Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castios.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grałeś, że oceniasz? Server nie jest na miesiąc. 

Tak grałem. Wbiłem 140 lv, znajomi z gildii po 180+ i powiem Ci tak. Ja z full ABS i wgl wszystko do PVP + IS.. Z ziomami sie bilem, dokladnie mental 180+ podchodzi wali mi duchowe z krytem za 80k, FULL LUDZIIIII I EQ NA JEGO LV, tego samego dnia dnia podchodzi mental 100 i wali mi 170k duchowe. Pozdro.

Jak mówiłem wcześniej.. NIE POLECAM. Obecnie sam szukam czegoś nowego. Jak ma wystartować jakiś server easy/medium to proszę o PW :)

Opublikowano

Tak grałem. Wbiłem 140 lv, znajomi z gildii po 180+ i powiem Ci tak. Ja z full ABS i wgl wszystko do PVP + IS.. Z ziomami sie bilem, dokladnie mental 180+ podchodzi wali mi duchowe z krytem za 80k, FULL LUDZIIIII I EQ NA JEGO LV, tego samego dnia dnia podchodzi mental 100 i wali mi 170k duchowe. Pozdro.

Jak mówiłem wcześniej.. NIE POLECAM. Obecnie sam szukam czegoś nowego. Jak ma wystartować jakiś server easy/medium to proszę o PW :)

Co Ty ćpałeś, dasz namiary? Ja się z czymś takim nie spotkałem, a Ty miałeś chyba pecha co do kolegi ;) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

No widzę poziom reprezentujesz kolego. Grzecznie zapytał ;)

@aw Co z tymi dungami?

A ja grzecznie odpowiedziałem <lol>

Opublikowano

Co Ty ćpałeś, dasz namiary? Ja się z czymś takim nie spotkałem, a Ty miałeś chyba pecha co do kolegi ;)

No nie bardzo bo mam passy do jego konta z resztą widziałem EQ. 

Tak czy siak nie polecam, strata czasu.

Pozdrawiam

Opublikowano

tak czy siak to twoja decyzja. na serwerze ciagle duzo ludzi. Mi sie tam bardzo podoba. zrezygnowalem z Invorii i przyszedlem tu, pomimo tego ze tam gra w pyte ludzi. to odczuwam wieksza frajde grajac wlasnie tu. Dlatego goraco polecam.... xD

Opublikowano

PO 1 Patcher nie działa.... po 2 bez patchera nie wejde bo psize ze niby serwer ejszcze nie wystartował... JUz normalnie nerwica mnie bierze.,,,....

Opublikowano

Ile gra os. na serwerze w godz. popoludniowych, jest 500+?

Z tego co pokazuje licznik to dzisiaj było 650 osób.

@UP 

Spokojnie to tylko gra. :D

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Czy możecie usunąć drop yangów z wiedźm na niebiosach :) ?
Dropia już kawałki uzbrojenia :)
Kiedy poprawicie dmg u konkretnych postaci i zmniejszycie dmg z chmury u daggera :)

Opublikowano

Na stronie mogę się zalogować, wpisuje to samo w cliencie i wyskakuje błąd że złe hasło, o co biega?

Przed relogiem było dobrze.

// Dobra mam, już wiem co nie siadło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...