Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Etanor.pl [Dedyk] [Medium]

Etanor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no przeciez z metinow i bossow leca sm, resp metinow jest 4x wiekszy od pla oraz kazdy kostium i cala reszte z is idzie dropnac... albo dostac za misje, zadne pay2win

No okej, pytanie ile leci tych SM i jak często + ilu jest obecnie graczy?

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server nie wyróżnia się jakoś od innych ;)

Zrobiliście jakieś własne itemki, npc lub moby ?

20005891622422024071.jpg

Ładowanie trwa...

Opublikowano

ale co ty za bzdury pierdolisz, jak do 1 w nocy bylo jeszcze w c**j ludzi, zaraz zacznac wstawac jak ja i napierdalac z lvlem dalej... serwer jest zajebiscie zbalansowany, is juz jest ostro poprawiony z tego co widzialem, zreszta nie rozumie mco ludzie tak pierdola na IS, nikt wam k***a nie kaze inwestowac.. ja p******e...

to w c**j ten kot naplakal, bo ludzi duzo :)

nie posraj sie z wrazenia tylko :)

ludzi malo a serwer niczym sie nie rozni od innych starych syfiastych serwerow , sorry rozni sie tym tylko ze pakujac w is to easy a nie medium/hard

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Najbardziej mnie zafascynował system dropienia Smoczych Monet z metków. Tego jeszcze nie widziałem. Skombinujcie więcej graczy, a pewnie zagram ! :) Powodzenia.

da270045f997aed311b13ea95ec42bb9.gif

[50] - [100] - [150] - [200]  - [250] - [300] - [350] - [400]

Opublikowano

ahh Ci YT za pare zl zrobia co im sie karze :D

nawet beda polecac gofno i wmawiac ze to kwiatek

Niestety takie czasy, wiele razy powtarzałem, że kiedyś nagrywało się bo chciało się pokazać coś innym, zdobyć poklask, a teraz zanim ktoś gdzieś nagrywa to "Ile płacisz" - nie liczy się już jakość, a ilość materiałów.

Nie wspomnę już o nagrywaniu prezentacji z MPC, które są nazywane "Zapowiedziami".

Ponawiam pytanie - jak wygląda drop SM, ponieważ to że lecą nie znaczy że IS nie jest przesadzony i osiągalny.

Opublikowano

Chociaż Kolego prezke im odświeżasz ; > Ps. Jest już jakaś trutka?

Patrząc na to, że szaty ripa są w IS to pewnie była już w 5 minucie serwera.

tenor.gif

Opublikowano

Serwer nie zachęca.Wchodzisz widzisz 3 sklepy i 4 graczy w tym 2 z topki w full is.Sobota i nie ma praktycznie graczy czyli serwer będzie stał do czasu opłacenia maszyny.

Administracja źle podeszła do promowania serwera -za dużo dla gości z yt i za mało dla zwykłego gracza.Gdzie to ten zwykły gracz będzie utrzymywał serwer ,a nie gościu z yt który ma to za free.

Opublikowano

Serwer nie zachęca.Wchodzisz widzisz 3 sklepy i 4 graczy w tym 2 z topki w full is.Sobota i nie ma praktycznie graczy czyli serwer będzie stał do czasu opłacenia maszyny.

Administracja źle podeszła do promowania serwera -za dużo dla gości z yt i za mało dla zwykłego gracza.Gdzie to ten zwykły gracz będzie utrzymywał serwer ,a nie gościu z yt który ma to za free.

Dokładnie :)

Opublikowano

Ojeju to tak jak Vampir na górze napisał... youtuberzy zrobią wszystko dla hajsu ten pet za 60 zł kupi sobie może jakaś nie wyżyta jedna osoba która leci w topke a reszta tak zwanych ''SUPER EXTRA LUX 1k WIDZÓW JUTUBERS PRO DUMNI Z SIEBIE 2015 AWARDS'' - bo jak to można nazwać ?

Ci co nagrywają z serwera niech sobie z niego nagrywają ale bez smów :) po co im ? mogę się założyć że połowa tych osób nagrywających tego całego metina na prywatnych serwerach bez isa wbili by 5 level i powiedzieli że słaby po bógowany serwer i że nie będą tu grać  xD

Słów mi brak na te itemszopy na polskich privach  :unsure:

No tu kolega wszystko wyjaśnił ja serwera też nie polecam szukamy dalej panowie ,szukamy dalej  <3

Opublikowano

Is trochę przesadzony zmiencie to , i te szkaty ripa porażka...

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

IS jest beznadziejny, na pewno musicie go zmienić bo raczej długo tak nie uciągnięcie.. większość graczy odrzuca IS a 90% ludzi zanim ściągnie klienta najpierw zajrzy do sklepu ^^

Opublikowano

pozdro ... 12 medali pod rząd spalić ... 6h siedzenia i oddawania medali by nie wbić nawet 2 poziomu konia ... to co dopiero wbić 11 ...
jak tak ma wyglądać oddawanie medali to ja sie żegnam z tym serwem ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...