Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Propozycje dotyczące serwera MC: CS:GO ?

115 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagościsz na serwerze ?

• Tak
      75
    • Nie
      40
  2. 2. Co myślisz o trybie serwera (cs:go)

• Bardzo Fajny
      48
    • Fajny
      25
    • Średni
      9
    • Mało fajny
      9
    • Zrypany
      24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagrać zagram,ale czy to wypali musisz mieć minimum 100+ online :/

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bylo killa takich projektow ale padlo jak beda skiny to napewno zagram

Przepraszam za brak polskich znakow w moich postach. Lecz posiadam angielskiego windowska i nie dam rady pisac z polskimi znakami.

Opublikowano

Nie przejdzie, to tylko stare serwery mc cs wielkich róznic miedzy 1.6 a go nie ma ja nie rozumiem takich ludzi. Ciagle powtarzacie skiny skiny a na h*j skiny jak nawet txt packa noob nie sciagnie na 70% przypadkow wbicia na serwer (wlasne doswiadczenie). Grac w gre w grze D;

@PolskiRiko

tak i sie zesrasz ze w mc wylosowales kose jprd sprzedasz ja za 150 euro?

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

@lolzere

Zluzuj majty + nie ma takiego skrótu jak "jprd", polecam cofnąć się do szkoły.

Pozdrawiam.

Cytat

“Nie wierzcie w jakiekolwiek przekazy tylko dlatego, że przez długi czas obowiązywały w wielu krajach. Nie wierzcie w coś tylko dlatego, że wielu ludzi od dawna to powtarza. Nie akceptujcie niczego tylko z tego powodu, że popiera to swym autorytetem jakiś mędrzec albo kapłan, lub że jest zapisane w jakimś świętym piśmie. Nie wierzcie w coś tylko dlatego że brzmi prawdopodobnie. Nie wierzcie w wizje lub wyobrażenia, które uważacie za zesłane przez boga. Miejcie zaufanie do tego, co uznaliście za prawdziwe po długim sprawdzaniu; do tego co przynosi pożytek wam i innym."

- Budda, Kalama Sutra

Opublikowano

Jeśli serwer wypali (a szczerze mu życzę)­ to na pewno wpadnę, jestem wielkim fanem cs:go. A jak będzie wszystko pięknie odwzorowane to po prostu będzie miodzio  

Opublikowano

Staramy sie, aby wszystko bylo jak w cs:go. Jezeli ktos chcialby pomoc prosze o kontakt na GG: 50775119

Aktualnie szukamy pewnej osoby. Chodzi o pomoc techniczna. Szczegoly na pw lub gg

Opublikowano

A będzie można pobrać txt np z strony bo nie raz jak wchodzę na serwery tego typu(bf3 itp) to mi się nigdy nie pobiera :D?

ZfGn5Lk.png

Opublikowano

Zupełnie bez sensu, marna próba odwzorowania fajnej gry, w tym uniwersum całkowicie się nie sprawdzi, grałem chyba na wszystkich serwerach typu Gun czy paintball,, nawet zagranicznych, ale rozgrywka jest po prostu nudna, bez emocji. 

Opublikowano

Będzie coś w rodzaju rang (np, Silver 3, Gold Nova 1, Global Elite)? Moglibyście zrobić coś w rodzaju właśnie systemu ELO, że za każdego zabitego dostajesz na przykład pięć punktów, a za śmierć tracisz sześć itd. I że gracz z rangą Silver 1 nie może grać z lepszymi rangami.

Jeśli taki serwer powstanie, zagram. Podoba mi się ten pomysł.

Opublikowano

Mamy system rang, jednak nie bedzie on uzywany dopoki nie bedzie duzej ilosci graczy

Opublikowano

Skiny:
AWP | Asiimov
AWP | BOOM
AWP | Lighting Strike

M4A4 | Asiimov
M4A4 | Dragon King
M4A4 | Howl

AK-47 | Wasteland Rebel
AK-47 | Redline
AK-47 | Black, Red, Blue Laminate

Z tych najpopularniejszych ;)

Opublikowano

Skiny:

AWP | Asiimov

AWP | BOOM

AWP | Lighting Strike

M4A4 | Asiimov

M4A4 | Dragon King

M4A4 | Howl

AK-47 | Wasteland Rebel

AK-47 | Redline

AK-47 | Black, Red, Blue Laminate

Z tych najpopularniejszych ;)

Jeszcze ak vulcan, tylko nie mamy ligting awp ;)

Opublikowano

wymyślić coś to nie problem.. ale zrobić by to działało to już problem... napisz mi na PW jak Ci się uda zrobić.

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

jest nawet skrypt gotowy o takiej nazwie.

jakiej nazwie ?

wymyślić coś to nie problem.. ale zrobić by to działało to już problem... napisz mi na PW jak Ci się uda zrobić.

Jak zrobimy to będzie dużo szumu w dziale mc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...