Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Propozycje dotyczące serwera MC: CS:GO ?

115 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagościsz na serwerze ?

• Tak
      75
    • Nie
      40
  2. 2. Co myślisz o trybie serwera (cs:go)

• Bardzo Fajny
      48
    • Fajny
      25
    • Średni
      9
    • Mało fajny
      9
    • Zrypany
      24

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Chętnie zobaczyłbym skiny z serii: Kami, Miejskie Ryzyko, Czerwona Linia, Czarny/czerwony/niebieski laminat i Moduł. ;)

Hmmm, tak dużo aż skinów nie będzie ale moduł'a mamy czerwoną line, też nie będzie wszystkich broni ale postaramy się ;)

Nowa cząstka TxT 512x512 

4a1704dffae9ace776b5d6a1de754ee8.png

Opublikowano

Ej no ludzie, co to ma byc -.- Moze jeszcze zaraz dzieciaków mc do csa przeniesiecie i spierdolicie kolejna gre? Nie tykac sie tego. Kazda gra jest jedyna w swoim rodzaju i nie przenosic jednej do drugiej.

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

Ej no ludzie, co to ma byc -.- Moze jeszcze zaraz dzieciaków mc do csa przeniesiecie i spierdolicie kolejna gre? Nie tykac sie tego. Kazda gra jest jedyna w swoim rodzaju i nie przenosic jednej do drugiej.

lepiej niz ruski

@topic

nie zawitam na serwerze, bo takie tryby mnie nudza

wole sobie odpalic steama  -> biblioteka -> cs

Opublikowano

lepiej niz ruski

@topic

nie zawitam na serwerze, bo takie tryby mnie nudza

wole sobie odpalic steama  -> biblioteka -> cs

No trudno każdy ma swój gust. Każdy sobie radzi jak może 

Pasjonat
Opublikowano

Wszędzie są dzieci, które są typowymi gimbusami. Wg mnie panom się należą pochwały za chęć do pracy i starania, a nie baty od fana cs'a, że robi tryb na wzór ukochanej gry. Jeśli Ci się to nie podoba to omijaj ten temat i serwer z daleka, a oszczędzisz sobie nerwów.

@topic

Te skiny broni naprawdę nieźle wyglądają. Pokażesz może fragment jakiejś mapy, albo z lotu ptaka? 

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Co sie spinasz? Od razu scierwo... Nawet ssa nie zobaczyles pewnie, juz ze scierwo. Taki cwaniak, to sprobuj zrobic lepszy... Ktos sie stara, chce zrobic COS NOWEGO (Nie kolejne Sv+Gildie), a ty juz hejtujesz.

Opublikowano

Textue pack 512x? Dla mnie to trochę przesada! Nie każdy gra na dobrym kompie, lecz ja gram. Maszyna musi być mocna, bym nie widział lagów i nagłego zatrzymywania czasu. Ja gram na takim serwie, czasami serwer wywala wszystkich codziennie, ma tylko slotów 60, więc zainwestuj w dobrą maszynę i zagram

Opublikowano

Pozwole sobie odpowiedziec za Autora: Tylko bronie beda mialy 512x512 (lub 256x256)

Jak napisal Autor tematu.

Opublikowano

Textue pack 512x? Dla mnie to trochę przesada! Nie każdy gra na dobrym kompie, lecz ja gram. Maszyna musi być mocna, bym nie widział lagów i nagłego zatrzymywania czasu. Ja gram na takim serwie, czasami serwer wywala wszystkich codziennie, ma tylko slotów 60, więc zainwestuj w dobrą maszynę i zagram

Tylko bronie są 512x512. I nie opowiadaj bzdur bo na serwerze mam 30 fps (a mam bardzo słaby komputer) i jak zmieniam np: na ak47 wulkan to spada mi około od 2 do 3 fps

Opublikowano

Pierwszy raz widzę pomysł na taki serwer i jest on..... SUPER!!!

Nikt jeszcze nie próbował zrobić czegoś innego niż skyblock,pvp,survival,freebuild,rpg które się już znudziły, na pewno wejdę :)

W tych skrzynkach będzie do wylosowania kosa? :3

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Opublikowano

Pierwszy raz widzę pomysł na taki serwer i jest on..... SUPER!!!

Nikt jeszcze nie próbował zrobić czegoś innego niż skyblock,pvp,survival,freebuild,rpg które się już znudziły, na pewno wejdę :)

W tych skrzynkach będzie do wylosowania kosa? :3

Oczywiście że tak :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...