Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Etanor.pl [Dedyk] [Medium]

Etanor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile osób na dniach?

Działa ten serwer?

dziala

Serwer działa gra na oko 250 osób + :).

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

server max na miesiąc ;c pewnie kasa uderzy do głowy i zamkną  chodź mogę się mylić ;)

- skąd truta?,kiedy start?,jaki wiek administracji?

jakoś stoi do teraz gra się przyjemnie

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

server max na miesiąc ;c pewnie kasa uderzy do głowy i zamkną  chodź mogę się mylić ;)

- skąd truta?,kiedy start?,jaki wiek administracji?

Ja nie mogę czytajcie ta cholerną prezentacje tam wszystko jest napisane !!!

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Ładnie poleciałeś 100-150 max.

Liczyles?

Ja tam wolalbym zeby ktos z administracji dal info o liczbie graczy. Graczy gra duzo, z dnia na dzien coraz wiecej.

Edit@ dobra masz racje z tymi online xD chociaz czasami mam wrazenie ze nawet tych 100 nie ma

Opublikowano

Tak liczyłem ,chyba gram i widzę ile osób jest.Pewnie 200 wyjdzie jak policzysz sklepiki,buffy i dropy.

Opublikowano

Kojarzę pliki, one z tego co pamiętam były bardzo mocno zbugowane i za dużo pracy przy nich, szczególnie DT.. Po za tym prezentacja jest nudna, nic nie ma ciekawego na serwerze co by mogło zachęcić do grania. Wszystko to co było dobre pół roku temu na serwer-ach które padały po 2/3 miesiącach. Nie polecam.

Opublikowano

­Mogę prosić SS z M1?

Ciężko teraz serwer Hard rozkręcić oj ciężko. :D

01253622875045164679.jpg

Uwaga na bandziorów z internetu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmacniać swoje szeregi.

Opublikowano

wszystko pieknie fajnie tylko mam 2 bugi 

1  to zadanie quiz 1  pytanie pbrzmi kiedy zostala wydana pierwsza wersja gry metin 2    a odp według  administracji to 1999   tylk oze  dopiero w 2002 ymir podjol sie próby stworzenia gry metin 2  a w 2005 zostala wydana w chinach a w 2007 roku w europie  

2  czemu jak bijem oby ninja z ziemi dagerami to pobije 3/4 min i wywala do okna logowania a jak bije z jonia i jest sporo mobow  to po 30 min wywala do logowania ?   nie piszcie ze słaby komp  bo niechce mi sie wypisywac wszystkiego a co do łacza internetu to 40 mb/s 

Opublikowano

Medale dropią z mobów tak na starej edycji czy trzeba się udać do lochu małp?

Dropią w M2 , DOLINA ORKÓW itp proszę czytaj prezentacje ;).

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

­

wszystko pieknie fajnie tylko mam 2 bugi 

1  to zadanie quiz 1  pytanie pbrzmi kiedy zostala wydana pierwsza wersja gry metin 2    a odp według  administracji to 1999   tylk oze  dopiero w 2002 ymir podjol sie próby stworzenia gry metin 2  a w 2005 zostala wydana w chinach a w 2007 roku w europie  

2  czemu jak bijem oby ninja z ziemi dagerami to pobije 3/4 min i wywala do okna logowania a jak bije z jonia i jest sporo mobow  to po 30 min wywala do logowania ?   nie piszcie ze słaby komp  bo niechce mi sie wypisywac wszystkiego a co do łacza internetu to 40 mb/s 

co zrobisz nic nie zrobisz?

Ile online?

01253622875045164679.jpg

Uwaga na bandziorów z internetu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmacniać swoje szeregi.

Opublikowano

jak z dropem zmianek?

Lecą z skrzyń etanoru jak i z mobów , bossów , metinów ;).

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Serwer praktycznie zanika-nie mają już forum,graczy nie przybywa,administracji nie widać(na naprawe ch trzeba czekać 12h).

Opublikowano

Serwer praktycznie zanika-nie mają już forum,graczy nie przybywa,administracji nie widać(na naprawe ch trzeba czekać 12h).

Coś kolego kłamiesz bo jak siedze na ts ktoś wejdzie na kanal od razu schodzą; x
Opublikowano

Coś kolego kłamiesz bo jak siedze na ts ktoś wejdzie na kanal od razu sch

Co mnie to ,że od razu schodzą jak jakiś ch 80% czasu nie działa.Ja mówię o zainteresowaniu serwerem ,a nie o siedzeniu na ts-Nie ts to nie siedzenie na serwerze i pilnowanie botów.

Opublikowano

­

Co mnie to ,że od razu schodzą jak jakiś ch 80% czasu nie działa.Ja mówię o zainteresowaniu serwerem ,a nie o siedzeniu na ts-Nie ts to nie siedzenie na serwerze i pilnowanie botów.

co zrobisz nic nie zrobisz.

@Join @Zielak

Pomóżcie panu

Ile online?

­46883540656645472816.png

Opublikowano

Typowy medium. Zbyt wielu nowości nie widzę. 

Dodatkowo, za dużo belek na początku prezentacji. Nie wygląda to zbyt fajnie (według mnie)

Jednakże można polecić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...