Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castios.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko już wróciło do normy. Nie było mnie na komputerze, i nie mogłem nic z tym zrobić.

Zabezpieczenia pierwsza klasa. Maszyna jest niezniszczalna jak sam właściciel powiedział.

Czy bijąc na 25levelu w m1 wbije 26lv?

do 18 serwer  bd online? bo chce sobie pograć...

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zabezpieczenia pierwsza klasa. Maszyna jest niezniszczalna jak sam właściciel powiedział.

Czy bijąc na 25levelu w m1 wbije 26lv?

do 18 serwer  bd online? bo chce sobie pograć...

Ft8l98n.png

Cannzas, ok. Jak tam dodałeś już ten panel boczny developerze?

ps, plz

ba3NfId.png

­

Opublikowano

­

ale z tego gościa ofensive hacker :( udowodnicie komuś coś ?

czemu offline ? : http://scr.hu/59e8/1vkgz

Dropiłem sobie kd ;(

Bo jesteś dwulicową kurwą, jedynym miejscem dla Ciebie jest buda.

Czekam na Twojego sałrsa, fajerwerki poleco.

Opublikowano

Co jest wgl. ze stroną? Czy serwer będzie dzisiaj działał?

serwer raczej już nie wstanie a fajny był szkoda szkoda podobno niektórym działa : http://prntscr.com/66o6hc

pozdrawiam 

wpadnijcie na IEM'a będę pozdrafiam

Opublikowano

Dropiłeś kd na stronie?

Grałem sobie na castiosie i się wyłączyl sam i tak samo jak strona :( no co zrobisz nic nie zrobisz...

Kiedy będzie online? chce surce 199lv dobić !

Będę na policji za granie na serwerze CastiosMT2, który tak jak każdy inny jest nielegalny <3

Opublikowano

Czemu ten idiota Adiros ma Redaktora, jak jedynie co on umie to spierdalać przez okno jak ktoś do niego przyjedzie.

antymix. Są tutaj lizaki/ppk ?

­

Opublikowano

Grałem sobie na castiosie i się wyłączyl sam i tak samo jak strona :( no co zrobisz nic nie zrobisz...

Kiedy będzie online? chce surce 199lv dobić !

Bawi Cię to? Dla mnie nawet śmieszny ani żałosny nie jesteś ;) Dla Ciebie może nie być w ogóle online. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Bawi Cię to? Dla mnie nawet śmieszny ani żałosny nie jesteś ;) Dla Ciebie może nie być w ogóle online. 

Są ludzie i taborety, serwer od startu z winy ATAKÓW zgasł tylko raz (dzisiaj), co przyczynia nas do lepszych zabezpieczeń, po woli pniemy się w góre z stroną, kwestia czasu.

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Są ludzie i taborety, serwer od startu z winy ATAKÓW zgasł tylko raz (dzisiaj), co przyczynia nas do lepszych zabezpieczeń, po woli pniemy się w góre z stroną, kwestia czasu.

­

Dokładnie. Liczę na Was, bo chcę zawitać tutaj na kilka miesięcy :) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Czemu ten idiota Adiros ma Redaktora, jak jedynie co on umie to spierdalać przez okno jak ktoś do niego przyjedzie.

antymix. Są tutaj lizaki/ppk ?

­

podjade do ciebie bmw i uciekamy przez okno kucykami pony kuszące 

też lubie ploty pisać elo elo pozdrów tam tych hackerów co tego castiosa tak duszą

Usuwam clineta kończę gre ! ten serwer jest offline moja postać poszła się j**** :(

Opublikowano

też lubie ploty pisać elo elo pozdrów tam tych hackerów co tego castiosa tak duszą

Usuwam clineta kończę gre ! ten serwer jest offline moja postać poszła się j**** :(

Już, skończyłeś? Nawet nie warto na Ciebie słów marnować :) Za co redaktora dostałeś?

Póki co nie mogę się zalogować, wywala na ładowaniu postaci. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Proszę ogarnijcie te lagi. Serwer jest naprawdę epicki i fajnie się na nim gra.

gadałem z właścicielem i jakieś HAKIERY się bawią serwerem ;( a oni zganiają na mnie taki biedny ja 

Skąd truta ?

Opublikowano

Tyś ostatnio spierdalał przez okno, bo za bardzo przykozaczyłeś. 

antymix w ile wbije maxa.

­

Opublikowano

gadałem z właścicielem i jakieś HAKIERY się bawią serwerem ;( a oni zganiają na mnie taki biedny ja 

Skąd truta ?

Chcesz stracić redaktora? Za co go dostałeś w ogóle? Redaktor Metina, a hackuje serwery? Dobre sobie.

Truta z bossów.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Dlaczego tan pan @Adiros nie ma bana na mpc? Tutaj dowód że ddosuje http://prntscr.com/66o70xPo za tym to multikonto cannzasa, na to też zaraz dowód dam, o proszę http://prntscr.com/66o2c3

@topic

Zaraz wszystko zostanie ogarnięte, przepraszamy za problemy :)

Nie posiadam muli konta. Ten numer GG na screenie nie jest mój .... Udowodnicie mi coś? jestem zwykłym graczem lol

Gdyby ktoś wam napisal, że jest FuBu i ma 1312313123212zł też byście uwierzyli ? :) 

Ja nie posiadam gg :( only skype oj

Opublikowano

Chcesz stracić redaktora? Za co go dostałeś w ogóle? Redaktor Metina, a hackuje serwery? Dobre sobie.

Truta z bossów.

To nie hackowanie tylko leci atak na http. tzw. layer7.

Do 25 minut wszystko powinno wrócić do normy, marny spam w temacie pewnych osób tylko podbija prezentacje, w sumie to dobrze dla nas..

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...