Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Propozycje dotyczące serwera MC: CS:GO ?

115 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagościsz na serwerze ?

• Tak
      75
    • Nie
      40
  2. 2. Co myślisz o trybie serwera (cs:go)

• Bardzo Fajny
      48
    • Fajny
      25
    • Średni
      9
    • Mało fajny
      9
    • Zrypany
      24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawy pomysł, chętnie wejdę na serwer po starcie. Być może gdzieś nie wyczytałem, ale czy serwer będzie na modach czy czysto na pluginach ?

Tylko i wyłącznie pluginy (ale raczej nie wystartuje :()

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm po co mam grać w Minecraft Cs:go jak mogę grać w prawdziwego csa gdzie oprócz mniejszych lagów, będzie się lepiej grało.

To moje zdanie, oczywiście możliwe wejdę zobaczyć jak to wygląda ale nigdy nie będzie lepsze od samego csa.

No ale cóż, jak wszystko będzie ok to będziesz oblegany przez maniaków minecrafta, albo przez tych co w ogóle nie mają kasy na csa

graphic.png
Opublikowano

Rahz, jezeli to juz potwierdzona informacja, to napisz na GG. Mozemy wspolnie wznowic projekt.

Opublikowano

Chociaż ze nie gramw cs'a chętnie zagram

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

A jakie będą szanse na wylosowanie danego przedmiotu? Mniejsze/większe czy odwzorowane?

Raczej będzie jakiś tam % ;P

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Podbijam do tematu. Serwer MC CS:GO jest już prawie gotowy ;) Poszukujemy grafika!! Za około tydzień zaczynamy BETA testy, Jeśli chcecie wziąć w nich udział, bądź podzielić się swoimi pomyslami Proszę o kontakt ;) GG:38001558

Opublikowano

Chyba jeszcze nikt nie zrobił [Przynajmniej w polsce] CS'a nie jako DM ale z paką/hostami serwera. Jeżeli to będzie to super pomysł

Serwer x zrobił taki tryb.

Opublikowano

Według mnie. żeby serwer zyskał popularnosc musisz sie postarac o texturepack. Jakies skiny z CSa, Skrzynki, klucze i oczywiscie mapy! Jezeli znasz sie troche na pluginach możesz zrobic system rang. Jeżeli większosc uda ci sie zrealizować na pewno zagram ;)

Opublikowano

Na netherze juz dawno jest taki tryb slaby pomysl i wgl. Ciekawe co w 5 mies sie zmienilo od zaczecia tej dyskusji. 15 lub 10 graczy to max, wielkie serwery maja tylko szanse na prowadzenie serwerow guns powyzej 50 graczy

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

Według mnie. żeby serwer zyskał popularnosc musisz sie postarac o texturepack. Jakies skiny z CSa, Skrzynki, klucze i oczywiscie mapy! Jezeli znasz sie troche na pluginach możesz zrobic system rang. Jeżeli większosc uda ci sie zrealizować na pewno zagram ;)

Nad texturepackiem pracujemy, skuny są, skrzynie klucze mapy również są ;)

@lolzele

co za różnica, czy serwer mały czy duży? Wystarczy się postarać i mały serwer ma szanse

Opublikowano

Zagrałbym , chociaż nie gram w cs'a ... kiedy przewidywany start? I będą rangi z CS'a czy własne (wymyślone)?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...