Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybory Prezydenckie 2015r.

Immoral

Wybory Prezydenckie 2015r.  

313 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na kogo zaglosujesz w majwoych wyborach prezydenckich?

• Grzegorz Braun
      3
    • Waldemar Deska
      1
    • Andrzej Duda
      24
    • Anna Grodzka
      8
    • Adam Jarubas
      1
    • Bronislaw Komorowski
      20
    • Janusz Korwin-Mikke
      142
    • Marian Kowalski
      1
    • Pawel Kukiz
      29
    • Nie mam ukonczych 18lat
      48
    • Nie zaglosuje
      20
    • Magdalena Ogorek
      16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyn zagrożony karą śmierci to nie kradzież, chociaż za kradzież wypadałoby obcinać ręce, tak dla wzbudzenia strachu u przyszłych złodziejaszków.

I nie płacz o to, że jestem bezduszny.. To, że ktoś sobie zabija ludzi, dostanie dożywocie, odsiedzi 25 lat i go wypuszczą, znowu kogoś zabije to nie bezduszność? Albo jesteś trollem albo masz naprawdę sprany mózg.

Nagle mówisz, że kara śmierci terrorystów nie obchodzi, ale przecież to ty i hrabia tłumaczyliście, że życie ma największą wartość.

Wracając do tej winy.. Skoro zdarzają się pomyłki częściej niż raz na przypuśćmy 100 lat to dany wymiar sprawiedliwości jest ch*jowy i trzeba go zmienić. Mam nadzieję, że teraz rozumiesz bo nie chciałbym myśleć o tobie jak o idiocie.

A jeśli odsiedzi 25 lat, zrozumie swoje winy i wróci do życia w społeczeństwie? Nie będzie miał szansy, bo wy byście pozabijali każdego...

Terroryści nie boją się kary śmierci, co tu tłumaczyć?

Życie jak gówno a śmierć, to dwie zupełnie różne rzeczy.Co innego żyć - nie wnikając jak, a umrzeć.Jak żyją, to mogą jeszcze coś zdziałać - komunikować się ze swoimi, sterować organizacją będąc w więzieniu (zdarzały się takie przypadki).

Jak chcesz ich utrzymywać, to już dzisiaj możesz przelać całą swoją wypłatę (o ile pracujesz) na jakieś więzienie.Nawet nie wiem czy jest taka opcja, ale próbuj!

Nie, po to płacę podatki i się na nie zgadzam, żeby razem z resztą społeczeństwa opłacić już takie rzeczy i nie musieć dokładać z własnych pieniędzy.

742611478555387739101.jpeg

• Odpowiedzi 917
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Wojciech...

Nikt by ich nie musiał utrzymywać, gdyby pracowali na siebie poprzez prace przymusowe (może musieliby wyżyć z tych 500 zł na miesiąc, ale zasłużyli na to)

zmuś więźnia do pracy.... powodzenia.

@hrabia14

Co jeśli nie zrozumie? Weźmiesz na barki jego czyny? 

Deus vult

Opublikowano

Nagle mówisz, że kara śmierci terrorystów nie obchodzi, ale przecież to ty i hrabia tłumaczyliście, że życie ma największą wartość.

Wracając do tej winy.. Skoro zdarzają się pomyłki częściej niż raz na przypuśćmy 100 lat to dany wymiar sprawiedliwości jest ch*jowy i trzeba go zmienić. Mam nadzieję, że teraz rozumiesz bo nie chciałbym myśleć o tobie jak o idiocie.

A co ma do moich słów to czy terrorystę obchodzi kara śmierci czy nie? -.^

No to wymień każdy wymiar sprawiedliwości. Nigdy nie będzie taki idealny jak twój, bo wystarczy człowiek z milionami i ktoś dostaje wyrok taki, jakiego oczekuje pan bogacz. Kara śmierci mogłaby stać się bronią. Rozumiesz? Nie ma takiego wymiaru sprawiedliwości, który będzie tak idealny jak ten w twoim poście. Taka jest prawda. Bolesna, ale prawda

zmuś więźnia do pracy.... powodzenia.

Uwierz, że zmusisz go, gdy wsadzisz takiego człowieka do izolatki i będziesz karmić chlebem i wodą ;)

Opublikowano

No to wymień każdy wymiar sprawiedliwości. Nigdy nie będzie taki idealny jak twój, bo wystarczy człowiek z milionami i ktoś dostaje wyrok taki, jakiego oczekuje pan bogacz. Kara śmierci mogłaby stać się bronią. Rozumiesz? Nie ma takiego wymiaru sprawiedliwości, który będzie tak idealny jak ten w twoim poście. Taka jest prawda. Bolesna, ale prawda

O zaakceptowaniu kary śmierci powinna decydować głowa państwa, najwyższy rangą człowiek, którego nie da się przekupić. Tyle.

Prosty schemat, a jak skuteczny.

// Oczywiście nie mówię tutaj o dupokracji, bo to by była jakaś pomyłka.

417711489342956987022.png

Opublikowano

jesli glosowac maja ludzie, ktorym nie przeszkadza utrzymywanie przy zyciu mordercow i gwalcicieli za ciezko zarobione pieniadze spoleczenstwa to ja dziekuje za taka demokracje

Opublikowano

Uwierz, że zmusisz go, gdy wsadzisz takiego człowieka do izolatki i będziesz karmić chlebem i wodą ;)

A co jeśli bogaty skaże na dożywocie i kowalski popełni samobójstwo? 

Deus vult

Opublikowano

Samobójstwo - 20% szans na śmierć niewinnej osoby.

Wyrok śmierci - wrobiony niewinny człowiek umiera na krześle.

Coś jeszcze?

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

O zaakceptowaniu kary śmierci powinna decydować głowa państwa, najwyższy rangą człowiek, którego nie da się przekupić. Tyle.

Prosty schemat, a jak skuteczny.

// Oczywiście nie mówię tutaj o dupokracji, bo to by była jakaś pomyłka.

A czy uważasz, że Krowin jest odpowiedni?

-.^ O czym ty w ogóle mówisz? xD Jak ktoś popełni samobójstwo, to zrobi to z własnej woli

Opublikowano

Samobójstwo - 20% szans na śmierć niewinnej osoby.

Wyrok śmierci - wrobiony niewinny człowiek umiera na krześle.

Coś jeszcze?

tak

wszyscy mordercy i gwalciciele zostali wrobieni

brzmi bardzo wiarygodnie

zdecydowanie

dlaczego wy piszecie z typem, ktory chce placic mordercom za siedzenie na tylku

zostawcie go, mi to wyglada na jakas kiepska prowokacje

Opublikowano

-.^ O czym ty w ogóle mówisz? xD Jak ktoś popełni samobójstwo, to zrobi to z własnej woli

napisałem analogie to twoje dedukcji.

Tak korwin to odpowiedni człowiek.

Deus vult

Opublikowano

Do Korwina nie mam zdania, aczkolwiek wizytówką Polski byłby naprawdę ładną.

Wolałbym Brauna na... Króla? Nie musiałby kłócić się z debilami co może zrobić, a czego nie.

Opublikowano

Wolałbym Brauna na... Króla? Nie musiałby kłócić się z debilami co może zrobić, a czego nie.

Braun to mason i żyd w jednym :)

@Down: a kim ty kurfa jesteś, że mam Ci coś udowadniać?

Opublikowano

Taaak, bardzo ładna wizytówka;)

A ty byłbyś tym debilem, który dostosowałby się do tego co on postanowi i rozkaże?

A co to ma do kary śmierci? 

Gościu to ty mówiłeś o samobójcach, a nie ja -.-'

Opublikowano

A ty byłbyś tym debilem, który dostosowałby się do tego co on postanowi i rozkaże?

Wizytówka ładna (Inteligentny człowiek z klasą) ale na głowę państwa bym go nie wybrał.

Chyba wyraźnie napisałem, że wolałbym Brauna?

Opublikowano

A kiedy idioto zrozumiesz, że monarcha nie ma układać życia poddanym tylko rządzić państwem? Tak trudno to k***a zrozumieć? 

Opublikowano

Pytam się jeszcze raz dlaczego uważasz że ktoś może kupić komuś karę śmierci? Masz jakieś statystyki dowody?

Deus vult

Opublikowano

A kiedy idioto zrozumiesz, że monarcha nie ma układać życia poddanym tylko rządzić państwem? Tak trudno to k***a zrozumieć? 

To nie oznacza, że masz wykonywać wedle jego rozkazów.

Przez takich jak ty Hitler mógł zabijać tyle ludzi poprzez swoje rozkazy, bo on rządził państwem, więc każdy jego rozkaz jest najważniejszy i nic więcej się nie liczy. Brawo dla ciebie człowieku

@Wojciech...

Nie, mam mózg.

Opublikowano

Przez takich jak ty Hitler mógł zabijać tyle ludzi poprzez swoje rozkazy, bo on rządził państwem, więc każdy jego rozkaz jest najważniejszy i nic więcej się nie liczy. Brawo dla ciebie człowieku

@Wojciech...

Nie, mam mózg.

Kompromitujesz się dalej swoimi teoriami. 

Deus vult

Opublikowano

@Wojciech...

Nie, mam mózg.

W istnienie twojego mózgu co najmniej powątpiewam.

Powiedzmy, że Hitler nawet zabijał dzięki takim jak ja i koledzy tutaj próbujący cię uświadomić.

W takim wypadku i tak więcej osób zdechło z głodu/braku chęci do życia dzięki twojej kochanej demokracji.

Opublikowano

Prezydent gówno może i gówno znaczy. :P Nie chce mi się.

Nie zgodzę się z tobą. W końcu to on decyduje czy ustawa zostanie wprowadzona w życie czy też nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...