Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nestium [Dedyk] [Easy]

Arkadioush

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co to od nowa prezka drugi  raz już dziś 

post-1016012-0-18277300-1422907161.jpg

http://www.mpcforum.pl/topic/1364385-na-jakim-serwerze-do-cs-16-by%C5%9B-zagra%C5%82a-g%C5%82osowanie-odpowiedzi-pisemna/  

zxc

Opublikowano

co to od nowa prezka drugi  raz już dziś 

attachicon.gifLycan.jpg

http://www.mpcforum.pl/topic/1364385-na-jakim-serwerze-do-cs-16-by%C5%9B-zagra%C5%82a-g%C5%82osowanie-odpowiedzi-pisemna/  

Prezentacja juz nie powinna zniknać zawinili administratorzy mpc ponieważ mieli błędne informacje:)

Opublikowano

Jak teraz wygląda sprawa z serwerem? Team jakoś się dogadał, jest coś nowego? Wiadomo dlaczego stało się to co się stało? Jak się gra na serwerze? Ile online?

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Jak teraz wygląda sprawa z serwerem? Team jakoś się dogadał, jest coś nowego? Wiadomo dlaczego stało się to co się stało? Jak się gra na serwerze? Ile online?

Teraz tylko ja pełnie rolę technika w tej chwili gra 423 graczy ogarne większość błędów i mam nadzieję że ruszy reklama

Opublikowano

Teraz tylko ja pełnie rolę technika w tej chwili gra 423 graczy ogarne większość błędów i mam nadzieję że ruszy reklama

A co z Mistrzem Gry (Zabawny, czy jak mu tam), który przekazał jednemu z graczy item (dokładnie chyba trutę :p)?

Opublikowano

zepsuł  się serwer  <_<

Dlaczego? Nie jest wcale tak źle, jak się spodziewałem. 

Co jest tutaj, że aż tak każdego odstrasza?

Opublikowano

właśnie co sie dzieje z serwem, warto wbijać czy lepiej sobie darować? Jeśli darować to polećcie jakiś dobry priv, nie grałem w metina w c**j czasu więc się nie orientuje i proszę o pomoc :P

Opublikowano

Prezentacja juz nie powinna zniknać zawinili administratorzy mpc ponieważ mieli błędne informacje:)

Nie zwalaj winy na administratorów MPC, ponieważ jest/było to w waszym interesie. Zamiast w kółko dodawać prezentacje na siłę, to wystarczyło skontaktować się z osobą, która zamykała temat lub do któregoś z moderatorów, aby wyjaśnić sytuacje ;)

Prezentacja jest bardzo kusząca, ładna, estetyczna, itd., ale straciłam ochotę na serwer. W każdym razie życzę powodzenia, aby stał długo, bo szkoda projektu.

Opublikowano

właśnie co sie dzieje z serwem, warto wbijać czy lepiej sobie darować? Jeśli darować to polećcie jakiś dobry priv, nie grałem w metina w c**j czasu więc się nie orientuje i proszę o pomoc :P

Wszystko masz w dziale prezentacji, tam sobie poszukaj.

Czekam na jakieś potwierdzenie tego, że jest te 400 online. Serwer na starcie troszeczkę się sypnął, więc nie wiem co mam myśleć  8S

Opublikowano

połowy rzeczy nie ma na serwerze, dungeonów nie ma od początku serwera + dzisiaj magicznym cudem zniknelo ww.. wbilem 130lv i na serwerze wieje nudą..

Opublikowano

Server polecam jak najbardziej !

Kiedy doczekamy się łatki dla 32bit. systemu ?

Opublikowano

Mwhahahaha, życzę Ci powodzenia. Nie polecam serwera z powodu administracji:

Artur...

Kajetan...

Alfa = Moderator..

Beka z typów, którzy nic nie ogarniają hahahaha! Nawet forum nie potrafią postawić, banda dzieciaków.. Artur to już w ogóle hahaha! Ty się nazywasz technikiem? Ty w ogóle coś ogarniasz człowieku? Wstyd Mi za takich ludzi jak Wy. Najpierw zróbcie porządnie serwer i puśćcie w obieg.. hahahaha. :D To tak samo jakbyś miał fabrykę samochodów i wypuścił najnowsze np. ferrari. ale bez silnika, kół, szyb oraz wydechu mwhahahaha :D Powodzenia życzę i postaraj się rozdać ludziom SM'y za betę. Banda fra**rów. :)

Opublikowano

Serwera nie polecam. Czysty chłam. Ludzie z systemem 32 bitowym nie mieli i nie wiem czy dalej nie maja rywalizacji! Co to ma byc? Gralem i juz nie gram. Projekt prezentowal sie swietnie. A to zwykle gowno nasypane nowosciami z masa bugow. Jaki bugow pytasz? Wymienie Ci 1 ktory sam dostrzeglem. Kupujesz item za 60k sellasz za 100(Pisze) lecz w rzeczywistosci sprzedaje sie normalnie, myli to ludzi... oj myli :-D

Pozdro 600 na rejonie. 

Opublikowano

Nie polecam wlasciciel to p********y złodziej, w dodatku najprostszych rzeczy nie potrafi, ale i tak propsy pobiliście rekord nesti. xD

Jeszcze raz nie polecam.

Opublikowano

Nie rozumiem, prezka  już jest z 10 razy.

Jeżeli mod pisze że kradziona grafika to powinieneś już bana dostać za te wstawianie.

Co do serwa miałem dobre zdanie ale zmieniłem po tym co wyszło na starcie.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Mwhahahaha, życzę Ci powodzenia. Nie polecam serwera z powodu administracji:

Artur...

Kajetan...

Alfa = Moderator..

Beka z typów, którzy nic nie ogarniają hahahaha! Nawet forum nie potrafią postawić, banda dzieciaków.. Artur to już w ogóle hahaha! Ty się nazywasz technikiem? Ty w ogóle coś ogarniasz człowieku? Wstyd Mi za takich ludzi jak Wy. Najpierw zróbcie porządnie serwer i puśćcie w obieg.. hahahaha. :D To tak samo jakbyś miał fabrykę samochodów i wypuścił najnowsze np. ferrari. ale bez silnika, kół, szyb oraz wydechu mwhahahaha :D Powodzenia życzę i postaraj się rozdać ludziom SM'y za betę. Banda fra**rów. :)

Dziękuję ale watpie żebym skorzystał ale powiem że historia ciekawa lecz popracuj nad fabuła :)

Opublikowano

Gdybym chciał to z 400 graczy zrobiłoby się 0 :)

Nie pytajcie jak bo łatwo się denerwuje, a jak mnie ktoś wkurwi to przechodze do czynów.

@topic

Dlaczego nie naprawiliscie bugów z bety? :D

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...