Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nestium [Dedyk] [Easy]

Arkadioush

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To masz fałszywe informacje.

Dobrze, że zostałeś zdegradowany z Redakcji bo tym postem pokazałeś swoje prawdziwe ''Ja''.

Co do serwera, radzę uważnie czytać co się z nim działo :) Za nim zaczniesz cokolwiek wnioskować.

Przeciez ja nigdy nie chcialem bgc w redakcjii, do tego czegos dolaczyl Cannzas, ktory ukradl mi konto na msc. redakcje malo kto czyta, za darmo nie bede sie produkować dla mnie to bez sensowny dzial. Siema
  • Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panowie hahah czy to nie ja w zapowiedzi pisalem, ze nie jest pewne czy serwer sie uda, a wy kłóciliście sie ze mna? Nic nie jest pewne w tym biznesie, serwer byl dosyc fajny z prezentacji. Zniszczyly go nieodpowiednie osoby na wysokich stanowiskach.

Ps: Z moich ostatnich informacji wynika, ze @Thorin to ten glupi kid z netharii Kazdar, czyli chyba najwiekszy debil na tym forum. Nie wiem ile jest w tym prawdy, ale jezeli tak jest to dla mnie beka 2015 roku, ze ktos go do teamu wzial :D

- udawanie swini na ts3

- zaplacenie dziewczynie SM, zeby udawala zwiazek

- zjebanie plikow

- wychodzenie o 19:00 codziennie spac

- planowanie atakow na inne serwery

to tylko 10% zagrywek tego debila. Nie wiem czy to jestes Ty Thorin, lecz pare osob mi juz to napisalo.

Tak, to on i masz racje.

Zapomniałeś dodać, że zmienia głos modulatorem i okrada ludzi (14% zagrywek debila xD).

Serwer off chyba 

Opublikowano

Domyślałem się, że wparujesz tutaj ze swoja zdolnością wróżbiarstwa pełnej kłamstwa.

Nie wiem kim jesteś, czego chcesz ale wiedz, że się ośmieszasz pisząc takie posty.

A ja cię tylko uprzedzam i proponuję byś przestał wypisywania bzdur..

Te ostatnie zdanie mnie rozwaliło totalnie.. 

Tyle płaczu o GM :P?

1EPZ6G.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...