Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Etanor.pl [Dedyk] [Medium]

Etanor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer poki co odstraszyl mnie  bonami wchodza  tak gowniane ze na zmiankai by zrobic abs perfect to bd graniczylo z cudem wejde  jak beda poprawione  bo  2% na kryta  3% abs  to jest poraazzzkkaaaaa!!!!

Opublikowano

MODERNIYACJA IS. WIĘCEJ SM.

buhahahaha modernizacja is xD

moze ponad 200 osob na starcie jest w tej chwili ;d

wiekszosc wychodzi  z serwera po 5 minutach , ups jednak nie wyszlo przykra sprawa ;/

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

a  no teraz widze co w is  wiec  tym bardziej  nie bede  tu grac i  tak jak pisze jugens22  straciliscie sporo graczy jak na serwer medium ktorych jest teraz wysp.

i ogolnie serwer sam w sobie nie zachwyca  po za prezentacja  :D

"Zostały usunięte najmniejsze wartosci bonów, 2% etc..."

a tu tak cos co temu przeczy i wykoniania trego co opisano w  prezentacji :D

http://zapodaj.net/6f06db8742254.png.html

sa  to  bony po zmarnowaniu  10 zmianek :D

Opublikowano

buhahahaha modernizacja is xD

moze ponad 200 osob na starcie jest w tej chwili ;d

wiekszosc wychodzi  z serwera po 5 minutach , ups jednak nie wyszlo przykra sprawa ;/

Jak ci się nie podoba to nie graj proste ; >
Opublikowano

Zjebaliście wszystko isem, nie zagram, pozdrawiam.

Straciliście +/- 100-150 graczy przez is.

Widzę przed tobą przyszlosc, skoro wiesz ile osób stracili.

wjub1h.jpg

Opublikowano

off?

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

DDoS przypuszczam xD

Mój nick na prywatnych serverach:

Derron

Rayzo

Abirama

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Myslalem, ze troche dluzej postoi ;*

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Na razie nic nie będzie xD

Derron

Rayzo

Abirama

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Ale macie ból dupy o tego is'a...

Ktoś Was zmusza do wydawania? Nie. Jeśli Was to odstrasza to pograjcie dłużej i zdobędziecie is'a, a takim podejściem to dużo zdziałacie.. Serwer też musi się jakoś utrzymać prawda? Naprawdę nie chcę wiedzieć, co się dzieje z ludźmi w tych czasach. Każdy chciałby wszystko mieć podane na tacy.. A jeśli nie wiecie, to jest medium z dozą harda tak więc trud w wybonowanie eq jest dla mnie bardzo słuszny... 

Opublikowano

lacioszek997 nigdy bez hajsu topki nie zdobędziesz :)

Derron

Rayzo

Abirama

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Ale macie ból dupy o tego is'a...

Ktoś Was zmusza do wydawania? Nie. Jeśli Was to odstrasza to pograjcie dłużej i zdobędziecie is'a, a takim podejściem to dużo zdziałacie.. Serwer też musi się jakoś utrzymać prawda? Naprawdę nie chcę wiedzieć, co się dzieje z ludźmi w tych czasach. Każdy chciałby wszystko mieć podane na tacy.. A jeśli nie wiecie, to jest medium z dozą harda tak więc trud w wybonowanie eq jest dla mnie bardzo słuszny... 

Nie o to chodzi , zrozum że topka to bogaci którzy tak naprawde wydali hajs i mają wszystko a zwykly gracz będzie chodził np 3 dni na DT i co połowy tych pójść to może wywalić (nwm czy tu  wywala czy nie więc jak nie to sry) , i będzie miał a ktoś wyda 300zł i ma bronie 75 skille itd itd bez kitu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...