Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ishya.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 340
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trochę to dziwne ... chakramy, żala, i bambusa bonowałem pojedynczo i średnie 50+ weszły w każdym w około 30min-1godz, natomiast w truciaku bonuję 3 od razu nie chcą już przez 5h nie wbiły się nawet średnie 45+ xD

Opublikowano

Trudny kontakt z Administracją skradziono mi eQ w nocy (nie wiem jakim sposobem) odzewu od Administracji nie ma. (PW Forum)

Jak używasz dopalaczy to i skradziono .... 

Po 2 przeczytaj sobie regulamin:

Cytuję:  

2 Prawa i obowiązki Administratora

- Administrator ma możliwość usunięcia konta, zablokowania, gdy uzna, że użytkownik działa na szkodę serwera.

- Administracja zawsze dba o dobro serwera.

- Nikt z teamu nie poprosi użytkownika o hasło.

- Administracja nie odpowiada za:

a) kradzieże

B) włamania

c) błedne wysłanie SMSa

d) brak kodu zwrotnego SMS (od tego są reklamacje na www.dotpay.pl)

Jest to wyciągnięte z regulamina serwera który miałeś przeczytać przy rejestracji konta, więc Twoje zażalenie jest co najwyżej śmieszne!

Opublikowano

Trudny kontakt z Administracją skradziono mi eQ w nocy (nie wiem jakim sposobem) odzewu od Administracji nie ma. (PW Forum)

GM też człowiek ...

Czego ty ziomek wymagasz ;x Dziś w nocy okradli ci eq a już o 9;00 piszesz że ciężki kontakt z administracja :O bezsens ;/

Dał byś się im wyspać Andrew siedział do późna w nocy robił poprawki i odrazu byś chciał żeby był o każdej godzinie której sobie ty zażyczysz ;x

12113099795230620771.png

Opublikowano

Trochę to dziwne ... chakramy, żala, i bambusa bonowałem pojedynczo i średnie 50+ weszły w każdym w około 30min-1godz, natomiast w truciaku bonuję 3 od razu nie chcą już przez 5h nie wbiły się nawet średnie 45+ xD

To wszystko od szczęścia zależy, nie ma, że w trucie gorzej wchodzi. Ile koszuje szkata RIPera?
Opublikowano

To wszystko od szczęścia zależy, nie ma, że w trucie gorzej wchodzi. Ile koszuje szkata RIPera?

Po jaki ciul Ci szkata RIP`a? Bronie 75 dropią z metków w red lesie jeżeli o bronie pytasz.

BS - jest?

Jest wbudowany pod klawiszem F5

Opublikowano

Po jaki ciul Ci szkata RIP`a? Bronie 75 dropią z metków w red lesie jeżeli o bronie pytasz.

Kiedy włączę sobie go a potem zamknę już wcale się nie chce otworzyć.

The past has gone

Opublikowano

Kiedy włączę sobie go a potem zamknę już wcale się nie chce otworzyć.

Wystarczy wyłączyć grę i włączyć. 

Opublikowano

BS niby jest, ale jak by go nie bylo bo ten bs jest jakis z dupy.Jak klikniesz raz f5 masz bs a potem jak go zamkniesz i chcesz ponownie go odpalic musisz odpalic od nowa metka -.-.

00381637475378013724.png
Opublikowano

Wystarczy wyłączyć grę i włączyć. 

Wiem, ale tak nie powinno być. To niekomfortowe.

The past has gone

Opublikowano

Masa ludzi na hakach, głównie DMG. Szanowna administracja przeszła by się przez red las na /inf i zrobiła z tym porządek..

Opublikowano

Okropnie się expi na początku daggerem. Fuuu

Nie tylko daggerem, ale da się to przeżyć.

Tak chodziło mi o bronie, a co ze stalką?

Pomocnik
Opublikowano

Nie polecam serwera.

-Nagłe restarty serwera (co za tym idzie; cofki)

-GM zabawia się komendą day/night

-Kontakt z administracją w przypadku 99% graczy jest równy zeru.

Opublikowano

Wszystkie restarty są zapowiadane i jest czas na wylogowanie się aby uniknąć cofnięcia czegoś.

Nigdy nie widziałem zabawy tą komendą..

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Ja co do serwera mam mieszane uczucia, co rzadko mi się zdarza.

Na pewno easy/4fun to to nie jest.
Poziom ulepszania raczej przypomina klasę serwera easy->Medium, w mojej ocenie easy/4fun powinien mieć zawsze 100% na ulepszenie, w przypadku Ishya tak nie jest, na +7 i wyżej potrzebne są itemki i nie ma 100%, że ulepszy, to rozwiązanie by było OK gdyby nie sygnowanie serwera "4fun".

Co dalej, fakt, dobiłem narazie 109Lv ale zniechęca mnie do dalszej gry poziom misji biologa, jak na razie nie znalazłem ani jednego grzyba. Mam nadzieję, że chociaż dobrze je przyjmuje...

Kolejna sprawa, która mnie nieco irytuje, może to tylko niechęć do tej mapy, ale dla mnie Czerwony Las, to zbyt mała mapa na szukanie metków, bardziej sprawdziłby sie system prywatnych wejść na mapę z metinami.

Exp, tu mogę się jedynie doczepić do tego, że jeśli chodzi i wartość otrzymywanych PD w Red Lesie, a krabami z mapy 100lv to różnicy wielkiej nie ma, a zadawane DMG jest u krabów przynajmniej 3x większe (nierówno rozłożone proporcje).

Kolejna sprawa, która powoduje u mnie atak agresji, brak możliwości wejścia do Wieży demonów, no kur... 

Ogólnie dam 3 / 10, bo jest co robić, ale to raczej przypomina chodzenie do pracy, gdzie dzień w dzień robi się to samo.

PS:

Po co na mapach są BOSSowie, skoro nie ma z nich dropu?

arijh2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...