Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybory Prezydenckie 2015r.

Immoral

Wybory Prezydenckie 2015r.  

313 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na kogo zaglosujesz w majwoych wyborach prezydenckich?

• Grzegorz Braun
      3
    • Waldemar Deska
      1
    • Andrzej Duda
      24
    • Anna Grodzka
      8
    • Adam Jarubas
      1
    • Bronislaw Komorowski
      20
    • Janusz Korwin-Mikke
      142
    • Marian Kowalski
      1
    • Pawel Kukiz
      29
    • Nie mam ukonczych 18lat
      48
    • Nie zaglosuje
      20
    • Magdalena Ogorek
      16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niech mi ktoś poda jeden argument dla którego warto głosować na JKM. 

Nie wiem kto to Andrzej Duda, zagłosuję na Magdalenę Ogórek, bo ma chyba największe aspiracje ze wszystkich.

Grafika z fb. partii KORWiN.

25310935762779326426.jpg

• Odpowiedzi 917
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Brakuje jeszcze w tabelce pola "ŚREDNIOWIECZNE POGLĄDY: TAK"

To są poglądy Europejskie  więc z czym masz problem?

Deus vult

Opublikowano

Zagłosuję na Pawła Kukiza.Korwin-Mikke to dla mnie zwykły krzykacz skłonny nawet do współpracy z socjalistami(PiS),którymi rzekomo się brzydzi,żeby tylko wprowadzić w życie swoje puste,populistyczne hasła,które nie są poparte specjalistycznymi przykładami.

Opublikowano

Zagłosuję na Pawła Kukiza.Korwin-Mikke to dla mnie zwykły krzykacz skłonny nawet do współpracy z socjalistami(PiS),którymi rzekomo się brzydzi,żeby tylko wprowadzić w życie swoje puste,populistyczne hasła,które nie są poparte specjalistycznymi przykładami.

Korwin jest gotowy z każdą partią współpracować jeśli zostaną wprowadzone jego innowacje. Populizmy? Jakie populizmy chłopcze, wymieniaj. Kto to w ogóle Kukiz jest? On ma startować na prezydenta? hmm

Deus vult

Opublikowano

To są poglądy Europejskie  więc z czym masz problem?

Przecież on jest największym przeciwnikiem UE, więc jak można nazywać jego poglądy europejskimi? Pomijając ten fakt, seksizm, homofobia, nacjonalizm to nie są idee, które ceni się w XXI w.

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

Przecież on jest największym przeciwnikiem UE, więc jak można nazywać jego poglądy europejskimi? Pomijając ten fakt, seksizm, homofobia, nacjonalizm to nie są idee, które ceni się w XXI w.

Typowa k***a faktow.

Korwin jest anty unijny, cywilizacja unijna nie ma nic wspolnego z cywilizacja europejska tak jak on to mowi jest jej odwrotnoscia no bo tak jest. Dawniej dziwolagi wystepowali w cyrku dzisiaj maja wieksze prawa od ludzi. Dawniej morderce wieszano dzisiaj zyje w luksusach. Dawniej byl rozwoj dzis nie ma rozwoju, mozna wymieniac w nieskonczonosc.

Deus vult

Opublikowano

Korwin jest gotowy z każdą partią współpracować jeśli zostaną wprowadzone jego innowacje. Populizmy? Jakie populizmy chłopcze, wymieniaj. Kto to w ogóle Kukiz jest? On ma startować na prezydenta? hmm

Np. Jego poglądy o wsadzaniu polityków do więzienia to jest przecież demagogia  oraz czysty populizm.Każdy  myślący logicznie człowiek wie,że przy obecnym stanie sądownictwa pełniąc funkcję Prezydenta RP to jest niewykonalne,a takie poglądy trafiają tylko do bardzo młodych,niedoświadczonych ludzi,którzy są zbuntowani i mają dosyć obecnego systemu,ale nie zdają sobie sprawy jak czasochłonne będzie przywrócenie tego kraju do normalności.Ja od polityków żądam konkretów,a nie ogólnikowych haseł typu walka z bezrobociem poprzez zniesienie podatku dochodowego czy walka z biurokracją.Chcę,aby taki polityk oszacował co jest w stanie zrobić dla społeczeństwa w danej kadencji poprzez przedstawienie bardzo szczegółowego planu reform oraz przygotowanie przykładów projektu potencjalnych ustaw.Korwin na razie rzuca tylko hasłami,które są typowo propagandowe i częściowo nierealne do zrealizowania przez jedną kadencję w sejmie lub rządzie.Jeżeli chce,żeby więcej ludzi do niego się przekonało to niech przedstawi szczegółowy plan działania,a nie tylko założenia programowe.Co do jego poglądów osobistych to część z nich jest totalnie absurdalna i w zupełności nie zgadzam się z nimi jak te o Rosji czy o niepełnosprawnych.

A co do Kukiza to głosuję na niego ze względu na ten jeden postulat odnośnie systemu wyborów,który jest konkretny i możliwy do wprowadzenie z pozycji Prezydenta RP.

Opublikowano

To może napiszesz jakie wartości ceni się w XXI w.? Korwin nacjonalistą? Jak masz zamiar coś napisać to przynajmniej dowiedz się co to oznacza. 

Opublikowano

Sukienka - 2300 zł

Buty - 500 zł

Kolacja z Magdaleną Ogórek - bezcenne..

Kocham Renissance.

Opublikowano

Np. Jego poglądy o wsadzaniu polityków do więzienia to jest przecież demagogia  oraz czysty populizm.Każdy  myślący logicznie człowiek wie,że przy obecnym stanie sądownictwa pełniąc funkcję Prezydenta RP to jest niewykonalne,a takie poglądy trafiają tylko do bardzo młodych,niedoświadczonych ludzi,którzy są zbuntowani i mają dosyć obecnego systemu,ale nie zdają sobie sprawy jak czasochłonne będzie przywrócenie tego kraju do normalności.Ja od polityków żądam konkretów,a nie ogólnikowych haseł typu walka z bezrobociem poprzez zniesienie podatku dochodowego czy walka z biurokracją.Chcę,aby taki polityk oszacował co jest w stanie zrobić dla społeczeństwa w danej kadencji poprzez przedstawienie bardzo szczegółowego planu reform oraz przygotowanie przykładów projektu potencjalnych ustaw.Korwin na razie rzuca tylko hasłami,które są typowo propagandowe i częściowo nierealne do zrealizowania przez jedną kadencję w sejmie lub rządzie.Jeżeli chce,żeby więcej ludzi do niego się przekonało to niech przedstawi szczegółowy plan działania,a nie tylko założenia programowe.Co do jego poglądów osobistych to część z nich jest totalnie absurdalna i w zupełności nie zgadzam się z nimi jak te o Rosji czy o niepełnosprawnych.

A co do Kukiza to głosuję na niego ze względu na ten jeden postulat odnośnie systemu wyborów,który jest konkretny i możliwy do wprowadzenie z pozycji Prezydenta RP.

Ale przecież każdy zdaje sobie z tego sprawę że będzie niezły burdel jak Korwin dojdzie do władzy, ale o to chodzi pozbyć się tych komunistów z Polski i Europy.

Co zrobi dla społeczeństwa? Nic im  nie da i nic im nie zabierze to proste jak budowa, kto nie pracuje nie je. System jest tak skorumpowany i ta armia urzędników że uczciwy pracownik utrzymuje nieroba.

Dalej nie wiem kto to kukiz i jaki ma plan.

Deus vult

Opublikowano

Niech mi ktoś poda jeden argument dla którego warto głosować na JKM. 

Nie wiem kto to Andrzej Duda, zagłosuję na Magdalenę Ogórek, bo ma chyba największe aspiracje ze wszystkich.

Jeden argument powiadasz...

1. Obniżka podatków - masz więcej pieniędzy.

2. Wyjście z UE - brak dyktowania warunków życia przez urzędasów.

3. Związane z punktem drugim ; więcej pieniędzy w budżecie z powodu zwolnienia ogromnej ilości zbędnych urzędników.

4. Możliwość obrony swojego domu - nie potrzebujesz zezwolenia na broń.

5. Nie będziesz utrzymywać bezrobotnych osób.

6. Nie będziesz płacić za to, że urzędnicy będą pracować nad instrukcją używania drabiny czy też kaloszy.

7. Do lekarza nie będziesz czekać rok z ważną sprawą (no, chyba, że dopłacisz)

Dalej to nie chce mi się wypisywać, szkoda czasu. Będziesz zainteresowany polityką a nie gów*em to poczytasz z czego innego niż gazeta wyborcza.

Kim jest w ogóle Magdalena Ogórek? Przecież ona wkroczyła na scenę polityczną jak szogun na stołek.

Opublikowano

Jeden argument powiadasz...

1. Obniżka podatków - masz więcej pieniędzy.

2. Wyjście z UE - brak dyktowania warunków życia przez urzędasów.

3. Związane z punktem drugim ; więcej pieniędzy w budżecie z powodu zwolnienia ogromnej ilości zbędnych urzędników.

4. Możliwość obrony swojego domu - nie potrzebujesz zezwolenia na broń.

5. Nie będziesz utrzymywać bezrobotnych osób.

6. Nie będziesz płacić za to, że urzędnicy będą pracować nad instrukcją używania drabiny czy też kaloszy.

7. Do lekarza nie będziesz czekać rok z ważną sprawą (no, chyba, że dopłacisz)

Dalej to nie chce mi się wypisywać, szkoda czasu. Będziesz zainteresowany polityką a nie gów*em to poczytasz z czego innego niż gazeta wyborcza.

Kim jest w ogóle Magdalena Ogórek? Przecież ona wkroczyła na scenę polityczną jak szogun na stołek.

To jest taka deska z którą trzeba rozmawiać.

Kolejne dno i wodorosty.

Deus vult

Opublikowano

„15 pudeł i ponad 200 tysięcy zebranych podpisów – Janusz Korwin-Mikke, kandydat partii KORWiN jest już gotowy do walki o prezydenturę. W poniedziałek jako pierwszy z kandydatów złożył podpisy w Państwowej Komisji Wyborczej”

805491408806070489277.png

Opublikowano

Tak naprawdę to nikogo mądrzejszego od JKM'a i Brauna tutaj nie widzę.

Kowalski i Kukiz to takie dwa pachołki, które chcą zmian bo ich system dyma ale sami nie wiedzą na co.

Ogórki i Bronki to jedna i ta sama bieda umysłowa. Bardzo bym chciał Brauna na prezydenta, ale czy uzbiera te 100 tys. podpisów? W każdym razie oby.

417711489342956987022.png

Opublikowano

Tak naprawdę to nikogo mądrzejszego od JKM'a i Brauna tutaj nie widzę.

Kowalski i Kukiz to takie dwa pachołki, które chcą zmian bo ich system dyma ale sami nie wiedzą na co.

Ogórki i Bronki to jedna i ta sama bieda umysłowa. Bardzo bym chciał Brauna na prezydenta, ale czy uzbiera te 100 tys. podpisów? W każdym razie oby.

dokładnie ogórkowa warta bronka.

Deus vult

Opublikowano

Lewa strona forum chyba wyczerpała argumenty. Proponuję, byście przedstawili jakieś racjonalne racje, dlaczego zamierzacie głosować na swoich kandydatów. @tomekdan @hrabia14 @Ding @XJ9

Tylko mi nie mówcie, że głosujecie, bo komuchowski był prezydentem od 2010 albo p. mizeria ma świetne postulaty.

Opublikowano

hrabia na banie, ding na banie, ja sie nie udzielam, bo nie mam zamiaru dyskutowac tutaj, zreszta i tak nie zaglosuje bo nie moge

powodzenia kuce

­

Opublikowano

hrabia na banie, ding na banie, ja sie nie udzielam, bo nie mam zamiaru dyskutowac tutaj, zreszta i tak nie zaglosuje bo nie moge

powodzenia kuce

Po co nabijasz posty, skoro i tak nie masz zamiaru się udzielać?

głosowałbym na korwina gdyby nie to, że boję się iż spierdoli życie mojej rodzinie :v

Z jakiego powodu tak uważasz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...