Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castios.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer ma prawie tydzień, 0 eventu, jestem zaskoczony. W czym problem? Admini są w grze, bo dosyć często piszą na czacie. Taki OX z zaskoczenia czy zuo to naprawdę frajda dla graczy :) 

Opublikowano

Serwer ma prawie tydzień, 0 eventu, jestem zaskoczony. W czym problem? Admini są w grze, bo dosyć często piszą na czacie. Taki OX z zaskoczenia czy zuo to naprawdę frajda dla graczy :)

Patrz najlepszą odpowiedz.

Opublikowano

Gdzie dropne czerwony rosy ? bo zielone białe żółte i niebieskie lecą mi z metka tu-yong w red lesie a reszta ?

Opublikowano

Gdzie dropne czerwony rosy ? bo zielone białe żółte i niebieskie lecą mi z metka tu-yong w red lesie a reszta ?

M1.

Nie możliwe, problem musi leżeć u Ciebie (coś go ewidentnie blokuje) wieczorem jeszcze to zobacze chociaż wątpię że to z naszej winy.

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

M1.

Nie możliwe, problem musi leżeć u Ciebie (coś go ewidentnie blokuje) wieczorem jeszcze to zobacze chociaż wątpię że to z naszej winy.

­

Dobra, spróbuję zresetować routera.

#Edit: Nic to nie dało, próbowałem wszystkiego.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Dodajcie możliwość wystawia w sklepie rękawiczki.

Pomyślimy nad tym dziękujemy za propozycję.

2i29cae.png

Opublikowano

Serwer wydawal sie dobry dopoki nie zobaczylem bonusow w eq na wyzszy lvl i postaci walacych sie na skilla....(pvp kto pierwszy uderzy wygrywa)

Opublikowano

Oplaca sie wsadzac hp i szybkosc zaklecia do bonow, kd powtorki do eq? Bizu na 54lv gdzie dropi? Oplaca sie robic eq do pvm?

do czego wklada sie kd statystyk?

Opublikowano

Serwer polecam jak najbardziej! Eq idealnie dopasowane do tego typu serwera, trzeba się trochę pomęczyć z dropem

Zapraszam!

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Kto robił Clienta? chyba jakiś nieudacznik życiowy... Ciągle wyłacza się jak chce się zalogować dochodzi logowanie "Czarny obraz" I off także pozdro  trzeba ciągle reinstalować clienta.....

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Ile jest respów smoka w atlantydzie ?

5.

Poprawcie bugi na dungeonach.

Przerwa o 00;00.

Sprawdzę potem co z tym patcherem, niedługo zaczniemy coś działać z src także wyjdzie nowy klient.

Serwer wydawal sie dobry dopoki nie zobaczylem bonusow w eq na wyzszy lvl i postaci walacych sie na skilla....(pvp kto pierwszy uderzy wygrywa)

Wszystko jest idealnie dopasowane, a pvp nie trwa na jeden skill. ;)

Na 200 levelu to wszystko zależy od taktyki i ekwipunku, jest dosyć spora ilość hp a nigdy nie widziałem żeby ktoś padł po pierwszym trafieniu. 

Kto robił Clienta? chyba jakiś nieudacznik życiowy... Ciągle wyłacza się jak chce się zalogować dochodzi logowanie "Czarny obraz" I off także pozdro  trzeba ciągle reinstalować clienta.....

Nikt się nie skarży na tego typu problemy, spróbuj podstawowych opcji jak zgodność, uruchamianie jako administrator etc..

Jaki posiadasz system?

Oplaca sie wsadzac hp i szybkosc zaklecia do bonow, kd powtorki do eq? Bizu na 54lv gdzie dropi? Oplaca sie robic eq do pvm?

do czego wklada sie kd statystyk?

2. Metiny w red lesie.

3. To już zależy od Ciebie, według mnie w eq pvp dasz rade w dodatku wyjdą jeszcze dwa kostiumy (pvp/pvm). ;)

4. Zbroja.

­

Opublikowano

No no serwer trzyma sie juz prawie tydzien, jak na gotowca to i tak niezly wynik. Widzac sklad administracji nie sadzilem, ze uda wam sie wystartowac, tak czy siak miesiac/dwa i zwiniecie interes jednakze za kazdym razem, gdy wypuszczane sa serwery pokroju deili/aline itp. zastanawiam sie jak ograniczonym czlowiekiem trzeba byc aby marnowac tutaj swoj czas.

Srij9JT.png

Opublikowano

5.

Przerwa o 00;00.

Sprawdzę potem co z tym patcherem, niedługo zaczniemy coś działać z src także wyjdzie nowy klient.

Wszystko jest idealnie dopasowane, a pvp nie trwa na jeden skill. ;)

Na 200 levelu to wszystko zależy od taktyki i ekwipunku, jest dosyć spora ilość hp a nigdy nie widziałem żeby ktoś padł po pierwszym trafieniu. 

Nikt się nie skarży na tego typu problemy, spróbuj podstawowych opcji jak zgodność, uruchamianie jako administrator etc..

Jaki posiadasz system?

2. Metiny w red lesie.

3. To już zależy od Ciebie, według mnie w eq pvp dasz rade w dodatku wyjdą jeszcze dwa kostiumy (pvp/pvm). ;)

4. Zbroja.

­

windows xp próbowałem all i nic;x

qhnkxc.jpg

Opublikowano

1. Dodano dwa nowe kostiumy. (pvm/pvp)

2. Dodano zielone oraz fioletowe potki u handlarki.

3. Zwiększono lekko expa na poziomach 155+

4. Przywrócono 3 osobowe pt. na dungeon 110. (niestety nie wypaliło)

5. Wyrównano lekko klasy. (nadal próbujemy)

6. Poprawiono misje od biologa "Ogniste Kamienie".

7. Poprawiono misje Wytwarzanie Drinków.

Oraz kilka mniejszych.

Nie przewidujemy więcej przerw w dniu 11 lutego, za liczniejsze w nocy przepraszamy - Team.

Opublikowano

1. Dodano dwa nowe kostiumy. (pvm/pvp)

2. Dodano zielone oraz fioletowe potki u handlarki.

3. Zwiększono lekko expa na poziomach 155+

4. Przywrócono 3 osobowe pt. na dungeon 110. (niestety nie wypaliło)

5. Wyrównano lekko klasy. (nadal próbujemy)

6. Poprawiono misje od biologa "Ogniste Kamienie".

7. Poprawiono misje Wytwarzanie Drinków.

Oraz kilka mniejszych.

Nie przewidujemy więcej przerw w dniu 11 lutego, za liczniejsze w nocy przepraszamy - Team.

No i teraz skołuj graczy na dunga :P.

579571423327107377857.png

Opublikowano

No no serwer trzyma sie juz prawie tydzien, jak na gotowca to i tak niezly wynik. Widzac sklad administracji nie sadzilem, ze uda wam sie wystartowac, tak czy siak miesiac/dwa i zwiniecie interes jednakze za kazdym razem, gdy wypuszczane sa serwery pokroju deili/aline itp. zastanawiam sie jak ograniczonym czlowiekiem trzeba byc aby marnowac tutaj swoj czas.

No właśnie, zadajesz chyba sam sobie pytanie. Skoro takie masz zdanie o tych serwerach to jak ograniczonym człowiekiem trzeba być, żeby tu przesiadywać i płakać, że serwer padnie za 2 miesiące, Grandalfie. Mogę do Ciebie napisać na PW? Może mi wyślesz 6ke w totka? Albo chociaż wyniki weekendowych meczów? Podzielimy się hajsem, skoro masz taki dar jasnowidzenia.

@top : zmieńcie ikony szkatułek Bossów, bo są takie same jak te kufry a to brzydkie. 5 minut roboty

The past has gone

Opublikowano

Nad serwerem spędzony wiele miesięcy, aby odbugować pliki deili a to już jest sztuka.

ljbc.png

Opublikowano

No właśnie, zadajesz chyba sam sobie pytanie. Skoro takie masz zdanie o tych serwerach to jak ograniczonym człowiekiem trzeba być, żeby tu przesiadywać i płakać, że serwer padnie za 2 miesiące, Grandalfie. Mogę do Ciebie napisać na PW? Może mi wyślesz 6ke w totka? Albo chociaż wyniki weekendowych meczów? Podzielimy się hajsem, skoro masz taki dar jasnowidzenia.

@top : zmieńcie ikony szkatułek Bossów, bo są takie same jak te kufry a to brzydkie. 5 minut roboty

Nie trzeba byc jasnowidzem aby dojsc do wniosku, iz serwery wypuszczane przez tak nieudolne osoby sa szablonowe i polegaja glownie na odpaleniu gotowca, zainwestowanie 20zl w pseudo youtuberow typu Weezy, liczenie wplywow, po miesiacu nastepuje zamkniecie serwera, lecz to nie koniec. Mozna przeciez zalozyc nowe konto na mpcforum, postawic kolejny bubel i znow wykupic reklame u yt'berow pokroju Weezego. W kazdym razie czego mozna sie spodziewac po ludziach, ktorych sentencja zyciowa brzmi ''Jak zarobic aby sie nie narobic?"

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...