Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castios.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i teraz powinieneś dostać perma, z wiadomych powodów ;)

Ale go nie dostaniesz bo? nie trzeba pisać dlaczego.

bo administracja mpc to jego koledzy ^^

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

No i teraz powinieneś dostać perma, z wiadomych powodów ;)

Ale go nie dostaniesz bo? nie trzeba pisać dlaczego.

Ale akurat ja serio nic nie zrobiłem, nie zdążyłem nawet zobaczyć strony bo po wejściu już leżała. 

@Secretly, nie. To nie my.

Opublikowano

Jak mówiłem, castios jest na dmuchnięcie. Strona wam padła, jak mogę się zarejestrować i zacząć rozgrywkę?

2QfVPoW.png

Strona zostanie naprawiona niebawem. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ale akurat ja serio nic nie zrobiłem, nie zdążyłem nawet zobaczyć strony bo po wejściu już leżała.

Potwierdzam, strony nie ma juz dluzszy okres czasu.

Srij9JT.png

Opublikowano

@Secretly, nie. To nie my.

Czy ja mówię że coś zrobiłeś?

Post to post proste. 

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

. Gdyby kozka nie skakala to by nozki nie zlamala, za duze ego macie i ktos wam ladnie dojebal, ktos to zauwazyl i sie wami zajal nie wiem ktp to ale ma propsy ode mnie

Opublikowano

Czy ja mówię że coś zrobiłeś?

Post to post proste. 

W jednym poście ewidentnie oskarżasz mnie o ataki, podając posty gdzie im niby grożę, potem piszesz że spełniłem groźbę. W następnym poście wypierasz się tego, pisząc że nic nie mówiłeś że ja coś zrobiłem. Troszkę nie ogarniam ale no trudno. ;p

Opublikowano

. Gdyby kozka nie skakala to by nozki nie zlamala, za duze ego macie i ktos wam ladnie dojebal, ktos to zauwazyl i sie wami zajal nie wiem ktp to ale ma propsy ode mnie

Beka z Ciebie, strona jest wyłączona dlatego że maxa nie ma, zapychanie strony zapytaniami to marny sposób, wracamy już do żywych także daruj sobie swoje gimbusiarskie odzywki. ;)

To nie są DDosy, mieliśmy gorsze ataki ze strony innych i daliśmy rade, buziaki.

@GallAnonim1429 Lubie osoby pokroju twoich i osób wyżej, próbujecie nam dogryźć jak tylko możecie lecz bez efektów #enjoy serwer będzie stał i nie padnie, mamy zamiar dobić do 1000 online (dzisiaj prawie 900) więc marne te twoje docinki.

(Nowy klient jest już w naszych rękach także udostępniony dla was - graczy powinien być na dniach)

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Oj harnaś Ty pseudohakierku jak tam Twój serwer? 30 osób online? Beka.

Co do castiosa, polecam, przyjemnie się gra + szybki kontakt z teamem. 

#jebaćharnasia 

Opublikowano

Każdy kozaczek a jak przyjdzie co do czego to nawet się nie odezwie.

Ataki sa zbedne, ten syf predzej czy pozniej sam padnie.

Wszystko kiedyś padnie, spokojnie.

I oczywiście polecam. :)

Opublikowano

Każdy serwer kiedyś padnie, warto dodać, że na tym "syfie" gra 600 osób +... 

Polecam serwer! 

Opublikowano

Każdy serwer kiedyś padnie, warto dodać, że na tym "syfie" gra 600 osób +... 

Polecam serwer! 

A Naszym celem i priorytetem jest dobić 1k osób online ;) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Tej, ja chce pograć tam u Was na Virtualu a coś k***a nie śmiga. Chyba jakaś epidemia padających stron. <3

@antykwiat W ile wbije 164-165

­

Opublikowano

Tej, ja chce pograć tam u Was na Virtualu a coś k***a nie śmiga. Chyba jakaś epidemia padających stron. <3

@antykwiat W ile wbije 164-165

­

Do kilku dni, zależy, jak dużo expisz, jeśli jak ja, to tydzień bo nie gram na lvl, a jeśli masowo expisz to max 3 dni. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jak ktoś chce bronić tego serwera lub administracji to musi być niezłym idiotą, tak jak pan, który popisał się w tym temacie głupotą gubiąc się przy pisaniu drugiego posta.

Beka z Ciebie, strona jest wyłączona dlatego że maxa nie ma, zapychanie strony zapytaniami to marny sposób, wracamy już do żywych także daruj sobie swoje gimbusiarskie odzywki. ;)

To nie są DDosy, mieliśmy gorsze ataki ze strony innych i daliśmy rade, buziaki.

@GallAnonim1429 Lubie osoby pokroju twoich i osób wyżej, próbujecie nam dogryźć jak tylko możecie lecz bez efektów #enjoy serwer będzie stał i nie padnie, mamy zamiar dobić do 1000 online (dzisiaj prawie 900) więc marne te twoje docinki.

(Nowy klient jest już w naszych rękach także udostępniony dla was - graczy powinien być na dniach)

­

Pewnie tylko ataki wysyłają, co?

Oczywiście nie posądzajcie mnie teraz, że ja wykonuję jakieś ataki, bo niestety nie mam takich znajomości z adminami na MPC jak @Endymion_

Serwera nie polecam, bo administracja jest mało wiarygodna - w sumie tak samo jak ten licznik.

Opublikowano

Serwera nie polecam, bo administracja jest mało wiarygodna - w sumie tak samo jak ten licznik.

Bo jak nie ma się do czego przyczepić to do licznika, nie? Wejdź do gry to licznik potwierdzi, pozdrawiam. :)

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

I to są Ci hakerzy, hahah.

Co Wam to da, że pierdolnie sobie tekst typu "Nie polecam" why ?

Aaa zapomniał bym, Wasze serwerki nawet nie wystartowały lub padły pod starcie.

Tak to jest, uważasz się za pro elo c**j wielkiego Technika, a nie umiecie zabezpieczyć głupiego clienta czy tam serwera...

Powodzenia @Weight, j**** FuBu so macz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...