Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nestium [Dedyk] [Easy]

Arkadioush

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chlopie ja powiem szczerze mam wy***ane w to co gimbuski piszecie zrobilem to co uwazalem za rozsadne i g**no wiecie jak bylo mozecie tylko pisac bo do tego sie nadajecie pie****one hejterki :)

a i musze Cie zmartwic serwera nie wylacze:)

Ja wiem jak było i dlatego w pośpiechu, chłopcze usunąłeś nie tylko post, ale i całe forum . Pokazujesz też swoje prawdziwe oblicze i podejście do graczy, tylko pogratulować ! "serwera nie wylacze:)" Ty nie musisz, zrobi to ktoś inny  :D

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dużo razy jeszcze zobaczę tą samą prezke wstawianą po raz setny? 

Tak sobie czytam ten temat i od paru stron jest flamewar na temat tego, jaki to ten i ten koleś jest zły. To jest temat o grze, więc PLZ. 

Tak ogólnie to serwer na razie fajny. 

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Arkadioush weź już proszę się nie ośmieszaj, rok pracy nad serwerem? chyba rok pracy przed takie nieudolne gówna jak ty za przeproszeniem, a co do pana GM Zabawny to już w ogóle brak słów, wbija do gry i pisze na wołaj że szuka dziewczyny xD  nosz japierdole.. jak to zobaczyłem to zacząłem wątpić w ludzi i ich ''intelekt''  :ninja:

Opublikowano

Taka ładna prezentacja każdy się podniecał a widzę z serwera nici że tak powiem ''daliście dupy'' liczyłem że będzie grać u was ponad 2k osób bo po zapowiedzi tak wychodziło lecz cóż... grafika to nie wszystko  ;) 

Opublikowano

Pierwsze wrażenie ? Ło jaki z*******y serwer, czekam na start.

Drugie wrażenie ? Jprld ile bugów, bląd z clientem na wersji windowsa 32...

Trzecie wrażenie ? Administracja nie dorosła do tak wielkiego projektu, jeżeli przed startem odeszły (wyjebałeś ich) 2 najważniejsze osoby to nie licz na 500+ graczy online. Sam nie naprawisz tego i dobrze to wiesz, forum brak + kontakt z dupy. Brawo za zjebanie tak dobrego serwera, gratulejszyn...

Opublikowano

Zadam jedno pytanie kiedy serwere bedzie przypomiał to co jest na presce bo brakuje jakis 60/70 %  z tego co opisaliscie w presce 

serwer przypomina deile  chodzi mi o kontakt z administracja i zachowanie administracji a nie pliki serwera 

Opublikowano

Powiem tak serwer przez te całe afery nie nabrał dobrej opinii , musicie zapier**lać z serwerem aby to zmienić !

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Teraz moge polecić.

Dziwi mnie to że kłócicie się o prezentacje za którą pewnie nie zapłaciliście wy a Hooltras, trzymaj tak dalej Kajetan!  ;)

Ile online? Może wpadne.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Teraz moge polecić.

Dziwi mnie to że kłócicie się o prezentacje za którą pewnie nie zapłaciliście wy a Hooltras, trzymaj tak dalej Kajeten!  ;)

Ile online? Może wpadne.

Online max 300-400 nie wiecej.

Opublikowano

to jest juz pewnie moj ostatni post tutaj wiec zapytam :

kiedy beta testerzy dostana sm za testowanie?
kiedy bedzie mozna chodzic na dungeony?
kiedy dodacie to co jest w prezentacji a czego nie ma na serwie ?
kiedy bedzie priv dt ?
kiedy naprawicie bugi ? (elixiry, soki, itd. nie bede wam wymienial reszty bo to i tak sensu niema)
kiedy bedzie poprawka na 32 ?
kiedy powiecie dlaczego wyje***** Thorina i Daimao?
kiedy bedzie forum dzialalo?
kiedy zmienicie podejscie i zaczniecie ,,cos robic*"

* - cos zwiazanego z naprawa serwa i jego powrotem a nie sprzedawanie itemkow z navi i obrazanie ,,chlebodawcow" ?

Opublikowano

Serwera nie polecam i to nie tylko po tym co up bo też to widziałem ale w sumie team się tu rozwalił są jakieś ciągle przekręty no i po dokładniejszym oglądnięciu prezentacji tak naprawdę to nic ciekawego prócz mapek nie ma ba nawet ostatni set broni jest zrypany niestety tylko u ninji ale i nawet nie pasuje do zbroi ale mniejsza z tych "Wielu nowości z 3 tak naprawdę przydatne Śluby fiolki i droga życia nic więcej ale jest to moje zdanie i nie każdy musi się z nim zgadzać więc jeżeli ktoś chce zagrać niech sobie gra i niech się przekona czy warto na własnej skórze.

Opublikowano

Chłopie ile Ty masz lat, że tak spytam? jak już tego niby 'buga' masz to dlaczego w prezce nie napiszesz?

@myślę, że musisz kupić internet

Top@ kiedy będzie działać mapa z dungeonami?

PS. Ma yangbuga :D

ZjaranaPanda

Opublikowano

Kajetan od zawsze mówił, że hajs się liczy od zaaawsze robi to dla hajsu chodź o pojęciu technika nie ma zbytnio pojęcia :/ sory ale True. Hooltras wam zaufał,a wy co włożyliście mu uja i zostawiliście pamiątkę. Z resztą teraz Hool ma nauczkę, że dzieci do teamu się nie bierze "wielki" Thorin to kumpelek Kajetana, którzy od zaawsze robili serwery po czym po tygodniu, gdy bugi były i hajs już się tak nie zgadzał rąbali wszystko i zamykali serwery ;] GG WP Sam pomysł serwera zajebis** wykonanie? Jak zawsze ;)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Kajetan od zawsze mówił, że hajs się liczy od zaaawsze robi to dla hajsu chodź o pojęciu technika nie ma zbytnio pojęcia :/ sory ale True. Hooltras wam zaufał,a wy co włożyliście mu uja i zostawiliście pamiątkę. Z resztą teraz Hool ma nauczkę, że dzieci do teamu się nie bierze "wielki" Thorin to kumpelek Kajetana, którzy od zaawsze robili serwery po czym po tygodniu, gdy bugi były i hajs już się tak nie zgadzał rąbali wszystko i zamykali serwery ;] GG WP Sam pomysł serwera zajebis** wykonanie? Jak zawsze ;)

To powiem tak Hajs mam gdzies caly hajs otrzyma Hooltras i Zakrecony tyle ile sie mu nalezy wiec? Co do Thorina to nie bede sie wypowiadal nie bede nikomu pod dupe robil.

Ze strony Kajetana słyszałem tylko 3 słowa "Paypal" "Hajs" "Wydasz coś hajsu to porozmawiamy".

Widzę, że Kajetan nastawił się na samego Is'a... Brawo...

Jejka widzę że nie można wgl żartować bo ludzie wszystko na poważnie biorą ^^

Opublikowano

To powiem tak Hajs mam gdzies caly hajs otrzyma Hooltras i Zakrecony tyle ile sie mu nalezy wiec? Co do Thorina to nie bede sie wypowiadal nie bede nikomu pod dupe robil.

Jejka widzę że nie można wgl żartować bo ludzie wszystko na poważnie biorą ^^

Popatrz ile robisz błędów...

Popracuj najpierw nad ortografią i interpunkcją, a potem za serwery się bierzesz...

Żartować można, lecz nic innego nie powiedziałeś niż hajs.

Opublikowano

SERWERA ZDECYDOWANIE NIE POLECAM SZKODA CZASU  NAWET IS NIE DZIAŁA JAK POWINIEN 

POMOC ZE STRONY ADMINISTRACJI =0 MIMO IŻ WINA LEZY PO ICH STRONIE  

4 DZIEŃ CZEKAM NA SMY ADMINISTRACJA WIEDZĄC O PROBLEMIE MA GO GŁEBOKO W D***E BO KASA POSZŁA A SM NIE DOSTARCZONO 

przelw.jpg

Tak jak wyżej w prezentacji jest w ciul nowości z czego 50 % jest nie wprowadzone a 2 50 % nie działa jak powinno  
Opublikowano

SERWERA ZDECYDOWANIE NIE POLECAM SZKODA CZASU  NAWET IS NIE DZIAŁA JAK POWINIEN 

POMOC ZE STRONY ADMINISTRACJI =0 MIMO IŻ WINA LEZY PO ICH STRONIE  

4 DZIEŃ CZEKAM NA SMY ADMINISTRACJA WIEDZĄC O PROBLEMIE MA GO GŁEBOKO W D***E BO KASA POSZŁA A SM NIE DOSTARCZONO 

przelw.jpg

Tak jak wyżej w prezentacji jest w ciul nowości z czego 50 % jest nie wprowadzone a 2 50 % nie działa jak powinno  

Widzisz jaka sytuacja to po co dajesz w Is'a? nie masz co robić z kasą to wyślij na jakąś pomoc dla ludzi a nie.

Co do serwera. Nie polecam, dno i tyle. Miał być najlepszy serwer a tu co? nic nie działa, pełno bugów. Nic nie naprawiają -.-

Opublikowano

widać technik nadaje się to postawienia serwera na hamachi a to może za trudne dla niego sm przez paypal to moment a nie 24h client do bani nie każdy może grać a łatka to moment jak jesteś dobrym technikiem a widać długo się trzeba uczyć wywalił 2 osoby pewnie dla kasy forum padło i myśli że ktoś mu to naprawi lub zrobi za darmo pierdzielone sm czekają po 5dni a ten pajac niewie jak to naprawidz to po ciula robisz serwer jak maż pojęcie 5latka

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...