Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybory Prezydenckie 2015r.

Immoral

Wybory Prezydenckie 2015r.  

313 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na kogo zaglosujesz w majwoych wyborach prezydenckich?

• Grzegorz Braun
      3
    • Waldemar Deska
      1
    • Andrzej Duda
      24
    • Anna Grodzka
      8
    • Adam Jarubas
      1
    • Bronislaw Komorowski
      20
    • Janusz Korwin-Mikke
      142
    • Marian Kowalski
      1
    • Pawel Kukiz
      29
    • Nie mam ukonczych 18lat
      48
    • Nie zaglosuje
      20
    • Magdalena Ogorek
      16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie oznacza, że masz wykonywać wedle jego rozkazów.

Przez takich jak ty Hitler mógł zabijać tyle ludzi poprzez swoje rozkazy, bo on rządził państwem, więc każdy jego rozkaz jest najważniejszy i nic więcej się nie liczy. Brawo dla ciebie człowieku

@Wojciech...

Nie, mam mózg.

Hitler zabijał ludzi, ponieważ został dopuszczony do władzy przez demokratów, plączesz się w swoich chorych teoriach...

• Odpowiedzi 917
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To nie oznacza, że masz wykonywać wedle jego rozkazów.

Przez takich jak ty Hitler mógł zabijać tyle ludzi poprzez swoje rozkazy, bo on rządził państwem, więc każdy jego rozkaz jest najważniejszy i nic więcej się nie liczy. Brawo dla ciebie człowieku

@Wojciech...

Nie, mam mózg.

Mój drogi.Hitler nie był monarchą - miał tytuł kanclerza, wodza, dyktatora.Nie wiesz czym się różni monarchia od dyktatury? Korwin i reszta monarchistów jest za monarchią konstytucyjną, tzn, że prawa i obowiązki oraz uprawnienia monarchy są zapisane w konstytucji.Po za tym będą też niezależne sądy, które pod monarchę nie będą podlegać, bo wtedy nie byłby niezależne, więc monarcha nie może od tak sobie wydać rozkazu, żeby zabić tego i tego.

Opublikowano

W istnienie twojego mózgu co najmniej powątpiewam.

Powiedzmy, że Hitler nawet zabijał dzięki takim jak ja i koledzy tutaj próbujący cię uświadomić.

W takim wypadku i tak więcej osób zdechło z głodu/braku chęci do życia dzięki twojej kochanej demokracji.

Czyli trzeba wykonywać bezmyślnie rozkazy? I ty mi piszesz, ze powątpiewasz w istnienie twojego mózgu? Mam nadzieję, że nikt nie pójdzie za twoimi ideami...

@piotr11104

Czy ty wiesz w ogóle do kogo to mówiłem? Pisałem to do słów Kelar.+ Gdyby nie miał ludzi, którzy wykonywaliby jego rozkazy bezmyślnie to by nie zabijał ;)

Opublikowano

Czyli trzeba wykonywać bezmyślnie rozkazy? I ty mi piszesz, ze powątpiewasz w istnienie twojego mózgu? Mam nadzieję, że nikt nie pójdzie za twoimi ideami...

dyskusja z tobą jest jak gra w szachy z gołębiem. 

Deus vult

Opublikowano

dyskusja z tobą jest jak gra w szachy z gołębiem. 

Ponieważ uważam, że pogląd TheMadMan9512 "wykonujmy bezmyślnie rozkazy władzy" jest żałosnym poglądem?

Opublikowano

Ponieważ uważam, że pogląd TheMadMan9512 "wykonujmy bezmyślnie rozkazy władzy" jest żałosnym poglądem?

Gdzie pisałem żeby bezmyślnie wykonywać rozkazy?

Każdy ma swój mózg (patrząc na to co piszesz jednak mam wątpliwości) i zadecyduje jak się w danej sytuacji zachować.

###

Co tu tak cicho się zrobiło, czyżby dlatego że Kokosz odwiedził temat? Hoho.

417711489342956987022.png

Opublikowano

"Powiedzmy, że Hitler nawet zabijał dzięki takim jak ja..." Hm, a ja stwierdziłem, że ludzie wykonujący i pomagający Hitlerowi wykonywali bezmyślnie jego rozkazy. Ja tu nie łże, jak ty to mówisz;)

Opublikowano

"Powiedzmy, że Hitler nawet zabijał dzięki takim jak ja..." Hm, a ja stwierdziłem, że ludzie wykonujący i pomagający Hitlerowi wykonywali bezmyślnie jego rozkazy. Ja tu nie łże, jak ty to mówisz;)

Polecam poczytać trochę książek (niekoniecznie bajki na dobranoc) i zacząć myśleć/rozumieć przynajmniej jak przeciętny człowiek bo więcej od ciebie już nie wymagam, nie jestem aż takim sadystą.

Na tym myślę, że skończymy dyskusję bo zaczynamy naprawdę odchodzić od tematu. Jak chcesz to zapraszam na PW, tam można nawet konferencje robić z innymi użytkownikami.

417711489342956987022.png

Opublikowano

http://www.euroceny.info/

Dalej głosujcie na PO i Pana Komorowskiego ;)

Warto zerknąć.

o cie c**j ale zdrajca chcą wydymać polaków ze wszystkiego :P

patrzcie na tego durnia :

Poroch wręczył beznogiemu weteranowi piłkę futbolową

https://www.youtube.com/watch?v=0ao6pULVKc8

Oni sobie jaja robią z tych ludzi co walczą..

A głosowanie nadal na PO to głupota i debilizm (u mnie nauczycielka głosuje na PO dziewka)

Głosujcie na Korwina to może się uda coś jeszcze zrobić..

Opublikowano

Lepiej zapłacić miliard złotych za utrzymanie całego tabunu morderców z wyrokiem dożywocia niż skazać jedną, niewinną osobę. Ludzkie życie to wartość najwyższa.

No i przez te twoje lewackie "życie to wartosc najwyższa" zamiast wpierdalać żywcem muslimow do wnętrza zdechłych swin negocjujemy z nimi, placimy im miliony i dajemy im poczucie przewagi, bo mogą negocjować!

I za uratowanie kilku osób ginie w zamachach setki albo i więcej...

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

No i przez te twoje lewackie "życie to wartosc najwyższa" zamiast wpierdalać żywcem muslimow do wnętrza zdechłych swin negocjujemy z nimi, placimy im miliony i dajemy im poczucie przewagi, bo mogą negocjować!

Jeśli uważasz, że to lewackie "życie to wartość najwyższa" bezwzględnie każe kłaść się brzuchem do góry to jesteś zdrowo pokręcony.

K***a, jeśli chodzi o wypowiedzi krula to potraficie znaleźć milion kontekstów, pierdyliard cytatów itd. a kiedy przyjdzie do analizy wypowiedzi kogoś innego niż wy w dyskusji to już móżdżki nie działają, co?

Konflikt, który może być rozwiązany pokojowo powinien być tak rozwiązany. Konflikt, który już przeszedł tą granicę musi zostać rozwiązany przemocą by chronić życia nasze kosztem wrogów.

Oceny, w której fazie jest konflikt z muslimami nie mam ochoty się podejmować, niech każdy ma swoją wizję.

I to jest "lewackie" rozwiązanie. Nie to co robi pseudo-centro-lewica w polsce.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Jeśli uważasz, że to lewackie "życie to wartość najwyższa" bezwzględnie każe kłaść się brzuchem do góry to jesteś zdrowo pokręcony.

K***a, jeśli chodzi o wypowiedzi krula to potraficie znaleźć milion kontekstów, pierdyliard cytatów itd. a kiedy przyjdzie do analizy wypowiedzi kogoś innego niż wy w dyskusji to już móżdżki nie działają, co?

Konflikt, który może być rozwiązany pokojowo powinien być tak rozwiązany. Konflikt, który już przeszedł tą granicę musi zostać rozwiązany przemocą by chronić życia nasze kosztem wrogów.

Oceny, w której fazie jest konflikt z muslimami nie mam ochoty się podejmować, niech każdy ma swoją wizję.

I to jest "lewackie" rozwiązanie. Nie to co robi pseudo-centro-lewica w polsce.

K***a czlowieku, jak ty chcesz rozwiazac pokojowo konflikt z tymi dzikusami? Z nimi sie nie da, oni chcą nas zabijać, mają nas za gówna, za pizdy które nie umieją się bronić, za debili nie umiejacych przeciwstawić się tej pladze, dobrze o tym wiedza i wykorzystują to. Wszystko to zaplanowali i wdrążali plan w życie latami. Dobrze wiedzą, że nie umiemy się połączyć jako "jeden biały naród", jako "biała siła".

A jesli masz zamiar bazgrać te swoje smieszne teorie, to oszczedz sobie, nie chce mi się tego czytac.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

K***a czlowieku, jak ty chcesz rozwiazac pokojowo konflikt z tymi dzikusami? Z nimi sie nie da, oni chcą nas zabijać, mają nas za gówna, za pizdy które nie umieją się bronić, za debili nie umiejacych przeciwstawić się tej pladze, dobrze o tym wiedza i wykorzystują to. Wszystko to zaplanowali i wdrążali plan w życie latami. Dobrze wiedzą, że nie umiemy się połączyć jako "jeden biały naród", jako "biała siła".

A jesli masz zamiar bazgrać te swoje smieszne teorie, to oszczedz sobie, nie chce mi się tego czytac.

Terrorystów należy zlikwidować i tyle.

Ale muzułmanie =/= terroryści

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

MPC - nie znam się to się wypowiem.

Muslim - wyznawca religii islamskiej. W Koranie jest napisane "nie zabijaj". Muslim nie jest terrorystą ani zabójcą. On jest taki sam jak my. To nie oni tworzą ataki terrorystyczne. Ataki tworzą grupy terrorystyczne (przykładowo Al Kaida), zaś oni głoszą, że są muslimami i walczą z obroną religii. BULLSHIT! Oni to robią tylko po to, aby zrobić gdzieś wojnę, atak, aferę, drakę. Oni to robią tylko po to. Oni sami nie są muslimami. W Koranie jest napisane "Nie zabijaj!" - podobnie jak w każdej innej religii. Myślicie, że oni to robią tylko na Europejczykach i Amerykanach? Jesteście w WIELKIM błędzie. Ostatnio porwali kilku Egipcjan.

PS: Jesteś rasistą...

#AntyBlezur

Opublikowano

Piękny przejaw rasizmu.To właśnie przez takich podobnych tobie ludzi społeczeństwo jest zniechęcone do poglądów wolnościowych.

Co do kary śmierci to jestem sceptycznie nastawiony do niej i uważam,że powinna ona być stosowana tylko w przypadkach szczególnego okrucieństwa i fanatyzmu.Śmierć niesłusznie straconej osoby może przynieść niepożądany odzew społeczeństwa-wiele już było takich przypadków w historii.Tak samo jest z terrorystami,jeżeli nie będzie się dostatecznie dobrze uważać w sposobie walki z nimi i masowo poginą postronni Muzułmanie,których brano za terrorystów  to może wybuchnąć prawdziwa Święta Wojna.

Opublikowano

Muslim - wyznawca religii islamskiej. W Koranie jest napisane "nie zabijaj". Muslim nie jest terrorystą ani zabójcą. On jest taki sam jak my. To nie oni tworzą ataki terrorystyczne. Ataki tworzą grupy terrorystyczne (przykładowo Al Kaida), zaś oni głoszą, że są muslimami i walczą z obroną religii. BULLSHIT! Oni to robią tylko po to, aby zrobić gdzieś wojnę, atak, aferę, drakę. Oni to robią tylko po to. Oni sami nie są muslimami. W Koranie jest napisane "Nie zabijaj!" - podobnie jak w każdej innej religii. Myślicie, że oni to robią tylko na Europejczykach i Amerykanach? Jesteście w WIELKIM błędzie. Ostatnio porwali kilku Egipcjan.

Zobacz jakie to dziwne, nie każdy muzułmanin to terrorysta, ale każdy terrorysta to muzułmanin.

Opublikowano

Zobacz jakie to dziwne, nie każdy muzułmanin to terrorysta, ale każdy terrorysta to muzułmanin.

Błąd-Nie każdy Muzułmanin to terrorysta,ale każdy terrorysta to Islamista.

Opublikowano

Opowiadasz takie bzdury, koran byl pisany w dwoch etapach wtedy jak ich bylo malo nakazywali milowac blizniego a gdy stawali sie potega zostalo spisane aby zabijac niewiernych, ateistow itd.

Islam to religia szatana.

Deus vult

Opublikowano

Islam to religia szatana.

Tak samo Chrześcijaństwo,a raczej jej najpopularniejszą odmianę-Katolicyzm można określić jako religię szatana,bo za inne poglądy religijne oraz sposób wyznawania Święta Inkwizycja paliła ludzi na stosie.Co do Islamu to nie jest wina wiernych,że ich święta księga jest nadinterpretowana i przez to terroryści z błędnego odbioru tej religii zrobili sobie wymówkę oraz sposób na werbowanie fanatyków.Zresztą nie tylko oni.Chrześcijanie też mają swoich terrorystów na wzór Talibanu ,którzy jeszcze nie tak dawno(10-20 lat temu) w imię tego co jest zapisane  w Biblii atakowali Bogu ducha winnych  Hindusów i Żydów(przykładem dla tego mogą być ataki w Indiach-podkładanie bomb,gwałcenie hinduskich kobiet,bicie lokalnej ludności czy profanowanie aśramów).Oczywiście takich przypadków jest mniej,bo społeczeństwo Chrześcijańskie jest mniej religijne i przez to rzadziej zdarzają się fanatycy idący za prawdziwymi terrorystami.

Opublikowano

Jestem i c**j ci do tego ;] Tylko muslimów nie lubie, do czarnych, żółtych, kawowych, c**j wie jacy jeszcze są nic nie mam.

Po za tym co ty za pierdoły opowiadasz, oni maja Jihad, jakbys nie wiedział to świeta wojna z niewiernymi, w tej wlasnie chwili gdzies na swiecie morduja "niewiernych" czyli wszystkich którzy nie wierzą w Allaha i nie przestrzegają ich smiesznych zasad. 

A tak po za tym ISIS = terrorysci, jakbys nie wiedział współpracuja ze sobą, bo ISIS jest na rękę to, że al kaida zabija niewiernych i przy okazji sieje panikę.

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...