Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Etanor.pl [Dedyk] [Medium]

Etanor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O wielki, Ty przepowiadać przyszłość, Ty mi napisać czy trafie 6'tke w totka!

Żałosne... 

Serwer nie wystartował a tu już spekulacje co i jak będzie... Wam płacą za te hejty? Ahh nie, zapomniałem, że to Vampajersy!

Czekam na start bo serwer naprawdę jest ciekawy, nie ma stu tysięcy nowości i niepotrzebnych bajerów. 

no wlasnie nie wystartowal a juz sie jaracie jak gimbusy ze tak super pro serwer z tysiacem graczy xD

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

no wlasnie nie wystartowal a juz sie jaracie jak gimbusy ze tak super pro serwer z tysiacem graczy xD

Kto sie jara?

Ludzi zapewnie nie zabraknie. ;-)

Opublikowano

Jak tu jest u was z marmurami ? :) 

Oddaje się te kd i dostaję się pkt.. a gdzie te pkt wymieniać by dostać marmurek wraz z wybranym stworem :) ?

Opublikowano

To nie można wyrazić opinii, że serwer jest spoko po prezce? Kto napisał, że będzie tysiąc graczy ;O

Edit.

Bardzo fajny motyw przy włączaniu clienta:) Bardzo mi się to spodobało, leci plusik za to ;>

Opublikowano

To nie można wyrazić opinii, że serwer jest spoko po prezce? Kto napisał, że będzie tysiąc graczy ;O

tak samo mozna sie wyrazic odwrotnie :D

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

W końcu jakiś serwer typu zwykły metin bo te serwery z dodatkowymi broniami są słabe.Myślę ,że serwer będzie świetny i będzie sporo osób. :)

Opublikowano

Pojebany IS za przeproszeniem -.- Po co ta szkatułka ripa?? Zero przyjemności z pójścia na DT każdy ją będzie kupować, widać że wcale wam na kasie nie zależy pozdro.

Po jaką cholerę wbijać EQ do IS"a?!

Mój nick na prywatnych serverach:

Derron

Rayzo

Abirama

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Brawo, brawo, brawo za is ...

Śmieszne jest to ile tam jest rzeczy upchanych, wiadomo że trzeba z czegoś serwer utrzymać i coś zarobić, ale nie tędy droga...

Opublikowano

Już po czasie :P

Derron

Rayzo

Abirama

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Kolego UP Nie chodzi o to kto ładuje kto nie, po prostu bogaci ludzie topke będą mogli tylko zdobyć i taka prawda :)

Derron

Rayzo

Abirama

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Każe ktoś Wam ładować w is'a ?

Is odstrasza, pozdro.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Nie, no miałem zagrać, ale jak zobaczylem IS to sie chyba musze zastanowic

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Nie, no miałem zagrać, ale jak zobaczylem IS to sie chyba musze zastanowic

Mam takie same odczucia jak zobaczyłem 10k sm za pieczęć na 7dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...