Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybory Prezydenckie 2015r.

Immoral

Wybory Prezydenckie 2015r.  

313 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na kogo zaglosujesz w majwoych wyborach prezydenckich?

• Grzegorz Braun
      3
    • Waldemar Deska
      1
    • Andrzej Duda
      24
    • Anna Grodzka
      8
    • Adam Jarubas
      1
    • Bronislaw Komorowski
      20
    • Janusz Korwin-Mikke
      142
    • Marian Kowalski
      1
    • Pawel Kukiz
      29
    • Nie mam ukonczych 18lat
      48
    • Nie zaglosuje
      20
    • Magdalena Ogorek
      16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1003407_573987109404872_5271202374847267ch

Hmm, a myślałem, że prześwietlanie krewnych do poprzedniego pokolenia to technika tzw. "reżymowych mediów"...

Do czego dopierdolili się do Ogórek kiedy nie mogli znaleźć żadnej sensownej krytyki? Do jej męża, bo nic innego nie było.

742611478555387739101.jpeg

• Odpowiedzi 917
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm, a myślałem, że prześwietlanie krewnych do poprzedniego pokolenia to technika tzw. "reżymowych mediów"...

Do czego dopierdolili się do Ogórek kiedy nie mogli znaleźć żadnej sensownej krytyki? Do jej męża, bo nic innego nie było.

Skończ już z tą Ogórek błagam, to już się nudne robi 

Opublikowano

TRZEBA ROZMAWIAĆ!

0 argument tak jak ty. Jego krewni to komuniści. TAK CZY NIE?

Opublikowano

to co już na Kukiza nie będziesz głosował bo kumple z Korwinem?

Deus vult

Opublikowano

Powiem wam tak, już nie raz pokazano nam ile warte jest nasze kroczenie do urn wyborczych, i ile warte jest nasze głosowanie... Nie ważne na kogo oddamy głos, ale kto te głosy będzie liczył... nie muszę już chyba wspominać również o tym jak media są kierowane przez kolejne rządy i na co mają zgodę a na co nie. Każda, dosłownie każda możliwa konkurencja do korytka będzie niszczona i opluwana medialnie, każdy obywatel który odważy się wyjawić publicznie swoje zdanie na temat konkretnego polityka również będzie robiony na wariata. W tym kraju mamy prawdziwą wolność chyba jedynie w kwestii wybrania sobie produktów w sklepie, chociaż i one pozostawiają wiele do życzenia pod względem jakości... Osobiście zagłosuję na Kukiza jeśli oczywiście go dopuszczą. Trzeba tu kogoś nowego, wszystkie partie przy politycznym korycie już były, miały szansę się wykazać i co? Rozsprzedano nasz przemysł, rozgrzebano kopalnie obsadzając po znajomości prezesikami, którym podstawę w zusie ogranicza się już w lutym (czyli w poprzednim roku zarobili ponad 1,5 mln złotych!), stosuje się od lat chemizację żywności (no przypadkiem wzrosło zachorowanie na raka prawda?), co krok napotykamy tzw obcy kapitał, który generalnie podatków u nas unika, za to mały polski przedsiębiorca zbiera wciry już na starcie i wmawia się nam, że przecież "Polacy, nic się nie stało" i z przerażeniem patrzę na to jak ludzie łykają niczym młode pelikany każdą ściemę podyktowaną przez kolejne rządy. Wiek emerytalny 67 lat, gdzie naprawdę w wielu miastach ludzie pracują fizycznie... wyobrażacie sobie starego dziadziusia albo babulinkę ciągnącą za sobą paleciaka z towarem na sklep? Z resztą jaka emerytura jak większość godzi się tyrać za najniższe krajowe byle przeżyć, a emerytura teraz to ledwie 30-40% średnich zarobków. Mój sąsiad zażartował sobie kiedyś, "Na PO głos oddajcie, przed emeryturą umierajcie" i chyba żart obrócił się w szarą rzeczywistość. Nie namawiam tutaj nikogo do porywania się zaraz z gracką na Wiejską, ale chyba czas wziąć swój los we własne ręce.

Pozdrawiam.

97993054676936328872.jpg

Opublikowano

TRZEBA ROZMAWIAĆ!

0 argument tak jak ty. Jego krewni to komuniści. TAK CZY NIE?

A mój dziadek był transwestytą z Hitlerjugend, i c**j z tego? Ludzie, a co ważniejsze pokolenia są od siebie zupełnie inne, na tym polega zmiana, na tym polega niepodległość poglądów, na tym polega wolność. Nie rozumiecie, kuce?

Poza tym, nie chce mi się robić poszukiwań na ten temat ale sam fakt bycia w MBP nic nie znaczy, tak samo jak zbrodnie na "wyklętych". Niektórzy wyklęci byli skurwysynami i mordercami, jeśli to ich dotyczyły te zbrodnie to chwała krewnym Komorowskiego ;)

to co już na Kukiza nie będziesz głosował bo kumple z Korwinem?

Kukiz, w przeciwieństwie do Korwina jest inteligentnym realistą. Chce kraju takim, jakim może on być a nie niemożliwej do osiągnięcia kapitalistycznej utopii.

Skończ już z tą Ogórek błagam, to już się nudne robi 

Skończcie już z Korwinem błagam, to już się nudne robi.

Opublikowano

Znaczy, byli komunistami a dziś komuniści rządzą Polską i Europą. Sikorski zaczął węszyć w Katyniu - zginął, Petelicki chciał Trybunalu Stanu dla Tuska - zginął, Niemcow sprzeciwiał się Kremlowi - zginął. 

I tylko nie pisz mi, że Petelicki popełnił samobójstwo, bo wsiądę na hulajnogę i przejadę się do ciebie, do Moskwy. Żyjesz w nieświadomości albo taki ustrój przyjmujesz co jest równe z niedojebaniem mózgowym, z którym boryka się 70% społeczeństwa Polskiego. 

Masz coś mądrego do powiedzenia szogunie, czy mogę już wyjść?

Opublikowano

Petelicki popełnił samobójstwo.

Nie chce mi się wierzyć, że twórca i dowódca jednostki GROM był tak słaby psychicznie aby popełnić samobójstwo w garażu. Poza tym w naszym kraju zbyt wielu ludzi zginęło z rąk ''seryjnego samobójcy''.

Opublikowano

Znaczy, byli komunistami a dziś komuniści rządzą Polską i Europą. Sikorski zaczął węszyć w Katyniu - zginął, Petelicki chciał Trybunalu Stanu dla Tuska - zginął, Niemcow sprzeciwiał się Kremlowi - zginął. 

I tylko nie pisz mi, że Petelicki popełnił samobójstwo, bo wsiądę na hulajnogę i przejadę się do ciebie, do Moskwy. Żyjesz w nieświadomości albo taki ustrój przyjmujesz co jest równe z niedojebaniem mózgowym, z którym boryka się 70% społeczeństwa Polskiego. 

Masz coś mądrego do powiedzenia szogunie, czy mogę już wyjść?

Sorry, staram sie bazować na faktach, nie teoriach spiskowych. Jeśli ty swoje dyrdymały przyjmujesz za pewnik to jaki sens ma dyskusja z tobą? Jesteś fanatykiem swoich poglądów.

Ps: Petelicki popełnił samobójstwo.

Opublikowano

Głosując na PiS lub PO w naszym kraju nic się nie zmieni.. dalej będziemy klepać biede i tyrać po. 2 zmiany żeby utrzymać polityków :)

Jeśli mogę Was prosić to głosujcie na kogokolwiek poza: Komorowskim, Dudą, Ogórek, Polikotem i "Anną Grodzką"

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Sorry, staram sie bazować na faktach, nie teoriach spiskowych. Jeśli ty swoje dyrdymały przyjmujesz za pewnik to jaki sens ma dyskusja z tobą? Jesteś fanatykiem swoich poglądów.

Ps: Petelicki popełnił samobójstwo.

Szkoda czasu na ciebie.

Ps. Oczywiście, że nie. Jesteś zdrowo pierdolnięty skoro tak myślisz. 

Bez odbioru

Opublikowano

Szkoda czasu na ciebie.

Ps. Oczywiście, że nie. Jesteś zdrowo pierdolnięty skoro tak myślisz. 

Czyli koniec teorii spiskowych? Bo faktów przestałeś używać dawno temu.

Na samobójstwo Petelickiego, jak i na jego zabójstwo nie ma jednolitych dowodów dlatego przyjmuje bardziej logiczną wersję samobójstwa ale nie odrzucam możliwości zabójstwa. Tak działa logiczne i obiektywne myślenie, bezstronne, takie jakiego wam brakuje kuce.

Opublikowano

Czyli koniec teorii spiskowych? Bo faktów przestałeś używać dawno temu.

Na samobójstwo Petelickiego, jak i na jego zabójstwo nie ma jednolitych dowodów dlatego przyjmuje bardziej logiczną wersję samobójstwa ale nie odrzucam możliwości zabójstwa. Tak działa logiczne i obiektywne myślenie, bezstronne, takie jakiego wam brakuje kuce.

>mów o bezstronności

> wyznaj lewacyzm

A mój dziadek był transwestytą z Hitlerjugend, i c**j z tego? Ludzie, a co ważniejsze pokolenia są od siebie zupełnie inne, na tym polega zmiana, na tym polega niepodległość poglądów, na tym polega wolność. Nie rozumiecie, kuce?

Poza tym, nie chce mi się robić poszukiwań na ten temat ale sam fakt bycia w MBP nic nie znaczy, tak samo jak zbrodnie na "wyklętych". Niektórzy wyklęci byli skurwysynami i mordercami, jeśli to ich dotyczyły te zbrodnie to chwała krewnym Komorowskiego ;)

Kukiz, w przeciwieństwie do Korwina jest inteligentnym realistą. Chce kraju takim, jakim może on być a nie niemożliwej do osiągnięcia kapitalistycznej utopii.

Skończcie już z Korwinem błagam, to już się nudne robi.

Kapitalizm utopia?

Kapitalizm to fakt który napędza ten świat. O socjaliźmie można mówić że to utopia dla naiwnych idiotów.

Deus vult

Opublikowano

Najprawdopodobniej zagłosuję na Komorowskiego, bo pozostałych ledwo kojarzę (może z wyjątkiem Korwina, ale dajcie mi chociaż jeden powód, by na niego głosować)

Opublikowano

niestety lecz glosowalbym gdyby startowal moj Mistrz i wzor Wladimir Wladimirowicz Putin. Naprowadzil by on Polske na droge do potegi. Sadze ze wiele osob z tego forum spotkala by zasluzona kara za swe zdradzieckie poglady. Od prawa do lewa sypaly by sie glowy. Lecz jak narazie pozostaje mi czekac az wysle on wojska rosyjskie ku wyzwoleniu Polski jak i reszty Europy z liberalnych rzadow wyzyskiwaczy: roznej masci bankierow, spekulantow i podobnych smieci, ktorym sie nalezy jedynie pobyt na Syberii.

Opublikowano

niestety lecz glosowalbym gdyby startowal moj Mistrz i wzor Wladimir Wladimirowicz Putin. Naprowadzil by on Polske na droge do potegi. Sadze ze wiele osob z tego forum spotkala by zasluzona kara za swe zdradzieckie poglady. Od prawa do lewa sypaly by sie glowy. Lecz jak narazie pozostaje mi czekac az wysle on wojska rosyjskie ku wyzwoleniu Polski jak i reszty Europy z liberalnych rzadow wyzyskiwaczy: roznej masci bankierow, spekulantow i podobnych smieci, ktorym sie nalezy jedynie pobyt na Syberii.

Korwin Mikke ma niektore cechy Putina np. nie liże dupy Europie, USA, a to już wielki +

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

O4IntqGDGeFzi.gif

Że co!?!?!?!? ty chyba zamiast mózgu masz wode .. do szkoły głąbie .. Putin by nas wyjebał na pustynie żebyśmy żarli piach, a ty chciałbyś aby ruskie ścierwo nami władało?? tyle wieków Polski naród walczył z tymi gnojami a ty chcesz im dać władze.. bosze debilizm nie zna granic.. nie wiem jak cie wychowano ale najwidoczniej na debila który nie zna historii..

Najprawdopodobniej zagłosuję na Komorowskiego, bo pozostałych ledwo kojarzę (może z wyjątkiem Korwina, ale dajcie mi chociaż jeden powód, by na niego głosować)

Chce wyjebać cały rząd z koryta sam na niego głosuje bo Pan Braun i Pan Kukiz są mało kojarzeni w społeczeństwie.. więc większe szanse ma Pan Korwin..

Opublikowano

Jak można głosować na tego idiote Komorowskiego? 

@squah v3 rozjebałeś mnie xD

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Jak można głosować na tego idiote Komorowskiego? 

wystarczy że zaznaczysz krzyżyk przy jego nazwisku 

mam nadzieję że pomogłem, pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...