Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castios.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomoże mi ktoś? Patcher mi nie działa.

Dodajcie w końcu łączenie się tych pierścieni i zapisywanie passów.

@xCh3ster pisz na forum ew wejdz na ts postaram się Ci pomóc. 

Opublikowano

Co ma wieksze dmg po przerobieniu żal czy truta? Zmiana klasy jest gdzies dostepna?

Zwiększałem właśnie dmg i aktualnie przerobiony żal o 100.

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Zwiększałem właśnie dmg i aktualnie przerobiony żal o 100.

­

A co ze smokiem? Przykładowo Weezy na filmiku po przerobionej broni po trucie ma hity 5k większe niż ja aktualnie z przerobionego bambusa. EQ mamy podobne, KD takie samo, średnie o 2% wyższe mam, więc w czym problem? Jeżeli różnica 5-10k praktycznie na wszystkim jest to niepotrzebnie lvl'owałem Smoka.

Opublikowano

A co ze smokiem? Przykładowo Weezy na filmiku po przerobionej broni po trucie ma hity 5k większe niż ja aktualnie z przerobionego bambusa. EQ mamy podobne, KD takie samo, średnie o 2% wyższe mam, więc w czym problem? Jeżeli różnica 5-10k praktycznie na wszystkim jest to niepotrzebnie lvl'owałem Smoka.

Możliwe że problem leżał w dmg (bambus jest również lekko zawyżony), około północy będzie przerwa to każdy sobie zobaczy. (polecam spr. wart. ataku pod przyciskiem C)

­

Opublikowano

wierzchowiec że średnimi + kostium z IS

+ peewnie bambo ma mniej dmg :P

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

wierzchowiec że średnimi + kostium z IS

+ peewnie bambo ma mniej dmg :P

No możliwe, ale wątpię że aż taka różnica mimo wszystko. Jutro specjalnie dobije jakims "nobb" kontem z 120 lvl z podobnym EQ i się przekonam czy błąd leży po stronie plików.
Opublikowano

No możliwe, ale wątpię że aż taka różnica mimo wszystko. Jutro specjalnie dobije jakims "nobb" kontem z 120 lvl z podobnym EQ i się przekonam czy błąd leży po stronie plików.

lew jest typowo do expa i dropu (35 moby 15 sr i 50 expa) kostium bardziej do pvp (300 wart ataku, ludzie i szybk, zaklecia)

­

Opublikowano

lew jest typowo do expa i dropu (35 moby 15 sr i 50 expa) kostium bardziej do pvp (300 wart ataku, ludzie i szybk, zaklecia)

­

Do tego kostiumu przydałoby się dodać 300 wartości magicznego ataku ;d Bm i szamani w pvp dużo nie zyskują dzięki niemu ;d

IDcncno.png

Opublikowano

W ile wbije max?

Jak z eq cieżko czy gg wp easy?

Max w 2 dni byś wbił, eq fajnie dopasowane, trzeba trochę podropić.

Opublikowano

W ile wbije max?

Jak z eq cieżko czy gg wp easy?

W 2 dni wbiłem 175 szamanem z pełnym EQ pvp i kd+7, więc łatwo.

Kwestia 3-4 dni i masz max lvl i perfect EQ pvp.

Opublikowano

Pograłbym ale mam takie pytanko , istotne dla mnie :D

Jak z KD ?? sorka , że pytam tu ale mój net ostatnio nie jest w dobrej formie do + ile się ulepsza ?? aha i czy potrzeba coś więcej niż Yang na ulepke ?

Opublikowano

kd ulepsza sie do 6 normalnie metalem a na 7  idzie sie do historyka i jest receptura na wytworzenie(potrzeba paru skladnikow)  na +5  po 10 z kazdej perly a na 6 po  20 kazdej perelki.

Opublikowano

Solo Dungeon 110 lvl bug? Wszystkim działa, a dzisiaj wchodzę sobie solo i takie coś.

839881423568298323107.jpeg

512111423568298323107.jpeg

Oddałem z 10 kluczy i nic. Przepustki poszły w błoto.

Opublikowano

Planujecie coś na walentynki?

Tylko nie zou lub ox.

W sobotę jest OX, o walentynkach nic nie wiadomo(drop serduszek itp.), ale może jakieś raty dadzą bo wątpię że będzie ZUO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...