Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nestium [Dedyk] [Easy]

Arkadioush

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdybym chciał to z 400 graczy zrobiłoby się 0 :)

Nie pytajcie jak bo łatwo się denerwuje, a jak mnie ktoś wkurwi to przechodze do czynów.

@topic

Dlaczego nie naprawiliscie bugów z bety? :D

400 graczy ? a tam tylu jeszcze jest ? 

tutaj nic nie zrobili od startu wiekszosc systemow nie dziala 

wiekszosc bugow z bety nadal jest

nie ma 60% tego co jest wypisane w prezce ...

po odjeciu tego czego nie ma i tego co jest zbugowane prezke czytano by w 3 minuty ... takie sa realia tego serwa

powiem cos jeszcze :) tak dlugo jak byli w team Thorin i Daimao to byl kontakt z administracja (forum TS i gra) aktualnie kontaktu nie ma :)

napisalem do kajetana w grze i co ? nie odpisal po 3h :)

@down

,,serwer z tyloma nowosciami" jest tylko na prezentacji :) nie oplaca sie wbijac ale skoro chcesz zmarnowac swoj czas to wbijaj 

serwer startowal 31 stycznia o 20:10 a skonczyl sie 31 stycznia o 21:00 :)

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdybym chciał to z 400 graczy zrobiłoby się 0 :)

Nie pytajcie jak bo łatwo się denerwuje, a jak mnie ktoś wkurwi to przechodze do czynów.

@topic

Dlaczego nie naprawiliscie bugów z bety? :D

Ależ Ty groźny! trzeba się Ciebie bać czy  Cię zaszczepili ?

Serwer dość ciekawy, gdyby poprawili bugi oraz było więcej graczy to byłby idealny ;-)

Opublikowano

Niech administracja podziękuje @`Mavex

Kto chce zostać miliarderem na serwerze Nestium zapraszam na PW

na becie odkryłem bug z yangami dzięki któremu w ciągu kilku sekund zarabia się 1kkk

@topic

dlaczego na ch2 wywala z DT?

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Kajetan nad bugami pracuje, cieszę się, że w końcu nie ma tych pseudo.. yhm.. w team.. 

Daimao. młody człowiek, działający na nerwy, który myśli, że zjadł wszystkie rozumy i Thorin, który jest bardzo specyficzną osobą. 

Serwer będzie stał, gdyż został wypuszczony przez EG. Bardzo przyjemnie się gra, choć nie uznaję administracji. 

Bardzo mi się podoba klimat gry, ludzie na serwerze są bardzo fajni, a atmosfera na TS dość przednia.

Mam nadzieję, że serwer "wyjedzie na ludzi" i tego im życzę, gdyż ma wielki potencjał. 

c8f7.png

Opublikowano

Niech administracja podziękuje @`Mavex

Kto chce zostać miliarderem na serwerze Nestium zapraszam na PW

na becie odkryłem bug z yangami dzięki któremu w ciągu kilku sekund zarabia się 1kkk

@topic

dlaczego na ch2 wywala z DT?

Chłopie ile Ty masz lat, że tak spytam? jak już tego niby 'buga' masz to dlaczego w prezce nie napiszesz?

@myślę, że musisz kupić internet

Top@ kiedy będzie działać mapa z dungeonami?

Opublikowano

Bardzo mnie smucą osoby krytykujące, czy wy nie macie co robić? Jeden post za drugim.. 

Myślę, że osoby, którym spodobała się prezentacja, to wejdą na serwer. Z mojego punktu widzenia komentarze nie mają większego znaczenia, gdyż większość startujących serwerów ma problem z bugami, oczywiście nie wspominam ataków ddos, gdyż na tym serwerze tego nie odczujecie. 

c8f7.png

Opublikowano

Wyluzujcie, poczekajcie aż udostępnią wam łatkę, to na pewno bugi same znikną. ;) Serwer polecam bardzo serdecznie, a Ci co uważają inaczej, to jacyś **** którzy wyczytali jakieś bzdury, myślę, że najlepszym sposobem, żeby się przekonać, to po prostu ten serwer odwiedzić. :) Mam nadzieję, że na chwilach dodadzą łatkę, która wyeliminuje wszystkie bugi i tak dalej, a za tą sprawą ruszy reklama, żeby było nas co raz więcej, ponieważ, taki serwer na to stać. Pozdrawiam, i polecam. :)

Opublikowano

Nie polecam, totalne dno, graczy max ile 300 ? a za tydzień albo serwer będzie off albo będzie 50 osób grało.

Strata czasu na tym serwie ...

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

Przyznam szczerze, że jestem bardzo ciekawy, czy ten serwer w ogóle postoi jakiś czas. :)

Gdy widzę niesamowitą ilość błędów, jakie popełnił autor grafiki, po prostu odechciewa mi się grać.

Opublikowano

serwer moze i fajny dxzxisiaj w nocy admin ponaprawiał sporo bugów lecz nadal mało osób jak najbardziej mam nadzieje że ilość graczy wzrośnie bo serwer jest coś wart

Opublikowano

Nie polecam serwera masa błędów, niespełnionych obietnic i mącenia wody. Gra się bardzo słabo, niby easy, a exp leci jak na medium, a do 90 powinno zajmować nie więcej niż godzinę. Ogólnie nie polecam.

Opublikowano

Serwer totalna porażka.. Masa błedów, nie ogarnięta Administracja w dodatku kłamliwa. Nie zajmują sie serwerem. Serwer postoi jeszcze z tydzień max. 

A o eq z Navi już nie wspomne, dużo znajomych podostawało eq od Administracji.

Opublikowano

Serwer wydawał się świetny, ba z prezentacji nadal się wydaje, lecz sądząc po zdjęciach rozmowy iClouda z GM "Zabawnym" serwer nie jest warty nawet 1MB pobierania klienta. Do tego prowadzi go banda 15 letnich debili.

Opublikowano

Coraz mniej ludzi na serwerze, pełno bugów, bo naprawić się ich nie chce  <_<  Chyba zmienię zdanie o serwerze, nie chce się grać..  8S  Chyba, że za niego się wezmą bo mam wrażenie, że serwer długo nie postoi..  A szkoda bo wydawał się fajny, z nowościami..  ^_^

Opublikowano

prezentacja super, a serwer jest kompletnym gównem  xD  

jeszcze kilka bugów i będzie ich więcej niż ludzi na serwerze  xD

NIE POLECAM !

Opublikowano

Kurde prezentacja biła wszystkich na głowe a tu taka wtopa ! A potem ludzie sie dziwią dlaczego graja full maja eq full + IS i dostają.. no właśnie GM pokazał dlaczego ;) Tym razem truta, następne coś innego potem Navi i serwer dno gotowy. Nie polecam

Opublikowano

Szkoda was ,,chłopoki"... Tyle hajsu na reklamy, tyle hajsu na grafikę, tyle godzin roboty a tu... ;( To jest podobnie jak z serwerem Treena który miał za dużo ludzi i za duży przepych, aż w końcu lipa zaistniała.

No szkoda ;(

Balmora S2 powaliła Was, zły czas startu...

Opublikowano

Szkoda was ,,chłopoki"... Tyle hajsu na reklamy, tyle hajsu na grafikę, tyle godzin roboty a tu... ;( To jest podobnie jak z serwerem Treena który miał za dużo ludzi i za duży przepych, aż w końcu lipa zaistniała.

No szkoda ;(

Balmora S2 powaliła Was, zły czas startu...

To nie przez bal.. tylko, że team się pokłócił oraz były bugi, gdyby owa sytuacja nie zaistniała to teraz grałoby z 1k+ osób ;P

Opublikowano

Jak na pierwsze oko, to wszystkiego nawalone jest od groma.. Pełno nie potrzebnych rzeczy itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...