Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak :).

Od którego poziomu można ich używać? Na 35 poziomie mam komunikat, że nie jestem wystarczająco doświadczony bla bla bla

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od którego poziomu można ich używać? Na 35 poziomie mam komunikat, że nie jestem wystarczająco doświadczony bla bla bla

Marmurów danego moba można używać od poziomu, który ma ten mob. Nie pamiętam dokładnie, ale tutaj będzie chyba 45 ;)

tenor.gif

Opublikowano

Marmurów danego moba można używać od poziomu, który ma ten mob. Nie pamiętam dokładnie, ale tutaj będzie chyba 45 ;)

Dzięki.

@Sh4ke

Na Event Wielkanocny może dajcie coś podobnego do Halloween, tylko nagrody pozmieniajcie.

@.Dezan.

Skąd masz na filmie tyle małży? One gdzieś dropią po 20 sztuk czy jak?

Opublikowano

Dzięki.

@Sh4ke

Na Event Wielkanocny może dajcie coś podobnego do Halloween, tylko nagrody pozmieniajcie.

@.Dezan.

Skąd masz na filmie tyle małży? One gdzieś dropią po 20 sztuk czy jak?

Znam osoby, które ubiły u nas ponad 2k metinów na 90+ poziomie. Wyobraź sobie ile mają wszystkiego, skoro z każdego jest szansa na 2x Małż.

Wiemy, chcemy zrobić Ciekawy Event Wielkanocny.

Opublikowano

Znam osoby, które ubiły u nas ponad 2k metinów na 90+ poziomie. Wyobraź sobie ile mają wszystkiego, skoro z każdego jest szansa na 2x Małż.

Wiemy, chcemy zrobić Ciekawy Event Wielkanocny.

Ja narazie ubiłem 500 metinów duszy :D

Opublikowano

Hmmm, czas na małe podsumowanie po trzech tygodniach gry :)

Plusy :

Ogólne wykonanie serwera

Ilość graczy

Dungeony

Wyzwania siłowe

Misje - Biolog, czterech wspaniałych itd.

Łatwa możliwość zarobku na każdym lvl'u

Brak lagów i kickania

Dobrze wykonany client jak i strona

Częste eventy

Minusy :

Kilka mniejszych bugów

Słaby kontakt z administracją - Od dwóch dni próbuję skontaktować się z Team'em serwa (Kirek, Sh4ke) pisałem w grze, na GG, forum, FanPage, TeamSpeak nigdzie ich nie można dopaść a jeśli już są to nawet nie odpiszą :( Niestety zamiast pomóc Sh4ke woli grać na Invorii

Polecam serwer i zapraszam

Polecam napisać mi na gg:577467 lub wejść na ts`a jutro i nawet poprosić kogoś by mnie zawołał bo czasami nie widze.
Opublikowano

Witajcie!

W nocy z poniedziałku na wtorek o godzinie 00:15 odbędzie się przerwa techniczna, która potrwa ok. 45 minut. Ma ona na celu optymalizację bazy danych, co spowoduje zmniejszenie lagów na serwerze, aktualizację kilku systemów, dodanie nowości i naprawę błędów.

Podczas przerwy technicznej będzie występował błąd "Nieprawidłowa nazwa konta lub hasło" ze względu na wyłączone konta podczas tej i każdej następnej przerwie technicznej.

Pozdrawiam, Przemek

---------------------------------------------

Wyniki przerwy technicznej:

- Edytowano drop z Nemere

- Edytowano drop z Generała Huashina

- Usunięto kursywę w czcionce Moderatora / Administratora

- Usunięto możliwość wytwarzania EQ Wspaniałych V2

- Oraz kilka innych mniejszych zmian.

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Zostało im cofnięte do v1, ludzie sami tego chcieli, była ankieta na forum. Jak coś zapraszam na ts`a, wszystko można wyjaśnić.

Akurat mnie to nie dotyczy :D A ulepszacze też pooddawaliście czy jak to?

Opublikowano

sporo ludzi, doświadczona Administracja, serwer ciekawy.. bla bla  ;)

Opublikowano

Nie polecam serwera , zgrają dzieciaków współpracujących z adminami , np N0Perfect.

Za takie coś dostałem bana za wh :) POZDRAWIAM TĘPĄ ADMINISTRACJE !

xxx

MOJE DEMKO CO DO TEGO SERWERA :)

+ rozmowa z perfectem po otrzymaniu bana .

NA TYM SERWERZE NIE PANUJE ROWNOSC YOUTUBERZY RZĄDZĄ ADMINISTRACJĄ , BEZ ODBIORU i NIE POLECAM 
A ZA SERWER MOCNE 6/10 ZA BARDZO DOBRZE TECHNICZNIE WYKONANY SERWER I DUZO DUNGEONOW I TE PSY :)
ILOŚC BOSÓW , BLOKADA WEJSCIA NA MAPE 90 JEŚLI MAMY 105 .
ALE ADMINISTRACJA JEST DO BANI ZAPRASZAM NA ARMENTIS :)

ZAPOMNIAŁEM O KIRKU KTÓRY JEST NA PRAWDĘ JAK NA SWÓJ WIEK BARDZO OGARNIĘTYM GOŚCIEM :)

...

Opublikowano

Nie polecam serwera , zgrają dzieciaków współpracujących z adminami , np N0Perfect.

NA TYM SERWERZE NIE PANUJE ROWNOSC YOUTUBERZY RZĄDZĄ ADMINISTRACJĄ , BEZ ODBIORU i NIE POLECAM 
A ZA SERWER MOCNE 6/10 ZA BARDZO DOBRZE TECHNICZNIE WYKONANY SERWER I DUZO DUNGEONOW I TE PSY :)

No rozmowa mega... Pokazałeś swój poziom... Skoro dostałeś bana za WH to cieszy mnie to niemiernie. Mam nadzieję zę tak samo podyebią cię na kazdym innym serwie i wywalą ci banem. Nie wiem czy jarasz się tym co Ty napisałeś czy krew cię zalewa że Perfect jest na tyle rozsądny i dojrzały że nie posunął się do upadku na twój poziom i zachował dojrzale , nei reagujac na takie dziecinne i żałosne zachowanie jak twoje...

Twój post jest tak samo żałosny jak ty... Zastanawiam się czy zazdrościsz filmowcom że ktoś zwraca na nich uwagę, i nie muszą taką głupotą jak ty robić w okół siebie zamieszania ??

P.S wywal link bo zaraz u tutaj bana dostaniesz :)

Radziłbym ci nauczyć się grać , bo sądząc po tym co piszesz i jak się zachowujesz nadawałbyś się nie do Metina ale do sapera. Chociaż i tak nie wiem czy to nei za trudne dla Ciebie.

54169037467327365173.png

Opublikowano

https://mega.co.nz/#!hl8RBS7A!rM3FnY_vyRitgIA7DXGWthZ3LnXOF7sgnXdliVb1WUI

ZAPOMNIAŁEM O KIRKU KTÓRY JEST NA PRAWDĘ JAK NA SWÓJ WIEK BARDZO OGARNIĘTYM GOŚCIEM :)

pobrałem ten filmik i ban w 100% zasłużony

w 100% miałes wh

Opublikowano

xxx

Płacz dalej i rób z siebie niewinnego, myślisz, że ktokolwiek Ci uwierzy? Sam go wyzywałeś i używasz wulgaryzmów, czyli ty jesteś żałosny i beznadziejny nie potrafiąc przyznać się do błędu, dat mad kid..

Opublikowano
ALE ADMINISTRACJA JEST DO BANI ZAPRASZAM NA ARMENTIS  :)

Reklama kolegi godna podziwu. Pasujesz tam doskonale, administracja dzieci z serwerem bugów i 300 online.

Się popisałeś. Chamstwo zostało ukarane, także do widzenia. 

Serwer najlepszy, lepszego nie ma.

Edit. Pobrałem i obejrzałem filmik, nie dziwie się że płaczesz. Pewnie sporo kieszonkowego wydałeś na mounta i peta.

Odpalony na WH ładnie biłeś moby. Po banie myśli samobójcze miałeś?

Heniek.

Opublikowano

Reklama kolegi godna podziwu. Pasujesz tam doskonale, administracja dzieci z serwerem bugów i 300 online.

Się popisałeś. Chamstwo zostało ukarane, także do widzenia. 

Serwer najlepszy, lepszego nie ma.

Nieno jest jeszcze serwer z 5k online  xD  xD  xD  xD  xD  xD

Tęczowe kamienie gdzieś dropią?

Opublikowano

Nieno jest jeszcze serwer z 5k online  xD  xD  xD  xD  xD  xD

Tęczowe kamienie gdzieś dropią?

Nie dropią, wytwarza się je z Kamieni Duchowych u Kowala.

Opublikowano

@Sh4ke lub @KireKzGrami jak mogę się skontaktować z jednym z was ?

Gadu Gadu / Support - z tym u mnie z tym pierwszym różnie bywa, bo nie mam dźwięków w GG, a nie zaglądam tam często.

Opublikowano

Witam mam taki maly problem, otóż loga mnie przy kazdej zmianie ch oraz zmianie mapy. Patchowałem klienta etc.

tumblr_mmp5ttWLvb1qlawd6o1_400.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...