Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Etanor.pl [Dedyk] [Medium]

Etanor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czeamy na reklamę i widzimy się na starcie. Jeśli  będzie +/- 500 to może jakiś sens będzie. Bo poniżej, na taki serwer to niestety ale sensu nie ma.

No cóż zostało nam tylko czekać. Obecnie nic ciekawego prócz serwerów czysto pod $$ z is'u nie ma tak więc czekamy.

P.s

Piszesz, że to medium? Czysty medium czy może z większością harda? Bo sam medium z tym co przedstawiłeś w prezentacji jest bezsensu.

Opublikowano

Czeamy na reklamę i widzimy się na starcie. Jeśli  będzie +/- 500 to może jakiś sens będzie. Bo poniżej, na taki serwer to niestety ale sensu nie ma.

No cóż zostało nam tylko czekać. Obecnie nic ciekawego prócz serwerów czysto pod $$ z is'u nie ma tak więc czekamy.

P.s

Piszesz, że to medium? Czysty medium czy może z większością harda? Bo sam medium z tym co przedstawiłeś w prezentacji jest bezsensu.

55KU do G poczęsci jest medium z nutką harda.

Opublikowano

sa juz jakies zapowiedzi itp na yt ?

bo jak nie to slabo to widze .

Nagrywanie po starcie gofno daje bo topka sie wybije a nowi niezbyt beda chciec grac bo i tak nic nie osiagna :)

edit :55 ku do G w tych czasach ? ;dddd

czyli bez isu gofno sie zrobi , pare osob pewnie wyda zeby wbic topke i to tyle ;d nie bedzie ludzi proste , nie sugerujmy sie innymi hardami bo tutaj niema takiej mocy reklamy jak tam ;d

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

jeden ch czy zmiejszyli prezka dzis o 18 a reklamy zero ;d

wiec czego oczekiwac 300 osob a po 2 godzinach 40 ?

cieszymy sie, ze jestes wrozbita i wiesz lepiej od administracji ile osob bedzie gralo i w ogole ale juz mozesz skonczyc pieprzyc bzdury,

Pozdrawiam :)

Opublikowano

cieszymy sie, ze jestes wrozbita i wiesz lepiej od administracji ile osob bedzie gralo i w ogole ale juz mozesz skonczyc pieprzyc bzdury,

Pozdrawiam :)

a kim ty jestes  ? zalozyles nowy nick na mpc  , zakladasz serwer z ch wie jaka administracja ktorej nikt nie zna i co sobie myslisz ?

podaj nam kim jestescie moze :)

bo jak na ta chwile jestescie nikim z brakiem reklamy wiec przestan pieprzyc bzdury cwaniaku :)

Pozdrawiam

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Serwer wydaje się fajny.Mam pytanie:Czy misje będzie się oplacało robic czy dostaje się za nie sama kase i exp czy jakieś przydatne nagrody?

P.S zauwazyłem mały błąd zamiast dropią jest napisane dropiom ale co tam ;)

Opublikowano

Serwer wydaje się fajny.Mam pytanie:Czy misje będzie się oplacało robic czy dostaje się za nie sama kase i exp czy jakieś przydatne nagrody?

P.S zauwazyłem mały błąd zamiast dropią jest napisane dropiom ale co tam ;)

Nagrody za misje sa tak dopasowane, ze kazda sie oplaca zrobic,

blad poprawiony, po paru h ukladania prezki juz sie w glowie przewraca ;)

Opublikowano

Czemu serwer nie wystartowal a Youtuberzy sa w topce :P

Top 5

GraczyGildiiNolife

#

Nick

Poziom

1.

RyKoX

lv. 5

2.

Hotovsky

lv. 1

Nagrywaja GamePlaye przed startem, potem konta zostana usuniete

Opublikowano

Aha rozumiem, domyslalem sie :P aa mniej wiecej u kogo macie reklamy bedzie min te 600 + / - na starcie? Bo na medium z 100 graczami sie nawet nie oplaca wbijac :P

minimum

reklama miedzy innymi:

DIIM2

Malysz

R3spect

Hotowsky

Zakrecony

Bubbex

Lovisa

Thail

Legalizator

xMateo

Kozake

Magnus

Boderek

i inni, to z pamieci :P

Opublikowano

minimum

reklama miedzy innymi:

DIIM2

Malysz

R3spect

Hotowsky

Zakrecony

Bubbex

Lovisa

Thail

Legalizator

xMateo

Kozake

Magnus

Boderek

i inni, to z pamieci :P

Ponawiam pytanie.

Mógłbyś rozwinąć myśl medium? Bo to, że jest 55 ku do G to nic wielkiego. Mam nadzieję, że będzie to medium z dużą ilością harda, bo tak to będzie klapa.

Opublikowano

Ponawiam pytanie.

Mógłbyś rozwinąć myśl medium? Bo to, że jest 55 ku do G to nic wielkiego. Mam nadzieję, że będzie to medium z dużą ilością harda, bo tak to będzie klapa.

Bedzie tak jak myslisz, jak to nazwal DIIM2 medium dla tych co lubia pla, a chca sie bawic :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...