Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nestium [Dedyk] [Easy]

Arkadioush

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto jest w administrcji? Bo z tego co wiem to odeszły 2 najważniejsze osoby

nie wiadomo kto jest w team .. kiedys byli to Thorin Daimao Kajetan zakrecony i ktos jeszcze (w sumie nikogo wiecej nie pamietam)

aktualnie nie ma thorina i daimao;)

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć czołem mam do was jedno pytanie może któryś z was miał ten sam problem pobrałem ogólnie klienta i łatkę i robiłem z łatką i bez gdy odpalam grę wyskakuje mi informacja log a szkoda by było nie zagrać ponieważ serwer mi się strasznie podoba system Windows Ultimate 64bit

Opublikowano

Niech Ci szkoda nie będzie, i tak byś nie miał z kim grać.

Wczoraj - Piątek - 17:30 - ch1 m1 można było naliczyć 12 osób z czego "ruszały się" może 3-4.

Tak ch1 to jest to "oblegane" ch, na innych w mieście jest pomiędzy 0 a 2 osoby

I tak są tylko dwa królestwa - w drugim niestety jest podobnie ;/

A szkoda bo serwer naprawde wydawał się fajny.

Opublikowano

Wszedłem na ten serwer i zadałem sobie tylko jedno pytanie:

Jak można tak zbezcześcić tą gre?

Sami cziterzy,boty i jeden wilki syf.Zero Jakiegokolwiek administratora/Gm na serwerze.Straszny niewypał a zapowiadało sie dobrze.Bugów w 10 min naliczyłem około 15.

Online moze 30 osób

81330142092000894794.png

Opublikowano

Podobno niezłe przekręty na serwerze, tak powiadają znajomi. :P
Grałem na becie, wszystko cacy, tylko cena metali i ulepszenia jest przerażająca.

Opublikowano

Panowie bo ja chcę zagrać i gdzie mam się zgłosić po tą trute oraz stalkę na start ? okej nie dam się prosić pdka , wierzchowca , rękawiczkę itd też wezmę z litości ;)

A tak wgl to nie polecam serwer już dawno został olany przez większość graczy.

Duża część graczy ma z tego serwera sporą bekę  <3

Ktoś tam oprócz sklepików , dropów oraz magazynków jeszcze gra ?  :huh:

Kiedy będzie nowa prezentacja i nowa Administracja ? ;)

Nie musicie odpowiadać bo wiem że będziecie bronić własnego serwera że wcale nie że to że tamto itd itd itd 

Pis joł eSej  B)

Opublikowano
ranking wyczyszczony i napis ,,przerwa techniczna, wkrotce wracamy" 

tak sie skonczyl nestium :)

Nic nowego, Kajetan znowu zrobił serwer, znowu zwinął hajs razem z serwerem.

Według mnie powinien być skreślony, tak jak i jego serwery.

Opublikowano

najśmieszniejsze było to że jak wywalił Thorina i tego drugiego to mówił że sam ogarnie wszystko :)

pozdrawiam Beta testerów którzy nie dostali nagrody od startu xD (w tym ja)

Tak, też się w c**j uśmiałem.

Tak jak normalnie szkoda mi ludzi gdy spotka ich coś przykrego, tak jak spotkało Thorina śmiałem się jak z najlepszego kabaretu.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Tak jak normalnie szkoda mi ludzi gdy spotka ich coś przykrego, tak jak spotkało Thorina śmiałem się jak z najlepszego kabaretu.

Czasem tak bywa życie to nie bajka:)

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngMizune Widze, że ban nie dał ci do zrozumienia, że masz unikać ze mną dyskusji. A ten post to kolejna czysta prowokacja.

Podwójna nagroda myślę, że ci da w końcu to do zrozumienia. Aż w końcu uświadomisz sobie, że mam dość twoich prowokacji bynajmniej w moją stronę. 

Nie będę tolerował takich prowokacji, szczególnie, że posiadam rangi, które ograniczają moje wypowiedzi.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Widze, że ban nie dał ci do zrozumienia, że masz unikać ze mną dyskusji. A ten post to kolejna czysta prowokacja.

Podwójna nagroda myślę, że ci da w końcu to do zrozumienia. Aż w końcu uświadomisz sobie, że mam dość twoich prowokacji bynajmniej w moją stronę. 

Nie będę tolerował takich prowokacji, szczególnie, że posiadam rangi, które ograniczają moje wypowiedzi.

no stres ja robie to tak mi to pomaga 

1990985.jpg

Opublikowano

Panowie hahah czy to nie ja w zapowiedzi pisalem, ze nie jest pewne czy serwer sie uda, a wy kłóciliście sie ze mna? Nic nie jest pewne w tym biznesie, serwer byl dosyc fajny z prezentacji. Zniszczyly go nieodpowiednie osoby na wysokich stanowiskach.

Ps: Z moich ostatnich informacji wynika, ze @Thorin to ten glupi kid z netharii Kazdar, czyli chyba najwiekszy debil na tym forum. Nie wiem ile jest w tym prawdy, ale jezeli tak jest to dla mnie beka 2015 roku, ze ktos go do teamu wzial :D

- udawanie swini na ts3

- zaplacenie dziewczynie SM, zeby udawala zwiazek

- zjebanie plikow

- wychodzenie o 19:00 codziennie spac

- planowanie atakow na inne serwery

to tylko 10% zagrywek tego debila. Nie wiem czy to jestes Ty Thorin, lecz pare osob mi juz to napisalo.

Opublikowano

To masz fałszywe informacje.

Dobrze, że zostałeś zdegradowany z Redakcji bo tym postem pokazałeś swoje prawdziwe ''Ja''.

Co do serwera, radzę uważnie czytać co się z nim działo :) Za nim zaczniesz cokolwiek wnioskować.

1EPZ6G.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...