Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castios.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Warto tu zagrać? Jak wygląda sprawa z expem, dropem? Ile ludzi online w czasie szczytu? Szukam serwera, gdzie będę mogła się wyluzować, a nie spinać dupsko o spota :v

Według mnie nawet warto ( ale dungeonu nie zrobisz solo. )

Exp lecie dosyć przyjemnie.

Drop ,tak jak wspomniałem nie zrobisz dungeonu solo..

Online - kolo 700.

715a95fd31834.jpg

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a wy ciagle narzekacie  o te dungi, pierwsza postac to troche expilem do 160. (wiadomo bo eq na bierzaco) ale 2 postac to 4h i 160lv z samym PD z red lasu.  na podstawowym eq. wiec czy tak trudno?    lepiej  tak zrobic bo wtedy all drop dla siebie;)

Opublikowano

a wy ciagle narzekacie  o te dungi, pierwsza postac to troche expilem do 160. (wiadomo bo eq na bierzaco) ale 2 postac to 4h i 160lv z samym PD z red lasu.  na podstawowym eq. wiec czy tak trudno?    lepiej  tak zrobic bo wtedy all drop dla siebie;)

Właśnie to jest chwila moment.

+M1 nie jest wyludnione zawsze można się kogoś spytać czy by się nie przeszedł :)

Zapytaj kogoś z ch1 ;)

e1lbeu.jpg

2i29cae.png

Opublikowano

Nie żeby coś ale wy potraficie wogóle ustawiać dmg postaci ? Szaman healer poprawiony a przy 200k hp leczy 5k :> Do tego to zwiększenie ataku ~60 daje. To jest chore do tego skille nie zawsze wchodzą.

IDcncno.png

Opublikowano

@lipa1212

A może wysłać koledze wartości skilli i ustawisz co? Wiesz jak ciężko trafić w to co się chce? Jasne możemy to zrobić za jednym razem, tylko będziemy robić co chwile restarty, powoli poprawiamy te skille, daj trochę czasu ten serwer dopiero 11dni ma..

Opublikowano

11 dni to sporo, a nawet bardzo dużo. Robiliście 2x poprawkę niestety skille poprawiliście może o 0,10%. Wystarczy poprawić 2 skille i wszystko będzie okej. To nie jest dużo roboty.

IDcncno.png

Opublikowano

Na serwer zagościłem bardzo miło się gra jedynie mi się nie podoba resp smoków w atla no i bonusy eq 165+ lekko. Serwer jak najbardziej polecam stabilny co do administracji warto dać szansę mimo, że mają złą opinię.

11 dni to sporo, a nawet bardzo dużo. Robiliście 2x poprawkę niestety skille poprawiliście może o 0,10%. Wystarczy poprawić 2 skille i wszystko będzie okej. To nie jest dużo roboty.

Serious? Może ci pokazać jak fajnie zmiania sie to hmm? Odrazu ci powiem, że nawet zmieniając wartość o 10 możesz spieprzyć balans do zera + bardzo dużo szależy od przeliczników luda/stat w skillach itp, zeby nie bylo by dagger bił 300k chmura lub ochronka bm niezniszczalna była.

Opublikowano

Na serwer zagościłem bardzo miło się gra jedynie mi się nie podoba resp smoków w atla no i bonusy eq 165+ lekko. Serwer jak najbardziej polecam stabilny co do administracji warto dać szansę mimo, że mają złą opinię.

Serious? Może ci pokazać jak fajnie zmiania sie to hmm? Odrazu ci powiem, że nawet zmieniając wartość o 10 możesz spieprzyć balans do zera + bardzo dużo szależy od przeliczników luda/stat w skillach itp, zeby nie bylo by dagger bił 300k chmura lub ochronka bm niezniszczalna była.

Co za typo.... Od czego jest serwer testowy ?  Zresztą jeżeli zmiana wartości skillów takich jak leczenie i zwiększenie ataku jest aż tak trudne to czemu żółtodziób to potrafi zrobić ?

IDcncno.png

Opublikowano

No ale po co mi druga postać? To jest jedna z kolejnych rzeczy która odpycha ludzi z serwera, przejrzyjcie na oczy ludzie. Stworzenie drugiej postaci jest proste, ale to tylko problem. Dungeon zrobiłbym w pojedynkę bez problemów a jest wymóg pt... Bez sensu. Śmieszne jest to że na każdym serwerze jest ten wymóg pt i po co to komu? Żeby tylko ludzi odpychać od serwera, innego wytłumaczenia nie widzę.

Opublikowano

@mem0l

Gdyby nie ten wymóg, już dawno handel na serwerze by upadł. Chcemy żeby ten serwer stał dłużej a nie miesiąc.

EASY. Na easy zwykle się dropi a nie skupuje ulepy, taka prawda, ale cholera wtedy nie będzie yang na itemy z is, więc trzeba o tę gospodarkę dbać, wiem. Sprawę z gospodarką na pewno można załatwić na parę innych sposobów. Wymóg PT zawsze odbija się na ilości graczy, zdecydujcie które zło chcecie wybrać. Uważam że można to załatwić nie niszcząc gospodarki i rozwijając serwer.

Opublikowano

EASY. Na easy zwykle się dropi a nie skupuje ulepy, taka prawda, ale cholera wtedy nie będzie yang na itemy z is, więc trzeba o tę gospodarkę dbać, wiem. Sprawę z gospodarką na pewno można załatwić na parę innych sposobów. Wymóg PT zawsze odbija się na ilości graczy, zdecydujcie które zło chcecie wybrać. Uważam że można to załatwić nie niszcząc gospodarki i rozwijając serwer.

Myślisz, że wszystkie serwery easy to od razu takie, że bez IS ujdą? Nie, zarabiać też trzeba, a Nasz serwer nie ma wymogów typowo pod IS ;) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Warto zagrać na servie?

Ile osób gra?

Jasne, że warto ;) Serwer przyjemy, exp, drop, ekipy i Administracja :)

Serwer osiąga póki co 900/950 osób w szczycie :) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Warto zagrać na servie?

Ile osób gra?

Szczerze to średnio ,ale mozesz zawitać

750 ,nie przekracza 800 online.

@Secretly

Po co tak zawyżasz ilość graczy skoro tyle nie ma?

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Szczerze to średnio ,ale mozesz zawitać

750 ,nie przekracza 800 online.

@Secretly

Po co tak zawyżasz ilość graczy skoro tyle nie ma?

Grałeś w ostatnim tygodniu? Było ponad 900 :) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Właśnie dostałem bana za to,że admin myślał że posiadam WH ... jeżeli to żart to proszę odbanować mi konto bo musze wbić 150 lv :F 

/Energistka

Opublikowano

Właśnie dostałem bana za to,że admin myślał że posiadam WH ... jeżeli to żart to proszę odbanować mi konto bo musze wbić 150 lv :F 

/Energistka

Bo miałeś WH. :-)

Opublikowano

Bo miałeś WH. :-)

No właśnie nie... ;F myślałem, że to jakiś żart... i dalej myślę a wy dalej mnie wkręcacie czy co ?

Opublikowano

No właśnie nie... ;F myślałem, że to jakiś żart... i dalej myślę a wy dalej mnie wkręcacie czy co ?

Hah dostałeś bana za WH to dostales bana możesz to wyjasnić z Weightem.

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Kliknij tutaj aby pobrać Clienta v2!­ #1

Kliknij tutaj aby pobrać Clienta v2! #2

Skan Clienta v2.

Do poprawnego działa wymagany jest spatchowany klient!

(dostępny w głównym folderze)

1. Dodano panel boczny.

2. Usunięto dodatki pod f7, f8 etc. gdyż u nie których nie działały są one teraz w Panelu.

3. Zmieniono Sky Box nocny, jest ciemniejszy.

4. Poprawiono BS'a działa po zminimalizowaniu.

5. Przywrócono standardowe okna logowania i wyboru postaci. (czekamy na nowe)

6. Dodano zapis haseł na 4 konta.

7. Dodano system ignorancji oraz przycisk "dodaj przyjaciela" na pw.

8. Naprawiono blokowanie szeptu.

9. Dodano kolorki np. [red]tekst[red].

10. Poprawiono lekko czat od teraz (Szept) pokazuje kolor królestwa.

11. Naprawiono nie widoczne moby.

12. Naprawiono nazwy przedmiotów (np. Zatruty miecz na Zatruty Miecz etc.)

13. Zmieniono wygląd zimowych stroi od teraz są Czarne Bojowniki2 (do pvp i expa)

14. Dodano fryzurki na moby (prawdopoodbnie jutro w is)

15.  Naprawiono sklepiki od teraz po zamknięciu nie ma nazwy.

16. Dodano przelicznik yangów w sklepiku.

17. Powiadomienie o zalogowaniu przyjaciela.

18. Dodano pasek hp w PvP.

19. Spolszczono w 100% patchera.

Oraz kilka mniejszych/większych o których pewnie zapomniałem, zapraszamy do pobierania!

Wielkie podziękowania dla @xMetińczyk ;-)

Info na temat serwera w spoilerze.

Ok, już wszystko działa, serwer online, strona, forum jeśli komuś nie działa wyczyście ciasteczka, cache ew. zmnieńcie przeglądarke, powinno już być wszystko ok, serwer jest teraz sprawniejszy a o lagach powinno być cicho, aby wejść na serwer wymagany jest Client v2 SPATCHOWANY ze względu na kilka zmian jutro powinien być Client na naszym hostingu, przepraszamy za problemy oraz życzymy miłej gry.­
(Możemy już patchować)

Łatka dla osób mających starego Clienta:

http://www45.zippyshare.com/v/rxuge5Y8/file.html

Skan w poście.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...