Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castios.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co ile respia sie elitarne rudy? One respia sie tylko w m1?

Przed chwilą odbył się event jak najbardziej na plus. Oxa nie oceniam ponieważ mnie na nim nie było, ale event górniczy świetny. Prawie półtora godziny kopałem.

Ps. działa pewien bug który może wam zepsuć reputację i trzeba go jak najszybciej usunac po info na pw

Opublikowano

U mnie stoi bs od 30 minut. Zaaktualizuj może clienta? Bo wczoraj była aktualizacja

Nie smiga bo grałem lagi miałem potem kickło i błąd podczas łączenia i stronka nie działała ale już smiga.

| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 | 550 | 600 | 650 | 700 | 750 | 800 | 850 | 900 | 950 | 1000 |

Serwer Na Modach

http://www.mpcforum.pl/topic/1409866-highmod-serwer-na-modach

Opublikowano

Planujecie przejsc na Source?

Planujecie jeszcze kogos do reklamy serwera?

Serwer jedyny w tej chwili na ktorych chce mi sie grac.

Taka rada odnosnie reklamy NoPerfect juz konczy serie niedlugo z serwera na ktorym obecnie nagrywa I bedzie czegos szukal napiszcie do niego a moze wam rozreklamuje na 1.3k +

Polecam serwer

Opublikowano

nie wiem czemu, ale serwer mnie nie przyciąga, pograłem chwilę i wydaję mi się kolejną taką samą kopią, ciężko dziś o dobry serwer zoptymalizowany dla graczy nie pod IS, szkoda fajnie się zapowiadało ale niestety nie pogram, wiem, że to dopiero początki i nie mówię, że nie ma co robić, po prostu serwer nie jest dla mnie, powodzonka w dalszym rozwoju 

Opublikowano

nie wiem czemu, ale serwer mnie nie przyciąga, pograłem chwilę i wydaję mi się kolejną taką samą kopią, ciężko dziś o dobry serwer zoptymalizowany dla graczy nie pod IS, szkoda fajnie się zapowiadało ale niestety nie pogram, wiem, że to dopiero początki i nie mówię, że nie ma co robić, po prostu serwer nie jest dla mnie, powodzonka w dalszym rozwoju 

Akurat porównując ceny ISu tutaj jest bardzo tanio. Poza tym niemożliwym jest stworzenie naprawdę dobrego serwera który by nie przynosił zysków.

Ja zawiesiłem grę ze względu na te dungeony. To mnie jedynie odpycha.

The past has gone

Opublikowano

Klasy zbalansowane ? (jesli nie, jaka profa jest najlepsza w pvp) trudno z expem i eq ? i z tego co czytalem sa dungi i na nie trzeba chodzic w pt , nie ukrywam ze szkoda ze solo nie mozna gdyz gram solo a nie mam zamiaru latac po m1 czy pisac na ogolnym czy ktos pojdzie ze mna na dunga ... -.- i czy wgl oplaca sie wbic na serwer ?

00381637475378013724.png
Opublikowano

Klasy zbalansowane ? (jesli nie, jaka profa jest najlepsza w pvp) trudno z expem i eq ? i z tego co czytalem sa dungi i na nie trzeba chodzic w pt , nie ukrywam ze szkoda ze solo nie mozna gdyz gram solo a nie mam zamiaru latac po m1 czy pisac na ogolnym czy ktos pojdzie ze mna na dunga ... -.- i czy wgl oplaca sie wbic na serwer ?

klasy nie sa zbalansowane 

oplaca sie wbic

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

@554461402688252517908.png `WeeZyHakeRR`

WeeZy... nie byłeś na serwerze 2 dni, a wczoraj była wprowadzona poprawka na klasy, także no..

Byłem wczoraj na serwerze :>

Grałem dłużej niż myślisz ^^.

chyba ze ta poprawka byla po tym jak ja wyszedlem z gry ;]

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Nowy klient jest już na wykończeniu, oficjalna wersja będzie na dniach.­

Będzie tam wprowadzone takie ulepszenie, jak Panel Gracza? (Usuwanie poli, zmiana eq, blokowanie expa, itp.)? 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Będzie tam wprowadzone takie ulepszenie, jak Panel Gracza? (Usuwanie poli, zmiana eq, blokowanie expa, itp.)? 

tak

zmiana eq pod f8 bodajze.

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam. Dawno mi się tak dobrze nie grało. Mam zamiar zostać to na dłużej.

Fajna atmosfera, mili ludzie. I ten ox na którym wygrałem peta z IS. Lepiej być nie może.

Jedynie to te ulepszacze mogą być problemem, ale jako iż jest dzisiaj zou to drastycznie ceny spadną w dół, mam nadzieje że nie zepsuje to rynku,

Jeszcze raz polecam i zapraszam. Bardzo miło i przyjemnie się gra.

Opublikowano

Na wczorajszym OX pobiliśmy rekord ludzi na serverze bylo nas 900, dziękujemy!

Jeszcze miesiąc i dobijemy do 1.5-2k ;) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Zauważyliśmy, że kilku ( BYŁYCH ;) ) graczy zaczęło tworzyć strony z keyloggerami, pamiętajcie też, że nie bierzemy odpowiedzialności za kradzieże kont itp. 

Wszelkie błędy jeśli jest tak dużo tych bugów możecie zgłosić na forum, a nie pisać ile to bugów nie ma, jakie klasy nie są...

Nasze strony:

Castios.pl

forum.castios.pl 

żadna inna strona nie należy do nas ( np banycastios.ugu.pl jaką to zauważyłem ) 

@Lenzikk

Teraz jest jakis event na serwerze bo jest prawie 900 online czy poprostu obecnie tyle gra?

Gra tyle osób ;) Nie ma żadnego eventu, oprócz zuo o 17.00. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...