Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Propozycje dotyczące serwera MC: CS:GO ?

115 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagościsz na serwerze ?

• Tak
      75
    • Nie
      40
  2. 2. Co myślisz o trybie serwera (cs:go)

• Bardzo Fajny
      48
    • Fajny
      25
    • Średni
      9
    • Mało fajny
      9
    • Zrypany
      24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam pytanie do was wszystkich czy zagralibyście na serwerze mc cs:go ?

Co na nim będzie ?

Standardowo tak jak w cs'sie go. Skiny, skrzynki, klucze, zabijanie itp. itd.

Raczej nie ma co tu do opisania

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chyba jeszcze nikt nie zrobił [Przynajmniej w polsce] CS'a nie jako DM ale z paką/hostami serwera. Jeżeli to będzie to super pomysł

Opublikowano

Chyba jeszcze nikt nie zrobił [Przynajmniej w polsce] CS'a nie jako DM ale z paką/hostami serwera. Jeżeli to będzie to super pomysł

Tryb DM zrobiony :) Paka też. Czekam na dalsze propozycje i podawanie nazw skinów które mogą zagościć na serwerze

Opublikowano

Wogule super pomysl z tym serwerem :D polecam dac skiny limitowane do serwera :)

Jak serwer powstanie to odrazu na niego wejde

Opublikowano

Czy wszystko bedzie tak jak w cs:go?

Jak zdobywac skiny? Czy beda zadarmo (jezeli nie, to czy po meczyku moga dronac)

Czy bedzie mozna dolaczyc do trwajacego meczu?

Zapewe zagoszcze na tym serwerze, zeby zobaczyc jak bedzie wygladac rozgrywka.

Jezeli chcesz, abym odpowiedzial na Twoj post to napisz @mrMIXKRIPL

Tu nic nie ma, nawet kropki

graphic.png

Opublikowano

Czy wszystko bedzie tak jak w cs:go?

Jak zdobywac skiny? Czy beda zadarmo (jezeli nie, to czy po meczyku moga dronac)

Czy bedzie mozna dolaczyc do trwajacego meczu?

Zapewe zagoszcze na tym serwerze, zeby zobaczyc jak bedzie wygladac rozgrywka.

Zależy co masz na myśli że będzie wszystko tak jak w cs go, na razie się naradzamy czy skiny będą dropić po mapce, ale za to wiem że skrzynki i klucze będzie można dropnąć tak jak i kupić za zł :) Raczej będzie można dołączyć, lecz się zastanowimy nad tym.

Opublikowano

Wkońcu jakiś dobry pomysł na serwer 

hm... mapki będą tylko z cs czy jakieś inne jescze zbudujecie ? :D

Opublikowano

Mapy będą z cs 1.6

Mamy już takie mapy jak

-nuke

-westwood

-assault

-dust2 

i kilka innych map innych niż z cs'a

Opublikowano

@RaZH Podaj tekstury, png a my Ci podany nazwy. Trochę trudno myśleć nad nazwą jak coś nie istnieje, nie widzisz tego. Ale zróbcie te "lepsze" skiny z cs go.

Opublikowano

Nawet ciekawy pomysł, życzę powodzenia!

Cytat

“Nie wierzcie w jakiekolwiek przekazy tylko dlatego, że przez długi czas obowiązywały w wielu krajach. Nie wierzcie w coś tylko dlatego, że wielu ludzi od dawna to powtarza. Nie akceptujcie niczego tylko z tego powodu, że popiera to swym autorytetem jakiś mędrzec albo kapłan, lub że jest zapisane w jakimś świętym piśmie. Nie wierzcie w coś tylko dlatego że brzmi prawdopodobnie. Nie wierzcie w wizje lub wyobrażenia, które uważacie za zesłane przez boga. Miejcie zaufanie do tego, co uznaliście za prawdziwe po długim sprawdzaniu; do tego co przynosi pożytek wam i innym."

- Budda, Kalama Sutra

Pasjonat
Opublikowano

A jak z karabinami? Nożami? Ich system będzie tak jak w cs? W sumie to dobry pomysł, ale jeśli ma być coś na kształt item shopu to z cenami nie przesadzajcie.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

@RaZH Podaj tekstury, png a my Ci podany nazwy. Trochę trudno myśleć nad nazwą jak coś nie istnieje, nie widzisz tego. Ale zróbcie te "lepsze" skiny z cs go.

iIvanowskiNie rozumiem o co Ci chodzi, ja chce żebyście podawali  tylko nazwy skinów.

A jak z karabinami? Nożami? Ich system będzie tak jak w cs? W sumie to dobry pomysł, ale jeśli ma być coś na kształt item shopu to z cenami nie przesadzajcie.

@m0u Spokojnie mamy na razie 6 kosy, myślę że na początek starczy ? ItemShop będzie,  Myślę że 1zł za 2 klucze to nie jakieś zdzierstwo, oraz myślę nad dodaniem jakichś bonusów do np: ak wulkan czy tych droższych skinów z cs:go

Opublikowano

Znów server PvP kolejny z kilku tysięcy które tutaj robią to samo ...

Nic nowego, cały czas PvP żadnego pomysłu nowego servera tylko cały czas to PvP:

• Cs:Go
  • Cs
  • Rasy
  • Gildie
  • Zamki
  • Państwa

Wszystko to stawia na PvP 0 jakiego kolwiek pomysłu czy zaangażowania same PvP bez dodatków wg. mnie nic nowego nawet jeżeli ktoś dodałby WoW / LoL czy 100 innych gier z samym nawalaniem się i kopaiem rud to i tak jest to PvP którym mamy ~500 działających na MPc więc jak dla mnie 10% na ten server lub jak kto woli 1/10

Nie ma znaczenia czy gra jest realistyczna czy nie, nieważne czy jest futurystyczna czy dotyczy przeszłości!

Nieważne czy ma dobrą grafikę, czy słabą, nieważne jest czy jest nowa, czy stara!

Gramy w gry które lubimy najbardziej, zaakceptuj wybory innych!

Bo wszyscy w nie gramy, jesteśmy jednością.

Jesteśmy Graczami!

Pasjonat
Opublikowano

A jakie będą szanse na wylosowanie danego przedmiotu? Mniejsze/większe czy odwzorowane?

Ps projekt mi się w sumie podoba i gdybyście potrzebowali jakiejś pomocy to śmiało piszcie, ale to już na pw :)

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Znów server PvP kolejny z kilku tysięcy które tutaj robią to samo ...

Nic nowego, cały czas PvP żadnego pomysłu nowego servera tylko cały czas to PvP:

• Cs:Go
  • Cs
  • Rasy
  • Gildie
  • Zamki
  • Państwa

Wszystko to stawia na PvP 0 jakiego kolwiek pomysłu czy zaangażowania same PvP bez dodatków wg. mnie nic nowego nawet jeżeli ktoś dodałby WoW / LoL czy 100 innych gier z samym nawalaniem się i kopaiem rud to i tak jest to PvP którym mamy ~500 działających na MPc więc jak dla mnie 10% na ten server lub jak kto woli 1/10

d8969da1c43c3cc3c8aaa18e3f095928.png

Tyle Ci mogę powiedzieć, pierwszy serwer cs:go w Polsce, to k***a zrób se lola, powodzenia Ci życzę może za kilkanaście lat skończysz. Nie podoba się to nie komentuj po to jest ankieta a nie, zaśmiecanie tematu...

Opublikowano

Firework, nie wiem o co ci chodzi? Nie jest to kolejny serwer PVP, lecz Serwer CS:GO w MC jak napisal autor tematu. Co twoim zdaniem ciekawego lepiej zrobic? Kolejny nudny FreeBuild?

Opublikowano

A jakie będą szanse na wylosowanie danego przedmiotu? Mniejsze/większe czy odwzorowane?

Ps projekt mi się w sumie podoba i gdybyście potrzebowali jakiejś pomocy to śmiało piszcie, ale to już na pw :)

@m0u zastanawiamy się nad skrzynka : 5% klucz: 0,5% skin: 2,5 lub 2 %

Opublikowano

Kolejne pytania:

- Jakie rozdzielczosci beda textury skinow?

- Czy textury beda obejmowac cala mape (dokladniej chodzi o to, czy bloki wykorzzystane do stworzenia mapy beda miec wlasne textury)?

- Czy skinami bedziee mozna sie wymieniac z innymi graczami i je sprzedawac, jezeli moza sprzedawac to co bedziemy otrzymywac?

- Jak bedzie wygladac przebieg otwirania skrzynek?

- Czy bedzie mozna zakupic wybranego skina?

Co do skinow mogacych zagoscic na serwerze to dodajcie Asiimov

CpioWCW.jpg

Jezeli chcesz, abym odpowiedzial na Twoj post to napisz @mrMIXKRIPL

Tu nic nie ma, nawet kropki

graphic.png

Opublikowano

Kolejne pytania:

- Jakie rozdzielczosci beda textury skinow?

- Czy textury beda obejmowac cala mape (dokladniej chodzi o to, czy bloki wykorzzystane do stworzenia mapy beda miec wlasne textury)?

- Czy skinami bedziee mozna sie wymieniac z innymi graczami i je sprzedawac, jezeli moza sprzedawac to co bedziemy otrzymywac?

- Jak bedzie wygladac przebieg otwirania skrzynek?

- Czy bedzie mozna zakupic wybranego skina?

Co do skinow mogacych zagoscic na serwerze to dodajcie Asiimov

CpioWCW.jpg

@mrMIXKRIPL

Skiny będą w bodajże HD 256x256, bloki będą standardowe z mc, skinami będzie można handlować tylko na serwerze, skiny będzie też można kupywać/ sprzedawać za walute serwerową, na razie nie mogę podać informacji z otwierania skrzynek ponieważ jeszcze nie jest plugin od tego napisany, tak skina będzie można zakupić w IS (itemshop) lub wylosować, kupić u npc. A co do p90 asiimova nie moge znaleźć, ale mamy awp, ak 47 asiimov :)

Opublikowano

Według mnie powinny być skiny po mapie dla 3 losowych graczy. Co do kluczy itp to tanio lub średnio, żeby nie było 10 zł za klucz :D

Ale także texture-pack powinien być 512x512 żeby to faktycznie realnie wyglądało :)

logotyp2.jpg

Opublikowano

Według mnie powinny być skiny po mapie dla 3 losowych graczy. Co do kluczy itp to tanio lub średnio, żeby nie było 10 zł za klucz :D

Ale także texture-pack powinien być 512x512 żeby to faktycznie realnie wyglądało :)

Nie z kluczami nie powinno być problemu 1zł za 2 klucze to raczej nie jest jakaś przesada, myślę że takie txt starczy

733e1bb5cc38da56918a4be5a5cdacb9.png

Opublikowano

No przyznam, że skiny bardzo ładnie będą wyglądały. ;)

Cytat

“Nie wierzcie w jakiekolwiek przekazy tylko dlatego, że przez długi czas obowiązywały w wielu krajach. Nie wierzcie w coś tylko dlatego, że wielu ludzi od dawna to powtarza. Nie akceptujcie niczego tylko z tego powodu, że popiera to swym autorytetem jakiś mędrzec albo kapłan, lub że jest zapisane w jakimś świętym piśmie. Nie wierzcie w coś tylko dlatego że brzmi prawdopodobnie. Nie wierzcie w wizje lub wyobrażenia, które uważacie za zesłane przez boga. Miejcie zaufanie do tego, co uznaliście za prawdziwe po długim sprawdzaniu; do tego co przynosi pożytek wam i innym."

- Budda, Kalama Sutra

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...