Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Nestium.eu ~ 3 Screen Shoty które zakończą Twoją grę.

iCloud

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

iprnys.jpg5s0nz1.jpg0wu47e.jpg

Pozdrawiam.

PS: Podobno ktoś z Teamu się ze mnie śmiał ta?

Teraz ja pośmieje się z Was :)

Także pozdro.

Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie !

PS. Jakby był Thorin, na pewno bym tego nie wstawił ;)

ALE ZA FRAJER ŻE TAK GO WYRUCH*LIŚCIE :P

Opublikowano

nie potrafisz uszanowac ze ktos oddal ci niby skradziona trute wiec zegnam:)

Niby skradzioną? kurw* filmik widziałeś i nie pierdo* mi tu głupot cwaniaczku :)

Szanuję ludzi którzy szanują i mnie, w takich jak Wy mam wyjeb*ne, Thorina też wyrzuciliście z Teamu i teraz macie gówno nie serwer. Taka prawda.

Peace

Opublikowano

Co do serwera, to się zgodzę, zakończyłem już na pierwszym dniu, wbiłem 70 i skończyłem, na następny dzień nie działał mi już metek, a jeszcze wczesnej zablokowało mi konto przez buga ;) Tak Youtuberzy chwalili, a gówno z tego wyszło.

Opublikowano

Ja to bym wymieniał za skiny cs:go takie trutki.

No jak widzę serwer idzie w złą stronę nie fajnie a miało być inaczej !

Typowy serwer Metina Polskiego stoi opada szczytuje i się rozpier*ala.

Były rozdawane jeszcze jakieś inne itemki czy to jedyny przypadek ?

2i29cae.png

Opublikowano

Ja to bym wymieniał za skiny cs:go takie trutki.

No jak widzę serwer idzie w złą stronę nie fajnie a miało być inaczej !

Typowy serwer Metina Polskiego stoi opada szczytuje i się rozpier*ala.

Były rozdawane jeszcze jakieś inne itemki czy to jedyny przypadek ?

Zamieniałem się wczoraj z typkiem, ukradł mi trutę (Miał oczywiście jeszcze po zamianie dostać stal itd) Ja byłem poszkodowany a ten co ukradł mi trutę poszedł do administracji i jeszcze PRAWDOPODOBNIE miał dostać to, czego nie zdążył mi zayebać :D

Także ten serw to jedno wielkie dno.

Opublikowano

Hahaha! Śmiech na sali! A tak się serwer dobrze zapowiadał. Najpierw Thorin a teraz to. Kompletna porażka.

Wstyd panowie, wstyd. ^^

Opublikowano

łał dostales trute i teraz bedziesz pro elo kox i nie mam po co grac.. obojetnie co bys dostal to itak ci gowno da bo na pvp  czy wojnie widac jakie sie dostaje dmg i jak cos nie gra to sie zglasza lub sie olewa taka osobe i robi z niej gowno ktorym jest

Opublikowano

łał dostales trute i teraz bedziesz pro elo kox i nie mam po co grac.. obojetnie co bys dostal to itak ci gowno da bo na pvp  czy wojnie widac jakie sie dostaje dmg i jak cos nie gra to sie zglasza lub sie olewa taka osobe i robi z niej gowno ktorym jest

Ja to wstawiam nie po to że chcę się pochwalić tylko po to aby ludzie wiedzieli że administracja daje itemki chociaż nie powinna.

Chyba że o coś innego Ci chodzi, sprecyzuj bardziej zdanie bo za chuya nie rozumiem.

Opublikowano

Takie posty piszemy w prezentacji serwera.

W dziale media.

Opublikowano

Takie posty piszemy w prezentacji serwera.

Ten serwer nie powinien mieć prezentacji na tym forum. xD

topic.

A to nic nowego, amatorzy się za serwery biorą i takie akcje odpierdalają. 

Opublikowano

Sorki ale taka prawda serwer Spadł na samo dno jakie mógł spaść.Tak wychodzi jak się ma dzieci w teamie administracji Zabawnego znam już trochę widziałem jak grał na innych serwach niestety tam tez bym takim dzieckiem

Opublikowano

W sumie to nawet jakby takich akcji na serwerze nie było to nic ciekawego prócz map nie ma on do zaoferowania prócz bugów i jakiś marnych systemów i tego najgorzej wyglądającego dinozaura a jedyne co tam fajnie wyglądało to prezentacja. 

Opublikowano

w ogóle co to za chamstwo z waszej strony. Thorin odawala ciezka robote, jedyny administrator z ktorym mozna bylo sie skontaktować a wy go tak potraktowaliscie . hah. 

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngSiwyTM wypierda*** bo serwer dobry, a raczej zamysł i Thorin i Kajetan to banda dzieciaków i Hool ma teraz nauczkę ;) Nieodpowiedzialna administracja !

y8HqE13.png                             

Opublikowano

I co zgłosisz że ktoś ma specjalne eq do administracji która mu te itemy dała ? 

Opublikowano

jakbym widział upadek gladora to samo xD też latali z navi kupionym od Darka na allegro po może 2/3 tygodniach od początku serva także widać podobieństwo xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...