie w telewizji, że np. nad sondażem CBOS'u nadzór sprawuje premier.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Dodam jeszcze, że ludzie uważają że Korwin i inni kandydaci nie mają szans, bo widzieli sondaże w telewizji, które pokazują dla nich niewielkie poparcie. Nikt ludziom nie powie w telewizji, że np. nad sondażem CBOS'u nadzór sprawuje premier.

te sondaże to fejk. Nie od dziś wiadomo że media to manipulanci. Ostatnio pokazywali że Ogórek jest wyżej w sondarzech od Korwina xD beka w c**j z TV

ps. teraz jeszcze TVN się sprzedał dla USA :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Argumenty osób głosujących na Dudę i Komorowskiego:

Większość ich wyborców ma takie same argumenty jak w filmie.

Jak komorowski będzie miał więcej niż 5% to ja nie wierzę w Polaków.

Deus vult

Opublikowano

Potwierdzenie mych słów. Na Komorowskiego głosować będą same 50+, którzy nie wiedzą co się dzieje w kraju etc. 

"Odpowiada mi jego styl bycia, wypowiadania się" - czy to wymaga jakiegokolwiek komentarza?

Opublikowano

Komorowski jak miał wąsa to mi Bieruta przypominał.

tfu, przecz z komuną.

Opublikowano

Argumenty osób głosujących na Dudę i Komorowskiego:

Większość ich wyborców ma takie same argumenty jak w filmie.

i przez takie stare pruchno Polska dalej będzie gownem na arenie międzynarodowej.. argumenty tych osób przechodzi apogeum ludzkiej głupoty. Nie wiesz na kogo głosować, nie jesteś zdecydowany to siedz w domu i nie głosuj! Ale nieee.. barany które nie mają pojęcia o polityce i tak pójdą i będą głosować na Komora lub Dude bo to PO i PiS a ich wiedza na temat polityki obejmuje jedynie te dwie partie na dodatek tylko z nazwy bo dużo się o nich mówi w TV :)

szkoda tylko że przeoczyli afery tasmowe z udziałem PO pierdolone stado baranów.

ja nie wiem co będzie z tą Polską :c

może za 20 lat zmienimy ją na lepszą gdy do głosu dojdą nasze dzieci :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

­

No kolejny umysłowy debil, szkoda klawiatury.

i dostałeś za to warna, ah ci moderatorzy mpc

#unwarn

korwin, też nie rozumiem ludzi którzy głosują na komora albo dude

Opublikowano

Korwin ma najwięcej serio ? moim zdaniem on się nie nadaje na prezydenta "bronek" jest dobry prezydentem więc po co go zmieniać ?

Opublikowano

Korwin ma najwięcej serio ? moim zdaniem on się nie nadaje na prezydenta "bronek" jest dobry prezydentem więc po co go zmieniać ?

Podaj 1 argument dla którego ta spierdolina ma rządzić? 

Deus vult

Opublikowano

Powiedz mi dlaczego uważasz, że szogun jest dobrym prezydentem? Co zrobił dla kraju? Oczywiście chodzi mi o pozytywne aspekty, bo negatywne można by tak wymieniać i wymieniać...

Opublikowano

naprawde nasza polityka jest tak zalosna, ze poprostu nie ma zadnego kandydata?

niestety jest.

kilka lat temu chcialem glosowac na korwina, ale to jest jednak idiota.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

naprawde nasza polityka jest tak zalosna, ze poprostu nie ma zadnego kandydata?

niestety jest.

kilka lat temu chcialem glosowac na korwina, ale to jest jednak idiota.

Dlaczego tak uważasz? To że obraża publicznie PO i PiS? obraża obecną polityke Polski? Ten gość właśnie jest odpowiednim kandydatem ponieważ nie boi się mówić tego co myśli.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Dlaczego tak uważasz? To że obraża publicznie PO i PiS? obraża obecną polityke Polski? Ten gość właśnie jest odpowiednim kandydatem ponieważ nie boi się mówić tego co myśli.

Ja bardziej się obawiam że to jest agent.. ma coś dziwnego w sobie,ale i tak głosuje na niego przynajmniej obali system (czyli połowa roboty wykonana jeśli zdradzi kraj to się jego obali)

Opublikowano

Ja bardziej się obawiam że to jest agent.. ma coś dziwnego w sobie,ale i tak głosuje na niego przynajmniej obali system (czyli połowa roboty wykonana jeśli zdradzi kraj to się jego obali)

dlaczego uważasz że to agent?

Jest wiarygodny w swoich słowach, więc nie wiem w czym problem.

Deus vult

Opublikowano

O to, to możesz się najmniej obawiać. Póki co to właśnie Korwin próbował ujawnić agentów ponad 20 lat temu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...