Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nestium [Dedyk] [Easy]

Arkadioush

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie grajcie tutaj, ten serwer się szybko wyłoży. Mnie odstraszają same wypowiedzi tego arkadiousha czy jak mu tam. "przerwa mająca na celu poprawa błędów". Gdyby nie czerwone podkreślanie pewnie napisałby "pszerwa majonca na celu poprawa blenduf"

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ziomek na twoim miejscu zrobil bym z tego serva HARD

Usun prezke bo teraz stawianie tego serva nie ma sensu kazdy Hejtuje jak mozesz usun to w pizdu zmien, zrobcie inna dodajcie jeszcze cos skasujcie cos ustawice standardowa mape bo ta SSIE poprawcie Bugi wszystko co tylko sie da na co sa skargi za 2/3 miesiace wystartuj z jeszcze lepsza prezentacja i z DOPRACOWANYM serverem wtedy masz gwarantowany zajebis*y server.

Jak dla mnie te tam nowosci spoko ale jak wszedlem do gry to byla chwila i wyszedlem MAPA DNO pet jakies k***a w sklepie no nie do przyjecia nawed jak na EASY jak chcesz by kazdy mial peta to OK daj ale do Questa jakiegos nie do sklepu tak samo wierzchowiec czy co tam bylo do Questa z tego serva byl y z*******y HARD koles muwie ci  "Balmora,Pompa,Invoria" wszystkie te servery HARD by mogly sie schowac Masz Łeb i chu* to kombinuj !!!

Wiedz robisz tak M1,M2 stare mapy robisz HARDA ciśniesz caly TEAM by zapierdalali w podskokach robicie wszystko na cacy i START.

Na takim HARDZIE bym zagral ale na EASY nie licz na wiele, ludziom sie przejadly EASY nie ma ZAJEBISTYCH serverow wam prawie sie udało wiedz - DO ROBOTY !!!

Odemnie to WSZYSTKO zycze powodzenia. 

Opublikowano

Ja p******e myślałem że to będzie najlepszy serwer MT2 jaki powstał a tu c**j hahah ... żałosne !

No a podobno na becie poprawili większość bugów  xD

579571423327107377857.png

Opublikowano

żeby nie było takich jazd na starcie serwera to do teraz mieliby już czysty zarobek + reklama, a nie jeszcze poprawianie bugów. ;-). Tak to jest jak chce się mieć za dużo....

­

Jednak te serwery metina są przewidywalne, było pełno serwerów z duża ilością nowości, i wszystkie padły :D

579571423327107377857.png

Opublikowano

Kiedy to dziadostwo zamykacie? :) Jak by nie pazerność Administracji na pieniądze to był by to najlepszy serwer Easy, jak ktoś już mądrze wspomniał 

Tak to jest jak chce się mieć za dużo.... "

Nie polecam, kłamliwa Administracja, masa bugów eq z navi. Do kosza z tym! 

Opublikowano

Kiedy to dziadostwo zamykacie? :) Jak by nie pazerność Administracji na pieniądze to był by to najlepszy serwer Easy, jak ktoś już mądrze wspomniał 

Tak to jest jak chce się mieć za dużo.... "

Nie polecam, kłamliwa Administracja, masa bugów eq z navi. Do kosza z tym! 

Do kosza mogę twoją głowę wrzucić. Gdzie ty masz navi ? Bugi ? Trochę jest ale nie aż tyle że grać się nie da. Powiedz mi jaki serwer wystartował bez celu zarobienia na tym ? Może postawić dedyka za 1.5k bez isu itp ? Zobaczymy jak Tobie wyjdzie.

IDcncno.png

Opublikowano

Do kosza mogę twoją głowę wrzucić. Gdzie ty masz navi ? Bugi ? Trochę jest ale nie aż tyle że grać się nie da. Powiedz mi jaki serwer wystartował bez celu zarobienia na tym ? Może postawić dedyka za 1.5k bez isu itp ? Zobaczymy jak Tobie wyjdzie.

sa serwery zagraniczne na ktorych nie ma is tak dla twojej wiadomosci :)

obronca sie znalazl a nie wie co tam tak naprawde jest ...

zaczales robic juz eq pvp ? (jesli tak to czy masz chociaz na 100 lvl +9 wszystko?) watpie bo bylem na betach i widzialem ile tego wszystkiego potrzeba ..

widzialem te bugi bledy i najwazniejsze BRAKI.. tak braki wiekszosci ,,nowosci" z kilkoma roznicami pety dostawalo sie z misji, na dungi dalo sie wchodzic, lvl lepiej lecial, byl inny klimat (thorin i daimao)

aktualnie to jest serwer p2w i wszystko robione pod $$ 

ktos wspominal o bugach ktore naprawili na becie .. my (testerzy) wypisalismy im wiekszosc bledow jakie byly.. mieli to wszystko jak na dloni wypisane czego nie ma, a co jest zje**** itd. ale naprawa nalezala do nich i 2 dni bety serwer byl off (pozniej tylko kilka godzin on gdzie nie dalo sie wszystkiego sprawdzic) i official wiec do testerow nie miejcie zastrzezen zrobilismy to co nalezalo i nie dostalismy za to nic.. jak dla mnie ta beta trwala za krotko i administracja polasila sie na $$ to tyle ode mnie  

Opublikowano

Ziomek na twoim miejscu zrobil bym z tego serva HARD

Usun prezke bo teraz stawianie tego serva nie ma sensu kazdy Hejtuje jak mozesz usun to w pizdu zmien, zrobcie inna dodajcie jeszcze cos skasujcie cos ustawice standardowa mape bo ta SSIE poprawcie Bugi wszystko co tylko sie da na co sa skargi za 2/3 miesiace wystartuj z jeszcze lepsza prezentacja i z DOPRACOWANYM serverem wtedy masz gwarantowany zajebis*y server.

Jak dla mnie te tam nowosci spoko ale jak wszedlem do gry to byla chwila i wyszedlem MAPA DNO pet jakies k***a w sklepie no nie do przyjecia nawed jak na EASY jak chcesz by kazdy mial peta to OK daj ale do Questa jakiegos nie do sklepu tak samo wierzchowiec czy co tam bylo do Questa z tego serva byl y z*******y HARD koles muwie ci  "Balmora,Pompa,Invoria" wszystkie te servery HARD by mogly sie schowac Masz Łeb i chu* to kombinuj !!!

Wiedz robisz tak M1,M2 stare mapy robisz HARDA ciśniesz caly TEAM by zapierdalali w podskokach robicie wszystko na cacy i START.

Na takim HARDZIE bym zagral ale na EASY nie licz na wiele, ludziom sie przejadly EASY nie ma ZAJEBISTYCH serverow wam prawie sie udało wiedz - DO ROBOTY !!!

Odemnie to WSZYSTKO zycze powodzenia. 

POZDRO DLA ADMINISTRACJI 5pkt. Ostrzezeń za ten post F**K LOGIC

1.Server pod ta nazwa jest SPALONY kazdy co bedzie chcial zagrac co zrobi ? Bedzie szukał OPINII !!!

2.Co macie do stracenia na tym servie ? Nidz to my jako gracze stracilismy czas.

3.patrz pkt.2 jesli uwazasz ze stawiajac server ty zmarnowales swoj czas to po co go stawiales ?

4.Dzisiaj rano dalem wam BARDZO WARZNE informacje na to ze server sie wybije bo HARDÓW, ehhh jest duzo ale Dobrych bardzo mało.

5.Easy server ? teraz niech wszyscy sie wypowiedza po jakim czasie nudzi sie EASY ? po max 1/2 miesiacach stawiajac HARD mozecie co roku otwierac nastepny tak jak na PL takie cos sie nie nudzi.

6.Gwarantuje ze nie pozałujecie na HARDA kazdy wejdzie PL sie skonczyl kilka lat temu.

7.patrz pkt.1 Nowa NAZWA nowa prezentacja mozliwe ze nawed nowe guii,wyglady itp. itd. bo nie ma sensy stawiac teraz servera ktury postoi krutko bo sie SPALIŁ w dzień startu.

NA PRAWDE POWODZENIA, ZROBICIE CO UWARZACIE ALE W TYM STANIE SERVER NIE MA SZANS NA TO BY ZAISTNIEĆ

Opublikowano

Serwer zbugowany a powiadają, że to ja nic nie umiem :(

Miała być reklama na pół youtube i co ? :)

ledwo 400online.

Zakręcony Youtuber trutki rozdaje :D

powodzenia do końca lutego zapewne ;p

Minton_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Opublikowano

Serwer zbugowany a powiadają, że to ja nic nie umiem :(

Miała być reklama na pół youtube i co ? :)

ledwo 400online.

Zakręcony Youtuber trutki rozdaje :D

powodzenia do końca lutego zapewne ;p

Co zarobili to zarobili, więc mogą się już zwijać :D

rush12_by_rush1213-d71mpr3.png
Gdy pomoge daj LIKE

Opublikowano

Ja osobicie polecam trzeba zobaczyć i spróbować jak się gra odrazu piszę że trzeba wgrać łatkę i odpalamy przez nestium jak odpalimy patchera nie wejdziemy do gry czyli patchera nie ruszamy wogóle

giphy.gif

Opublikowano

z 300

Chyba z botami, sklepami, i multikontami :) Serwer już upadł, nie długo pojawie się informacja że zostanie zamknięty a za miesiąc nowa prezka że startuje z dużo lepsza Administracjka i lepszym doświadczeniem haha.

Nie polecam.

Dalej rozdajecie Truty na start? :)

Opublikowano

Na serwie same BUGI ! Codziennie prawie przerwy ,ładnie sie zapowiadał a jednak to wielki nie wypał stawiam 1-2 miech i serwer upadnie maskara .......

Opublikowano

Tak z ciekawości, jaki ANALFABETA pisał teksty do tej prezki? To aż "boli me oczy"..

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Kto jest w administrcji? Bo z tego co wiem to odeszły 2 najważniejsze osoby

d2dp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...