Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz i tak nie liczy sie to jaki kto ma serwer a ilu youtuberow przekupi dany administrator. Nowe pokolenia graczy maja zburzona percepcje, nie zwracaja uwagi na nowosci, ktore oferuje dany serwer, za swoim mentorem-youtuberem pojda na pierwszego z brzegu gotowca.

Powtorze zdanie pewnej osoby ale w gruncie rzeczy uwazam tak samo. Polski metin siegnal dnia i jesli na danym serwerze za cene paczki gum nie wykupisz calego is'a a w dwa dni nie osiagniesz wszystkiego serwer uchodzi jako syf.

No i o to właśnie chodzi, dodam również że samo przekupienie youtuberów daje efekt krótkotrwały, na czas serii, później youtuber odchodzi, a razem z nim jego gracze.

Zauważyłem również, że duża część youtuberów nie kręci z serwera na jakim chcieli by grać bądź takim co im się podoba, lecz z takiego gdzie dadzą im najwięcej pieniędzy,

oczywiście to rozumiem, jednak nie nazywał bym takich osób youtuberami lecz reklamodawcami :P

Jeszcze za czasów gdy sam na privach pogrywałem wszystko wyglądało całkiem inaczej, jednak czas się nie cofnie i to już nigdy nie wróci.

Dziś w okolicach 20 odbędzie się konserwacja, potrwa do godziny, zaktualizujcie po niej clienta bo w przeciwnym razie nie będziecie mogli wejść do gry.

Pozdrawiam!

sygna.jpg

• Odpowiedzi 458
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystkich którym nie działa gra proszę o obowiązkowe zaktualizowanie clienta,

dodaje posta pod postem bo to ważne info.

Pozdrawiam i zapraszam do gry!

sygna.jpg

Opublikowano

No i o to właśnie chodzi, dodam również że samo przekupienie youtuberów daje efekt krótkotrwały, na czas serii, później youtuber odchodzi, a razem z nim jego gracze.

Zauważyłem również, że duża część youtuberów nie kręci z serwera na jakim chcieli by grać bądź takim co im się podoba, lecz z takiego gdzie dadzą im najwięcej pieniędzy,

oczywiście to rozumiem, jednak nie nazywał bym takich osób youtuberami lecz reklamodawcami :P

Jeszcze za czasów gdy sam na privach pogrywałem wszystko wyglądało całkiem inaczej, jednak czas się nie cofnie i to już nigdy nie wróci.

Dziś w okolicach 20 odbędzie się konserwacja, potrwa do godziny, zaktualizujcie po niej clienta bo w przeciwnym razie nie będziecie mogli wejść do gry.

Pozdrawiam!

W tym przypadku wlasnie youtuber=reklamodawca, czyz nie? :P Gdybys mial do wyboru kilka serverow, ktore w miare Ci sie podobaja, a ktos przekonalby Cie do jednego z nich najwieksza 'pensja' za granie - mysle, ze wybralbys wlasnie ten.. Faktem jest, ze jest masa niedoceninych projektow, na ktorych gra po 200 osob, a sa gowna gdzie jest 1k ludzi, ale nic na to ie poradzimy. Z drugiej jednak strony uwazam, ze nie jest tak jak piszecie - ze jak youtuber pojdzie na gotowca to zaraz za nim pojdzie "jego armia". Skad te obserwacje? Z niegyds istniejacego servera "zakrea", gdzie gralo 300 osob, przyszedl Wallander, nagral serie - dosc dluga - ludzi nie przyciagnal. Wzroslo to moze do 350 online, a ludzie odradzali mu ciagle gre na ow servie. Zatem ciezko cokolwiek tu oceniac :P

Shiwe polecam, Janusz interesuje sie serverem, warto pobrac i troche sie pobawic.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Serwer już prawie upadł.. 100 Online.. Gdzie te czasy gdzie bylo po 1k+ ? :)

Nie ma i nie będzie. Teraz rynek tak wygląda, serwer postoi z reklamą na starcie max 2 miesiące :D

Jeżeli potem nie będzie ciągle reklamy, serii to nie ma co się łudzić bo serwer padnie.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nie ma i nie będzie. Teraz rynek tak wygląda, serwer postoi z reklamą na starcie max 2 miesiące :D

Jeżeli potem nie będzie ciągle reklamy, serii to nie ma co się łudzić bo serwer padnie.

No wiesz ten serwer był na to skazany już po raz 3 czy 4. Ciągła monotnia robienia biologa misji na ulepek na zbroja do expa i metiny.  Brak ogólnie fabuły.  Posklejany serwer z rożnych metków.

Opublikowano

No tak to wygląda, pytanie czy wyobrażasz sobie, że youtuber będzie kręcił serię z jednego serwera przez ponad 2-3 miesiące lub dłużej?

Serwer już prawie upadł.. 100 Online.. Gdzie te czasy gdzie bylo po 1k+ ? :)

Mimo małej liczby online nie mamy zamiaru wyłączać serwera,

jeśli ktoś tylko chce, może śmiało grać.

Pozdrawiam!

sygna.jpg

Opublikowano

No tak to wygląda, pytanie czy wyobrażasz sobie, że youtuber będzie kręcił serię z jednego serwera przez ponad 2-3 miesiące lub dłużej?

Mimo małej liczby online nie mamy zamiaru wyłączać serwera,

jeśli ktoś tylko chce, może śmiało grać.

Pozdrawiam!

No wiadomo.. ale przecież nie wykupisz wszystkich yt`berów na jeden raz.

Więc to takie ciągnięcie poprzez różnych yt`berów na kilka serii.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

No wiadomo.. ale przecież nie wykupisz wszystkich yt`berów na jeden raz.

Więc to takie ciągnięcie poprzez różnych yt`berów na kilka serii.

No można to i tak ująć, jednak wiadomo, że najlepszy efekt da możliwie największa ilość ytberów naraz.

Zresztą, tylko mała garstka z nich potrafi przynieść jakiś oczekiwany efekt, a tacy oczywiście są już zarezerwowani na długie tygodnie przez inne serwery.

­Kiedy kolejna odsłona ? <3

Nawet gdybym chciał to jej nie będzie, ponieważ nie miałbym nawet na to czasu :)

Dlatego też aktualny serwer będzie stał możliwie jak najdłużej.

Pozdrawiam

sygna.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

nie gadajcie , że takie czasy bo niektóre serwery potrafią się utrzymać , a tutaj administracja ma w d***e graczy i tyle. Nikt ci nie odpisze , a na TS możesz sobie pare lat poczekać a i tak nikt nie zejdzie , no bo po co... Teraz zauważyłeś że graczy ubywa to nawet coś na forum umiesz napisać :)

Opublikowano

Witam !!

Muszę wam powiedzieć , że jestem zdumiony poprawą serwera , może i ludzi on strasznie malutko dlatego tu pisze . :

grałem na 1 odslonach i bylo bugow troszke ;d tu szukałem i niemoge bugowac nic jak kiedys za to wielki ++++]

0 lagów +++ 

misje ladnie od 1 lvl juz po zalogowaniu +++ i wogole ludzi tylk łapać i wbijać 

Polecam serwer  ! 

Opublikowano

Witam !!

Muszę wam powiedzieć , że jestem zdumiony poprawą serwera , może i ludzi on strasznie malutko dlatego tu pisze . :

grałem na 1 odslonach i bylo bugow troszke ;d tu szukałem i niemoge bugowac nic jak kiedys za to wielki ++++]

0 lagów +++ 

misje ladnie od 1 lvl juz po zalogowaniu +++ i wogole ludzi tylk łapać i wbijać 

Polecam serwer  !

oo cieszy mnie, że ktoś wypowiada się jeszcze o naszym serwerze,

jak widzicie mimo niskiej liczby online gry wyłączać nie zamierzamy,

sam teraz serwa nie reklamuje ani nie prowadzę żadnych aktualizacji ponieważ do połowy maja nie będę miał wogóle czasu,

jednak grać możecie spokojnie i nie wykluczone, że w przyszłości ponownie wznowimy reklamę by jakaś fajna liczba graczy wróciła na serwer :)

sygna.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mało Graczy ... Serwer Dead

Nie dead tylko zwiesiło serwer.

Rano postaram się zrestartowac wszystko jak będę miał czas to będzie można się logować.

sygna.jpg

Opublikowano

wbilem;d   ch1 puste  napisalem n a  glownym czy ktos  gra jeszcze i 5 min cisza ;d

0/10

Opublikowano

Szkoda, że serwer upadł, bo był to naprawdę jeden z lepszych na których grałam.

Serwer cały czas działa, tylko aktualnie nie ma wielu graczy :D

sygna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...