Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Etanor.pl [Dedyk] [Medium]

Etanor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bedzie tak jak myslisz, jak to nazwal DIIM2 medium dla tych co lubia pla, a chca sie bawic :)

Same GamePlaye nie wystarczą żeby dobrze rozreklamować serwer, polecam kupić serie u tych większych YT np; DIIM2

Grałem na serwerach gdzie tylko były gp nagrane przez ytberów, i nawet nie grało tam po 500 osób

wjub1h.jpg

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I co wystartowal bo z rankingiem jest coś nie tak mam na myśli 

1.Bodereklv. 105
2.Magnuslv. 75
3.Zakreconylv. 75
4.xMateoxlv. 15
5.LOVISA

Ale w sumie wbije na serwer a dalej zobaczymy ;).

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

I co wystartowal bo z rankingiem jest coś nie tak mam na myśli 

1.Bodereklv. 105
2.Magnuslv. 75
3.Zakreconylv. 75
4.xMateoxlv. 15
5.LOVISA

Ale w sumie wbije na serwer a dalej zobaczymy ;).

Tak jak już wcześniej administrator napisał są to YT'berzy nagrywający gp.

Serwer wystartuje dopiero o godzinie 20

­

2i29cae.png

Opublikowano
sss

Kupiliście pliki od Quentis'a? Czy to tylko przypadkowa zbieżność zarówno treści / rozciągniętych zdjęć?

Opublikowano

Widzę reklama kwitnie :)) Zajefanie. Teraz czekać tylko na start ;) Jest jakaś szansa że dropnei mi truta ze szkaty ripa? czy tylko wymiana szkat?

Tak reklama rusza. Ze szkaty też może polecieć trutka .
Opublikowano

Nie wejdę nawet na ten serwer. Jak nie było serwerów typu HARD/MEDIUM to nikt nie robił, nagle jest ich ogrom. 
Nie polecam, zapewne all na IS.
Ahh i ten wysyp misji - FUJ !

2i6eukk.jpg

Opublikowano

sss

Kupiliście pliki od Quentis'a? Czy to tylko przypadkowa zbieżność zarówno treści / rozciągniętych zdjęć?

#Ponawiam_pytanie.

Opublikowano

Nie wejdę nawet na ten serwer. Jak nie było serwerów typu HARD/MEDIUM to nikt nie robił, nagle jest ich ogrom. 

Widzisz jest tyle serwerów medium/hard a ja oprocz tego Polece tylko jeden jeszcze czyli wynika że dobrych Medium/Hard niema , i według mnie ten będzie jednym z Lepszych :) 

Nie polecasz bo Full IS? A na ba*morze to co? Przestań prosze cię haha , 

Misje? Powtóze ba*mora ma więcej Q i mógłbym wymieniać więcej serwów ale nię zrobie tego bo nie będe reklamował syfu :)

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1263717-ethandiapl-dedyk-hard/

#Ponawiam_pytanie.

Moze ty masz inny tok myslenia ale skoro ich poleca w zapowiedzi( http://www.mpcforum.pl/topic/1376069-zapowied%C5%BA-etanorpl/#entry11688700) to wszystko jest ok, co nie?
Opublikowano

Ziomek, wszystkie serwery są robione pod IS, ponieważ odrazu by padły z braku środków finansowych na utrzymanie.. No chyba , że byłby ktoś bogaty to bez IS może robić serwer... Idz na Balmore, tam nic nie jest pod IS.

A co to serwera to napewno wbije i zagram :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...