Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ishya.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 340
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer całkiem spoko. POLECAM jak najbardziej.

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

chcialem, naprawde chcialem zagrac. wbilem sobie lvl, trute etc... ale co z tego, skoro przy kazdym wejsciu do m1 wywala gre ze znakami zapytania...

Musisz miec pobrany Client V2 + nas stronie masz patchera, którym go patchujesz. Ew wstaw tutaj sysser.

Opublikowano

Jak tam z serwerkiem?, dawno nie zaglądałem.

Ile osób posiadacie w tej chwili, mogę poprosić (SS), z M1, CH1, w godzinach szczytu?

Jest jakiś kalendarz/rozpiska eventów?, nie zauważyłem.

Opublikowano

Onnline ostatnio skoczyło pewnie dlatego, że weezy nagrywa :D

Ostatnio w sobotę 300 było prawie...

I jest już handel IS i łuczniki podchodzą pod miecza.

Opublikowano
Drodzy gracze!

Jako iż, update zbliża się wielkimi krokami z pewnymi sprawami trzeba zrobić porządek.

W dniu dzisiejszym dodajemy handel przedmiotami z IS oraz ułatwiamy wam exp (łuczniki będą podchodzić Wam pod miecz). Już niebawem kolejne zmiany i nowości.

BanerekIshyas.jpg

Opublikowano

Jako, iż za chwilę pojawi się na forum hejt dotyczący HA. Wstawiam dowody dlaczego [GM]Jasny i [AF]Effy zostali wydaleni z team:

xxx

Effy dostawała itemy w tym niedostępny na serwie dla graczy Hwang.

Pozdrawiam

BanerekIshyas.jpg

Opublikowano

Nie pojawi się hejt mój drogi tylko cała prawda o Tobie i o twoich przekrętach związanych z serwerem oraz jak bardzo zależy ci na TWOICH graczach ale to poczekaj, ładnie się rozpiszę od pierwszego dnia kiedy mnie zawołałeś na forum :* 

A więc zaczynając od początku, byłam zwykłym kid modem kiedy zostałam poproszona o przejęcie forum po namowach chłopaków się zgodziłam. Początkowo było wszystko ok Andrew jeszcze wchodził na ts'a oraz forum, interesował się grą. Gdy Jasny dostał gm'a Andrew już całkowicie olał serwer bo miał przecież murzyna na forum, miał murzyna na serwerze więc mógł spokojnie grać w LOL'a, ale przecież nadal był jeden problem ciągle zostało forum i dział propozycje, no to propozycja że dostanę sm za robienie wszystkiego za niego, dostawałam również itemy i również nie miał nic przeciwko. Po pewnym czasie zaczął przesiadywać na innym ts ze swoimi  kolegami którym udostępnił baze danych przy Jasnym oraz Emsi. Oczywiście razem z kolegami kradł konta Steam oraz sprzedawał na serwerze kostium ishya którego nie można było dostać normalnie w grze oprócz raz na ox oraz za pierwsze trzy miejsca w topce. Dodatkowo Andrew miał wyłączyć serwer i sprzedać pliki za 1500 zł co pewnie niedługo się stanie bo już większość ludzi odchodzi wiedząc jak postępuje. Co do screena załączonego wyżej, nie dostałam hwanga od Jasnego tylko sprawdzał czy można nim handlować, a jako że mi ufał i wiedział że nie będę chciała zaraz pierdzielić że ooo gm mi coś daje próbował u mnie na handlu, jednakże Andrew na ts nie dał nam dojść do głosu tylko zbanował nas wszędzie na ip, niestety tak się składa Andrew że jednak nie znasz się kompletnie na forum i odzyskałam w 5 min rangę. Załącze również tutaj screeny z rozmów oraz zakodowane hasła + e-maile ludzi których udostępniłeś dane, pewnie już i tak 3/4 okradłeś. Ogólnie jeżeli ktoś chce się więcej dowiedzieć zapraszam na PW podam wam Ts'a na którym siedzę z Jasnym oraz opowiemy wszystko dokładniej, jeżeli coś będę jeszcze wiedziała dopisze wam tutaj bo już trochę późno i za dużo emocji.

A i Weezy daruj sobie swoje wypociny bo również byliśmy ostrzegani że mamy Ciebie nie banować bo jesteś znajomym Kreta i że możesz robić co chcesz, a przy okazji Twoje wypociny nas j*bią :> 

@Edit: "Jasny: Co do Update, niczego nie będzie, to tylko zwykła ściema żeby jeszcze zarobić na IS, gdyż server padał i musiał coś wymyślić aby przytrzymać jeszcze graczy. A server z czasem zostanie zamknięty gdyż jest w trakcie tworzenia nowego, już nawet oszukał pare osób na mapy jak i on jak i jego brat Xebond(12-letni chłopiec). Kolejna Sprawa Gildia GESTAPO założona na prośbę Andrewa przez Stacha, Większość postaci zrobiona przez Andrewa: Xavin postać dla Jasnego, FiftyFive (Starszy brat Andrewa) Jakaś tam ninja 2h przegrane na servie postać Andrewa. Wszystkie te postacie zrobione specjalnie na Turniej wojen gildii. Dlaczego ? Aby nagroda 8k sm nie poszły do zwykłych graczy, tylko Administracji Starego TS-a. kolejna sprawa Postać Seke Sura BM prywatna postać Andrewa na której Handlował Strojem Ishya, gdzie handle odbywały się w piekle, przy mnie z Nim i Kupującym w tym jeszcze [sA]Andrew "/inv" gdzie miał już wpisane w panelu bana nick osoby kupującej, po czym banował gdy dostawał kod.''

Opublikowano

Nie pojawi się hejt mój drogi tylko cała prawda o Tobie i o twoich przekrętach związanych z serwerem oraz jak bardzo zależy ci na TWOICH graczach ale to poczekaj, ładnie się rozpiszę od pierwszego dnia kiedy mnie zawołałeś na forum :* 

A więc zaczynając od początku, byłam zwykłym kid modem kiedy zostałam poproszona o przejęcie forum po namowach chłopaków się zgodziłam. Początkowo było wszystko ok Andrew jeszcze wchodził na ts'a oraz forum, interesował się grą. Gdy Jasny dostał gm'a Andrew już całkowicie olał serwer bo miał przecież murzyna na forum, miał murzyna na serwerze więc mógł spokojnie grać w LOL'a, ale przecież nadal był jeden problem ciągle zostało forum i dział propozycje, no to propozycja że dostanę sm za robienie wszystkiego za niego, dostawałam również itemy i również nie miał nic przeciwko. Po pewnym czasie zaczął przesiadywać na innym ts ze swoimi  kolegami którym udostępnił baze danych przy Jasnym oraz Emsi. Oczywiście razem z kolegami kradł konta Steam oraz sprzedawał na serwerze kostium ishya którego nie można było dostać normalnie w grze oprócz raz na ox oraz za pierwsze trzy miejsca w topce. Dodatkowo Andrew miał wyłączyć serwer i sprzedać pliki za 1500 zł co pewnie niedługo się stanie bo już większość ludzi odchodzi wiedząc jak postępuje. Co do screena załączonego wyżej, nie dostałam hwanga od Jasnego tylko sprawdzał czy można nim handlować, a jako że mi ufał i wiedział że nie będę chciała zaraz pierdzielić że ooo gm mi coś daje próbował u mnie na handlu, jednakże Andrew na ts nie dał nam dojść do głosu tylko zbanował nas wszędzie na ip, niestety tak się składa Andrew że jednak nie znasz się kompletnie na forum i odzyskałam w 5 min rangę. Załącze również tutaj screeny z rozmów oraz zakodowane hasła + e-maile ludzi których udostępniłeś dane, pewnie już i tak 3/4 okradłeś. Ogólnie jeżeli ktoś chce się więcej dowiedzieć zapraszam na PW podam wam Ts'a na którym siedzę z Jasnym oraz opowiemy wszystko dokładniej, jeżeli coś będę jeszcze wiedziała dopisze wam tutaj bo już trochę późno i za dużo emocji.

Baza:x

A i Weezy daruj sobie swoje wypociny bo również byliśmy ostrzegani że mamy Ciebie nie banować bo jesteś znajomym Kreta i że możesz robić co chcesz, a przy okazji Twoje wypociny nas j*bią :> 

A teraz dostajesz perma za udostępnienie bazy danych

Dziękuje dobranoc :)

PS. ty mnie też mało obchodzisz :D

PS2. edycja postu nie pomoze xD

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

A teraz dostajesz perma za udostępnienie bazy danych

Dziękuje dobranoc :)

PS. ty mnie też mało obchodzisz :D

Idź dalej liż d*** i pokazuj jak się zachowujesz, wielki znajomy Kreta na powitanie 1 lvl ''Siema ku*wy'' nie no jaki dobry z ciebie Jutuber :)

Nadal zapraszamy wszystkich aby dowiedzieć się więcej o Łukaszku aka Andrew. 

Ps:J**ie mnie Twoja osoba idź dalej liż rowa xD

//Nie polecam serwera, prawdopodobnie pod koniec tego miesiąca padnie a Andrew sprzeda te pobugowane pliki :)

Opublikowano

Idź dalej liż d*** i pokazuj jak się zachowujesz, wielki znajomy Kreta na powitanie 1 lvl ''Siema ku*wy'' nie no jaki dobry z ciebie Jutuber :)

Nadal zapraszamy wszystkich aby dowiedzieć się więcej o Łukaszku aka Andrew. 

Ps:J**ie mnie Twoja osoba idź dalej liż rowa xD

Tak mi mów ;-)

Wyzywałem się z Whenem bo mogę :)

Zabronisz?

<3

Chyba raczej nie ;)

A to że jestem znajomym kreta to nic nie znaczy :)

/

SKĄD DROPNE STALKE ORAZ ZATRUTY MIECZ?

giphy.gif

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Tak mi mów ;-)

Wyzywałem się z Whenem bo mogę :)

Zabronisz?

<3

Chyba raczej nie ;)

A to że jestem znajomym kreta to nic nie znaczy :)

/

SKĄD DROPNE STALKE ORAZ ZATRUTY MIECZ?

Z dupą się wyzywałeś a nie z Whenem :) 

Zero kultury, wyzywanie administracji bo oczywiście nic ci nie zrobią bo 300 zł wyłożone na reklamę ^^ 

// w red lesie miśku :*

Opublikowano

Z dupą się wyzywałeś a nie z Whenem :)

Zero kultury, wyzywanie administracji bo oczywiście nic ci nie zrobią bo 300 zł wyłożone na reklamę ^^ 

// w red lesie miśku :*

No widzisz <3

Dzięki za info na pewno skorzystam - to bardzo cena informacja

Mam nadzieje ze mnie nie oszukalas i dropne tam ten zatruty miecz

giphy.gif

Opublikowano

A jak ja pisałem, to każdy mnie cisnął że to nie prawda, że lewe interesy prowadzi Andrew i Dager... 

NIE POLECAM!

Opublikowano

Wszystko zostało wyjaśnione na stronie i forum. Nie obchodzą nas wasze oskarżenia bo wylecieliście z teamu właśnie dlatego, że robiliście wszystko na lewo.

Gdybym naprawdę miał coś na sumieniu nie mógłbym was wywalić, gdyż byście mogli wszystko upublicznić a to co piszecie to wszystko oszczerstwa bez dowodów. 

A zapewniam was, że serwer stanie na nogi i na złość wam będzie tu grało przynajmniej 500 osób.

Pozdrawiam

BanerekIshyas.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...