Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

????? PD z is na 30 dni 140 SM to jest 30 zł sms'em  ;-)

chodzi mi o full vipa a nie samego pdka xD Na innych serwach masz za to full vipa

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to teraz połowa graczy odejdzie przez ceny w is. ja osobiście jednak rozważam taką opcję...

Jarek, dojebałeś :)

Widzę że skorzystałeś z usług wróżbity macieja, on kłamie nie sugeruj się tym.

wjub1h.jpg

Opublikowano

No to teraz połowa graczy odejdzie przez ceny w is. ja osobiście jednak rozważam taką opcję...

Jarek, dojebałeś:)

80% graczy gra bez IS :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

IS kozak zawsze ładuje w IS, ale teraz szkoda mi tyle kasy walić w niego masakra jak bym chciał kupić to co zawsze co  najmniej 600zł, ale aż tak po*ebany nie jestem a jak widać bez IS na takim hardzie będzie ciężko bo mam wierzchowce 20%potwory 50%doświadczenie

Zwierzaki każdy na osobny dungeon serio a jeden ponad 100 zł lol masakra jakaś !!!

Z takim IS długo nie pociągnie.

Wbije na start jak będzie tak, że IS będzie wygrywał bo każdy Bojowiec za 30 zł i dziki itp. to na razie nie mam zamiaru tyle hajsu na serwer wydawać wole sobie jakieś MMO kupić lub gierke na Pleya do 200 zł :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

Jarek, dojebałeś :)

Jeśli nie grasz z powodu IS'a no to ładnie się tam bawisz. 

Jak dla mnie ceny jak najbardziej na +. Gdyby wszystko było taniej to każdy by jutro latał z petem.

Opublikowano

Mi tam pasuje is.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Uu Fubu chyba brakuje hajsu xD 

Lu Bu Du BU J*bac FuBu !

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano
Ewidentnie DDoS'y na balmorę, a nie mój internet, MPC działa normalnie, balmora nie działa :C Mam nadzieję, że przynajmniej start będzie o 19 równo.­

tenor.gif

Opublikowano

Ewidentnie DDoS'y na balmorę, a nie mój internet, MPC działa normalnie, balmora nie działa :C Mam nadzieję, że przynajmniej start będzie o 19 równo.­

To juz wiem czemu nie moze sie zaladowac strona, jakies 10 min temu moglem ale juz w rejestracje nie moglem wejsc :p

Opublikowano

bombarduja ich pieknie 

nie wiem czy to na plus czy na minus ale wiem ze petow nie mozna zdobyc inaczej wiec troche lipton no ale i tak zagram :D

1098661510207295168367114346251903210680

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...