Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castios.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moby w av4 biją mi po 500/600 Te w av2 może po 50-100. Nie wiem jakie Wy macie eq.

Idź do av5 i zobacz po ile Ci biją, pewnie kolega się pomylił i chodziło mu o AV5, a nie 2.

Opublikowano

i to ma być serwer EASY? takie pier*olenie się dwoma postaciami?

Serwer easy nie oznacza że wbijesz w 2 dni full eq i level, pisałem już o tym. :)

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Serwer easy nie oznacza że wbijesz w 2 dni full eq i level, pisałem już o tym. :)

­

To jest jasne, ale jednak znajdź kilka osób na dunga.

579571423327107377857.png

Opublikowano

­

Takiego serwera szukałem, długo nie grałem na Hwangach, a to moje ulubione zbroje z privów :P Jarałem się, kiedy biegałem w Czerwonym Hwangu :P

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

­

A gdzie ja napisałem, że w 2 dni chce coś?

EASY to serwer bez konieczności robienia dropków, buffów na expa etc.. A już na pewno drugiej postaci do chodzenia na dungeony. 

Chcę normalnie solo chodzić na dungeony

The past has gone

Opublikowano

A gdzie ja napisałem, że w 2 dni chce coś?

EASY to serwer bez konieczności robienia dropków, buffów na expa etc.. A już na pewno drugiej postaci do chodzenia na dungeony. 

Chcę normalnie solo chodzić na dungeony

Przecież wtedy serwery easy straciłby sens. Wbijasz max lvl i solo dungeony? A gdzie frajda, gdzie zabawa? 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Przecież wtedy serwery easy straciłby sens. Wbijasz max lvl i solo dungeony? A gdzie frajda, gdzie zabawa? 

no zabawa gdy ktos podpierdala drop bo przeciez mielismy sie podzielic ale trafil sie jakis bachor

Opublikowano

Twoim zdaniem , frajdą / zabawą jest szukanie drugiej osoby na dungeon? Zabawne..

Mogli juz zrobić polowe dungeonów Solo , polowę w PT.. ale jak tam uważają .

// Na serverze jest się z kim pobic?

Licznik podkrecony czy nie ?

Pustki w m1 czy nie?

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Jak nisko musiał upaść serwer, że aż reklamujecie go na czacie Malestii? Nie polecam.

to nie musi byc administracja a ktos kto chce im zaszkodzic lub ktos kto chce po prostu zareklamowac serwer - ale to oczywiste no chyba ze masz jakies dowody to prosimy o pokazanie

Opublikowano

Twoim zdaniem , frajdą / zabawą jest szukanie drugiej osoby na dungeon? Zabawne..

Pustki w m1 czy nie?

Jest, sami nawet zaczynają Cię lać bez ostrzeżenia ;)

Nie.

Nie jest pusto, dużo ludków ze sklepikami w szczycie stoi :) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie mierz wszystkich swoją miarą. Dla mnie żadną frajdą jest granie z inną osobą. Szukanie kogoś na dunga, gram sam po prostu.

To, że dla Ciebie to frajda, to spoko. Ja jednak mam kumpli, znajomych przyjaciół w realu, w mmo mnie to nie kręci.

Po za tym kiedy dungeony będzie można robić sola frajda Cię nie ominie, nadal możesz chodzić, nawet i w 5 osób - baw się dobrze.

Ale takie wymuszanie to o kant dupy rozbić.

The past has gone

Opublikowano

Nie polecam ze względu na administracje, zaraz server "upadnie" i znów zrobią następny bo hajs się musi zgadzać. Server max na miesiąc nie polecam tym co chcą pożniej sprzedać konta albo po prostu grać dłużej! 

Pozdro!

Opublikowano

Jak nisko musiał upaść serwer, że aż reklamujecie go na czacie Malestii? Nie polecam.

Zapewne to oni reklamują...

Jakiś gracz to robi aby mieć tutaj więc osób online bo pewlno info na czacie że dadzą EQ malestia za EQ tutaj

Pustki w m1 czy nie?

Licznik nie jest raczej podkręcony bo odziwo w chunjo stoi dość sporo osob za dnia i się klepią a na mapach walka o spoty trwa

Jest się z kim bic w pizdu

Dungeony to patologia popieram

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Nie polecam ze względu na administracje, zaraz server "upadnie" i znów zrobią następny bo hajs się musi zgadzać. Server max na miesiąc nie polecam tym co chcą pożniej sprzedać konta albo po prostu grać dłużej! 

Pozdro!

Grałeś, że oceniasz? Server nie jest na miesiąc. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Serwer i tak startuje 20 lutego od nowa. Usuwają postacie zostają tylko konta.

Opublikowano

Serwer i tak startuje 20 lutego od nowa. Usuwają postacie zostają tylko konta.

xD  xD  xD     

Serwery pomyliłeś.

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...