Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Etanor.pl [Dedyk] [Medium]

Etanor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lacioszek997 wybonowanie  rozumiem ze musi byc ciezkie i tez mi sie podoba ale skoro podaja ze nie bd  bonusow 2% a sie pojawiaja to  jest cos  tu nie  tak

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale macie ból dupy o tego is'a...

Ktoś Was zmusza do wydawania? Nie. Jeśli Was to odstrasza to pograjcie dłużej i zdobędziecie is'a, a takim podejściem to dużo zdziałacie.. Serwer też musi się jakoś utrzymać prawda? Naprawdę nie chcę wiedzieć, co się dzieje z ludźmi w tych czasach. Każdy chciałby wszystko mieć podane na tacy.. A jeśli nie wiecie, to jest medium z dozą harda tak więc trud w wybonowanie eq jest dla mnie bardzo słuszny... 

Chłopie ochłoń bo jesteś tak zapatrzony w ten serwer, że szok. Nikt nie mówi, że ma nie być isa bo musi być i musi dawać graczom, którzy w niego ładują coś lepszego, ale bez przesady. To co teraz jest kompletnie niedopasowane, itemów od groma, jakoś na innych serwerach umieją to wszystko dopasować i nikt nie narzeka, oni także nie narzekają na brak kasy.

Tyle w tym temacie, mam nadzieję że to zmienią bo serwer nie jest najgorszy i można pograć.

Opublikowano

lacioszek997 wybonowanie  rozumiem ze musi byc ciezkie i tez mi sie podoba ale skoro podaja ze nie bd  bonusow 2% a sie pojawiaja to  jest cos  tu nie  tak

Faktycznie coś jest nie tak.. 

Policja przyjechac na MPCforum wykryto kłamstwo sprawa bardzo poważna.

wjub1h.jpg

Opublikowano

Nie o to chodzi , zrozum że topka to bogaci którzy tak naprawde wydali hajs i mają wszystko a zwykly gracz będzie chodził np 3 dni na DT i co połowy tych pójść to może wywalić (nwm czy tu  wywala czy nie więc jak nie to sry) , i będzie miał a ktoś wyda 300zł i ma bronie 75 skille itd itd bez kitu.

No ale tak było i będzie, ciężko to zrozumieć? Skoro ktoś ma te 300 żeby wydać to dlaczego miałby nie ułatwić sobie gry? Boże święty rozumiem, że ten is może być przesadzony (nie wiem, nie sprawdzałem) ale czy to aż taki duży powód żeby narzekać? A taka ravia s1/s2, widziałeś tam ceny w is? Żeby kupić głupiego peta musisz wydać 75 zł sms'em albo 50 przelewem i czy to nie jest przesadą? A mimo tego ludzie grają... 

Opublikowano

No ale tak było i będzie, ciężko to zrozumieć? Skoro ktoś ma te 300 żeby wydać to dlaczego miałby nie ułatwić sobie gry? Boże święty rozumiem, że ten is może być przesadzony (nie wiem, nie sprawdzałem) ale czy to aż taki duży powód żeby narzekać? A taka ravia s1/s2, widziałeś tam ceny w is? Żeby kupić głupiego peta musisz wydać 75 zł sms'em albo 50 przelewem i czy to nie jest przesadą? A mimo tego ludzie grają... 

Porównujesz ravie do tego serwera. Na ravii wydasz te 75zł na peta i masz go na 30dni? na stałe? A tutaj wydasz 30zł i masz na kilka dni to jednak jest różnica :x

Opublikowano

Na serwerze wbiłem 30lv i nie polecam gry :). Drop zmianek/dodań jest ustawiony jak na serwer hard, drop monet jest strasznie słaby, ludzi coraz mniej i w dodatku ten itemshop jak na serwerze easy o,O.

Opublikowano

Na serwerze wbiłem 30lv i nie polecam gry :). Drop zmianek/dodań jest ustawiony jak na serwer hard, drop monet jest strasznie słaby, ludzi coraz mniej i w dodatku ten itemshop jak na serwerze easy o,O.

Zmianki jak i dodania lecą bardzo szybko, a co do dropu monet na razie jest niski, potem większy. Itemshop nie mam nic do gadania bo serwer nie mój i nie wiem, nawet tam nie byłem.

Na serwerze gra się gorzej niż na hardzie, nie polecam :/

Hmm, od kiedy na hardzie wbijesz 10 level w 1 minute?

Co do forum to:

www.avegame.pl

Ono będzie na stronie jak i w grze podane jak administrator wróci do domu, na ts już jest informacja, że jest forum :)

Opublikowano

Powodzonka na serwerze.

IS macie jak na easy, bez is topki nie wbijesz.

Ludzi mało bo przeraża is.

Wchodzą bonusy 1% 2% etc.

Nawet reklama na yt raczej wam nie pomoże.

Podsumowanie : zjebaliście wszystko tym is.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Powodzonka na serwerze.

IS macie jak na easy, bez is topki nie wbijesz.

Ludzi mało bo przeraża is.

Wchodzą bonusy 1% 2% etc.

Nawet reklama na yt raczej wam nie pomoże.

Podsumowanie : zjebaliście wszystko tym is.

Dokładnie, przekonają się o tym, że pazerność nie popłaca :)

Opublikowano

A jeszcze wczoraj niektórzy pisali, że najlepszy serwer 2015 roku wychodzi, a skończył jak 90% serwerów na MPC.

Następnym razem jeżeli wypisujecie ogromną reklamę na YT to zaznaczcie że jest to jeden odcinek z Prezentacji z MPC ew. Gry, a takich odcinków typu zapowiadamy mało kto ogląda.

Jeżeli nie ma się pojęcia o robieniu serwerów to się nie zabierajcie za to, szczególnie że jak to mój przyjaciel Sensual mówi, przez właśnie takie serwery na innych dobrze zrobionych gra mniej osób, bo za dużo jest serwerów i osób, które myślą, że kupienie dedyka za 300 zł, kupienie plików za 200 zł zrobi im serwer z 1k graczy.

Opublikowano

A jeszcze wczoraj niektórzy pisali, że najlepszy serwer 2015 roku wychodzi, a skończył jak 90% serwerów na MPC.

Następnym razem jeżeli wypisujecie ogromną reklamę na YT to zaznaczcie że jest to jeden odcinek z Prezentacji z MPC ew. Gry, a takich odcinków typu zapowiadamy mało kto ogląda.

Jeżeli nie ma się pojęcia o robieniu serwerów to się nie zabierajcie za to, szczególnie że jak to mój przyjaciel Sensual mówi, przez właśnie takie serwery na innych dobrze zrobionych gra mniej osób, bo za dużo jest serwerów i osób, które myślą, że kupienie dedyka za 300 zł, kupienie plików za 200 zł zrobi im serwer z 1k graczy.

ale co ty za bzdury pierdolisz, jak do 1 w nocy bylo jeszcze w c**j ludzi, zaraz zacznac wstawac jak ja i napierdalac z lvlem dalej... serwer jest zajebiscie zbalansowany, is juz jest ostro poprawiony z tego co widzialem, zreszta nie rozumie mco ludzie tak pierdola na IS, nikt wam k***a nie kaze inwestowac.. ja p******e...

i co ? :D

jakos jestem wrozka maciejem jak to gimbusy na poczatku sapaly :)

ludzi tyle jak kot naplakal :)

to w c**j ten kot naplakal, bo ludzi duzo :)
Opublikowano

ale co ty za bzdury pierdolisz, jak do 1 w nocy bylo jeszcze w c**j ludzi, zaraz zacznac wstawac jak ja i napierdalac z lvlem dalej... serwer jest zajebiscie zbalansowany, is juz jest ostro poprawiony z tego co widzialem, zreszta nie rozumie mco ludzie tak pierdola na IS, nikt wam k***a nie kaze inwestowac.. ja p******e...

to w c**j ten kot naplakal, bo ludzi duzo :)

Chciałbym zobaczyć wyniki tej ogromnej ilości graczy - rozumiem Adi, że sponsorujesz serwer? Nie chodzi o inwestowanie, bo co drugiego by tu pewnie było stać na wierzchowca / peta - tylko, że jeżeli na serwerze, który jest określany mianem mediuma, a tak naprawdę jest miksem, jak wszyscy pamiętamy Ethandię, bo to jest praktycznie ten sam serwer to taki dobór przedmiotów oraz bonusów do IS'a jest absurdalny i  nastawiony pod Pay2Win.

W skrócie mówiąc nie ma gracz bez IS'a szansy z graczem posiadającym wszystko kupione. Ja tutaj dalej balansu nie widzę, no chyba, że da się zdobyć wszystko z IS'a w grze?

Opublikowano

Chciałbym zobaczyć wyniki tej ogromnej ilości graczy - rozumiem Adi, że sponsorujesz serwer? Nie chodzi o inwestowanie, bo co drugiego by tu pewnie było stać na wierzchowca / peta - tylko, że jeżeli na serwerze, który jest określany mianem mediuma, a tak naprawdę jest miksem, jak wszyscy pamiętamy Ethandię, bo to jest praktycznie ten sam serwer to taki dobór przedmiotów oraz bonusów do IS'a jest absurdalny i  nastawiony pod Pay2Win.

W skrócie mówiąc nie ma gracz bez IS'a szansy z graczem posiadającym wszystko kupione. Ja tutaj dalej balansu nie widzę, no chyba, że da się zdobyć wszystko z IS'a w grze?

no przeciez z metinow i bossow leca sm, resp metinow jest 4x wiekszy od pla oraz kazdy kostium i cala reszte z is idzie dropnac... albo dostac za misje, zadne pay2win

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...