Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ishya.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po tych kilku postach wyzej raczej nikt tu nie zagra ;d

,, nie banujcie Wiziego ,, bo on moze robic co chce xDDD

Wizi xDDDDDDDDDDDDDD

P6yiSdK.jpg

• Odpowiedzi 340
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

po tych kilku postach wyzej raczej nikt tu nie zagra ;d

,, nie banujcie Wiziego ,, bo on moze robic co chce xDDD

Wizi xDDDDDDDDDDDDDD

Nie było żadnej mowy, że może robić co chce. Jedyne co powiedziałem, to że będzie nagrywał i żeby udzielić mu wszelkiej pomocy gdyby chciał coś konkretnego nagrać.

Wyobraź sobię, że jakoś ludzie nadal grają na serwerze a takie bzdury może napisać każdy.

BanerekIshyas.jpg

Opublikowano

Tak jak napisał @Gandalf777 aka rudy brat, nikt tu już nie wbije.
Szczerze powiem, że na początku jeszcze serwera wbiłem na TS'a i byłem szczerze zaskoczony, jak administracja serwera potrafi porozmawiać z graczami oraz jaka kultura osobista na dosyć wysokim poziomie ich tam obowiązuje. Byłem wręcz szczęśliwy, że wyszedł taki serwer.
Teraz po tym, jak to wszystko przeczytałem, to nawet jak wystartowałby drugi raz, to bym raczej nie zagrał na serwerze.
A tak w ogóle ktoś tu jeszcze gra na oko?
Licznik jest na stronie?, strona mi nie działa xD

Opublikowano

Andrew przestań walić ściemy xD nie dałeś nam powiedzieć o co chodziło z hwangiem tylko od razu dałeś nam bana na IP wszędzie chociaż dobrze wiesz że robiliśmy wszystko dla Ciebie a teraz próbujesz NAS oczernić chociaż dobrze wiesz że to Ty zawiniłeś i robiąc takie przekręty przy nas oraz przy normalnych użytkownikach jest normalne? 

A co do Twojej wypowiedzi na forum http://scr.hu/5p7z/optlm

1.Jasny nie rozdawał nikomu NICZEGO czego nie wiedziałeś ale oczywiście jak zwykle ściemniasz xD ja dostawałam all za robotę której Tobie się nie chciało, Erine dostała sm za robienie grafiki oraz kalendarzu eventów, Czysty nigdy nic nie dostał bo to jest wręcz beka chyba że Erine tam siedziała O CZYM WIEDZIAŁEŚ ale Łukaszku przecież Ty nigdy nic nie pamiętasz i zawsze Ty nic nie wiesz :(  xD
2.Wszystko mój drogi jest wielką prawdą a Twoje kłamstwa kierowane do sponsora zostały wyjaśnione oraz udowodnione poprzez rozmowy Twoje oraz Jasnego.
3.Nigdy nie liże nikomu dupy, zawsze jestem proszona (np.Administrator forum na 4Death gdzie moja znajomość z CJ sięga już ok.2 lat kiedy pomagałam mu ze wszystkim praktycznie do tej pory ale przecież Ty wiesz lepie skarbie co, jak i gdzie robiłam) o pomoc albo SAMA piszę podania na moderatora. Co do Twojego forum nawet mam dowód że nie chciałam Administratora forum tylko zwykłego moderatora oraz pisałam że nie mam jeszcze zbyt dużego doświadczenia co do zajmowania się forum ale przecież wy i tak woleliście znaleźć sobie murzyna do odwalania za Ciebie roboty skoro Feezy nie wchodził na forum :)

Widzisz mój drogi, skoro praktycznie jako jedyna zajmowałam się forum to znaczy że zawsze staram się jak mogę i gdyby nie to nigdy by mnie nikt nie dopuszczał do swojego forum wiedząc że się opierdzielam i sram na powierzoną mi pracę, a jeszcze co do lizania dupy to już nie powiem komu jęzor zwisa do kolan skoro Tobie i DaVikowi nic się nie chciało oprócz liczenia kasy :)
5.Sprawa zostanie dopiero wyjaśniona jak się przyznasz że nadal walisz ściemy aby gracze u Ciebie zostali i żebyś zarabiał kasę na sponsorowanie innych serwerów (tak to też się dowiedziałam chociaż i tak się potrafiłeś wycofać bo nadal nie aż takie duże fundusze) oraz żeby DaVik zarobił na nowy komputer jak to nazwałeś :)
6.Nowy gm? następna Twoja maszyna do wykonywania wszystkiego abyś mógł grać w LOL'a albo w CS'a i liczyć kasę? no ładnie, ładnie :)

Nie oczerniam twojego serwera bo grało mi się bardzo fajnie na nim i każdemu go polecałam bo teraz mało kiedy można znaleźć dobrego easy ale skoro walisz lewe interesy na boku, robisz w uja swojego sponsora oraz każdego gracza + próbujesz oczernić osoby które starały ci się zawsze pomóc i zawsze robiły to o co prosiłeś to jesteś śmieszny, daj swojemu jutuberowi więcej rang on ci serwer utrzyma wyzywając wszystkich od kur**w :D

Oczywiście jeszcze jedno dopiszę, Łukaszu gdyby nie zainteresowanie Jasnego oraz poświęcenie na Twój serwer chociaż nie dostał za to nawet złotówki zamiast tych 50 graczy byś miał 5 w tym Twojego brata xD

A i jeżeli dalej chcecie mi dawać warny za to że daje opinie o serwerze oraz piszę prawdę to proszę bardzo mi tam rybka :)
Opublikowano

NIe zamierzam czytac i tracic swojego czasu na te głupoty. Doszły mnie tylko słuchy, że już nawet doszło do tego że sponsorem zostałem  B)

Czuję się zaszczycony tym awansem hahahaha -> A teraz wyjdź lizodupie z tego tematu i przestań spamić. Idź na 1000000 serwer i liż dupe GM.

Pzdr

PS: Nigdy sponsorem nie byłem, aktualnie nie mam na to funduszy i zresztą zostać nim nie zamierzam bo z aktualnym bardzo dobrze mi się współpracuje i moje oczekiwanie są spełnione w 200%.

BanerekIshyas.jpg

Opublikowano

Wszystko zostało wyjaśnione na stronie i forum. Nie obchodzą nas wasze oskarżenia bo wylecieliście z teamu właśnie dlatego, że robiliście wszystko na lewo.

Gdybym naprawdę miał coś na sumieniu nie mógłbym was wywalić, gdyż byście mogli wszystko upublicznić a to co piszecie to wszystko oszczerstwa bez dowodów. 

A zapewniam was, że serwer stanie na nogi i na złość wam będzie tu grało przynajmniej 500 osób.

Pozdrawiam

Jak odpalisz 400 bsów, to z pewnością 500 będzie. Wracając na ten serwer, to pamiętasz jak nie było mowy o żadnej nagrodzie dla TOP'ki, a potem rozdałeś czarne bojowniki. Czy też bany za "WH" którego nie było, albo obraze "admin masz mozg?" - za to perm poleciał. Na lewo to możesz Ty robić, jak i ten cały Dager co rzucał bossy, ssy były tylko czyściłem screen shu i pokasowałem, ale na dysku się znajdą. :) 

Opublikowano

NIe zamierzam czytac i tracic swojego czasu na te głupoty. Doszły mnie tylko słuchy, że już nawet doszło do tego że sponsorem zostałem  B)

Czuję się zaszczycony tym awansem hahahaha -> A teraz wyjdź lizodupie z tego tematu i przestań spamić. Idź na 1000000 serwer i liż dupe GM.

Pzdr

PS: Nigdy sponsorem nie byłem, aktualnie nie mam na to funduszy i zresztą zostać nim nie zamierzam bo z aktualnym bardzo dobrze mi się współpracuje i moje oczekiwanie są spełnione w 200%.

Idź dalej grać w LOL'a, nie masz przecież na nic czasu ''lizodupie'' xD moja dupa błyszczy bo tylko na to miałeś czas :D

Opublikowano

Z tej strony Jasny, dogrzebałem się logów z rozmów na prywatnym ts Andrewa IP: x

http://scr.hu/23dp/9epei

Pan Łajka kolega "niemca" z klasy  siedziało jeszcze paru innych. 

Link "crackstation.net" pewnie większość z was wie do czego służy ta strona, rozkodowywania haseł. 

SS został częściowo zamazany gdyż sa to linki do bazy danych servera Ishya, a niestety zakazane jest udostępnianie tego na MPC, tak więc Jeśli ktoś ma wątpliwości zapraszam na PW.  Tych linków było o wiele wiele więcej :)

Tak więc nie miałbym potrzeby kłamać 

Opublikowano

Z tej strony Jasny, dogrzebałem się logów z rozmów na prywatnym ts Andrewa IP: x

Pan Łajka kolega "niemca" z klasy  siedziało jeszcze paru innych. 

Link "crackstation.net" pewnie większość z was wie do czego służy ta strona, rozkodowywania haseł. 

SS został częściowo zamazany gdyż sa to linki do bazy danych servera Ishya, a niestety zakazane jest udostępnianie tego na MPC, tak więc Jeśli ktoś ma wątpliwości zapraszam na PW.  Tych linków było o wiele wiele więcej :)

Tak więc nie miałbym potrzeby kłamać 

A jednak dobrze ze nie zagralem.

Serwer swietnie sie prezentuje na papierze ale po tych przekrętach i tego co tu jest pisane jednak nie ma po co wchodzić.

Szkoda coraz wiecej osób pokroju FuBona sie bbierze za serwery

mojasygnan.png

Opublikowano

To nie są żadne przekręty tylko zmanipulowany plik tekstowy, w którym każdy może sobie zmienić nick na jaki chce :)

I jeszcze SS edytowany ahahahah. Wywalaj z tego tematu z takim czymś -> report.

Byłeś osobą, która nie potrzebnie miała zbyt duży dostęp i powyciągałeś sobie jakieś dane złodzieju a teraz jeszcze śmiesz manipulować "logami z mojego serwera" do ktorych nie miales na ts dostepu  <3  jestes moim miszczem.

BanerekIshyas.jpg

Opublikowano

To nie są żadne przekręty tylko zmanipulowany plik tekstowy, w którym każdy może sobie zmienić nick na jaki chce :)

Byłeś osobą, która nie potrzebnie miała zbyt duży dostęp i powyciągałeś sobie jakieś dane złodzieju a teraz jeszcze śmiesz manipulować "logami z mojego serwera" do ktorych nie miales na ts dostepu  <3  jestes moim miszczem.

Andrewku  Zapraszam odwiedzić Komputer >C/Użytkownicy/nazwa/appdata/roaming/TS3Client/chats

Tam zapisuje się wszystko co się pisze na chacie TS-a. 

Najśmieszniejsze jest to: twierdzisz że miałem dostęp do bazy danych servera. Yhym tak więc przedstaw mi dowód gdzie jest pokazane że ktoś się loguje z mojego adresu IP :)

PS: Andrewku polecam czytać ze zrozumieniem :)

Opublikowano

To co tu w koncu jest prawda bo szczerze powiedziawszy ja jako gracz zaczynam obawiać się o swoje passy.

Także jjuz nie wiadomo czy grać czy nie.

Serwer super tylko ta sprawa nie działa zbytni na korzyść serwera.

mojasygnan.png

Opublikowano

To co tu w koncu jest prawda bo szczerze powiedziawszy ja jako gracz zaczynam obawiać się o swoje passy.

Także jjuz nie wiadomo czy grać czy nie.

Serwer super tylko ta sprawa nie działa zbytni na korzyść serwera.

Serwer będzie stał a o swoje passy nie musisz się martwić :)

To są wszystko kłamstwa i manipulacje.

BanerekIshyas.jpg

Opublikowano

Idź dalej grać w LOL'a, nie masz przecież na nic czasu ''lizodupie'' xD moja dupa błyszczy bo tylko na to miałeś czas :D

Zacznijmy od  tego, że to Ty "lizałaś d***" I co wyleciałaś bo dostałaś hwanga którego nie ma na serwerze?? Ale nie byłaś jedyna Erine też coś dostawała i na pewno parę innych osób.

Więc skończ oczerniać dobry serwer.

Wy z Jasnym robiliście lewe interesy to może sami jesteście jacyś lewi?

Z tego co wiem Weezy był przy tym jak Jasny wyzywał Andrewa, że za to, że zabrał mu range zniszczy serwer.

Może powiesz, że tak nie było?

Moim zdaniem Jasny nie ma koleżanek w realu i szuka w internecie.

I Gwarantuje CI Jasny, ze już nikt CI nie da GM jak odwalasz takie cuda.

A Ty Effy się zastanów bo to nie było tak, że Andrew sie prosił o Twojego administratora a z tego co wiem to Jasny go ubłagał.

To jest prezentacja serwera metina a nie spam - proponuje moderatorowi zacząć dawać warny albo bany bo to już jest śmieszne.

Z mojej strony Tyle Kłaniam się. Alevan.

Opublikowano

Odezwał się pan [sGM] który nie wiedział na OX jak dać nagrodę za wygraną, i ludzi w m1 pytał się czy znają id Ulepszaczy  xD

Szkoda tylko że Andrew nie wklei swoich logów z EQ Navi :)

Opublikowano

Odezwał się pan [sGM] który nie wiedział na OX jak dać nagrodę za wygraną, i ludzi w m1 pytał się czy znają id Ulepszaczy xD

Szkoda tylko że Andrew nie wklei swoich logów z EQ Navi :)

Kolego jesteś bezczelny.

Nikogo o nic nie pytałem a jak twierdzisz że pytałem daj ss.

I co będziesz kłamać?

W gm'owaniu oraz stawianiu prywatnych serwerów siedzę długo.

A wszystkie id dał mi andrew.

Nagrody zostały prawidłowo rozdane bez pomocy graczy jak twierdzisz.

I co nadal będziesz kłamać?

To jak masz zamiar to robic to zejdz na dół i zobacz czy Cię w kuchni nie ma.

Moderatorze działu za takie bezpodstawne oskarżenia prosze o karanie warnem pachołków Jasnego którzy pewnie też dostawali eq i dalej bronią jakiegoś typa co bezimiennych kwiatów na samym początku jego gm'owania nie potrafił przyzwać

Opublikowano

Zacznijmy od  tego, że to Ty "lizałaś d***" I co wyleciałaś bo dostałaś hwanga którego nie ma na serwerze?? Ale nie byłaś jedyna Erine też coś dostawała i na pewno parę innych osób.

Więc skończ oczerniać dobry serwer.

Wy z Jasnym robiliście lewe interesy to może sami jesteście jacyś lewi?

Z tego co wiem Weezy był przy tym jak Jasny wyzywał Andrewa, że za to, że zabrał mu range zniszczy serwer.

Może powiesz, że tak nie było?

Moim zdaniem Jasny nie ma koleżanek w realu i szuka w internecie.

I Gwarantuje CI Jasny, ze już nikt CI nie da GM jak odwalasz takie cuda.

A Ty Effy się zastanów bo to nie było tak, że Andrew sie prosił o Twojego administratora a z tego co wiem to Jasny go ubłagał.

To jest prezentacja serwera metina a nie spam - proponuje moderatorowi zacząć dawać warny albo bany bo to już jest śmieszne.

Z mojej strony Tyle Kłaniam się. Alevan.

Chłopie skończ już pisać bo pojawiłeś się dopiero na serwerze i wielki obrońca, jesteś śmieszny i przestań lizać d*** xD dostałeś dopiero GM i już piesek obronny, sikam ze śmiechu. Jasny o nic nie musiał błagać, DaVik już mi mówił na ts że dostanę awans ale że musi pogadać z Andrewem dokładnie jaki, ja tam chciałam moda nie admina gdzie musiałam ogarniać niedopracowane forum + zajmować się sprawami Andrewa co było prze zabawne, ja kończę tą żałosną rozmowę bo jaki to ma sens, możecie pisać o mnie co chcecie i tak nikogo to nie interesuje, a Andrew już jest na wejściu spalony i na przyszłość jak bd robił nowe serwery to niech zmienia nick, eldoka.

Jeszcze raz nie polecam.

Opublikowano

Jeszcze tak na zakończenie ode mnie. 

Padały oskarżenia w moja stronę o rozdawanie SM na serwerze. SM rozdawałem na prośbę DaVika, gdyż jemu Andrew zablokował HA i miał uprawnienia TGM (śmiech na sali)  xD

SS:

http://scr.hu/58w2/nvuas

http://scr.hu/58w2/5cia5

Teraz sprawa Tego pseudo Update Ishya V2 tak się składa że też znalazłem tą rozmowę na GG z DaVikiem ^^ 

http://scr.hu/58w2/0wu7m

chodzi o ten post: http://scr.hu/58w2/uuc1p

I na koniec ostatnia sprawa, mianowicie konkurs na FB gdzie do wygrania była klawiatura.

http://scr.hu/58w2/o2m3f

http://scr.hu/58w2/j2imu

Konkurs wygrał/a Jessica Święty (czyli Ja) gdyż to jest fajkowe konto na fb. 

a tu macie moją rozmowę z Davikiem :)

http://scr.hu/58w2/ow8xk

http://scr.hu/58w2/4b468

http://scr.hu/58w2/1s126

http://scr.hu/58w2/n7tzd

Przekręty za przekrętami :)

Tak więc jeśli dalej nie wierzycie, to już wasza sprawa. Przejrzycie na oczy jak i was wyuja :)

To by było na tyle, życzę miłego czytania :)

Opublikowano

najgorszy server x4konta ojebane ... gg najlepsze zabezpieczenia na świecie wiem stąd że ip wchodzenia na moje all konta była z bazy dany ... nie polecam

Opublikowano

najgorszy server x4konta ojebane ... gg najlepsze zabezpieczenia na świecie wiem stąd że ip wchodzenia na moje all konta była z bazy dany ... nie polecam

Nooo widzisz. Ciekawe czy Andrew byłby na tyle odważny aby wstawić historię logować na konto gdzie znajdowała się postać AtoMix która dostała bana za "wyzywanie graczy" w co wątpię, gdyż znajduje się tam Twoje IP Łukaszku :) 

Opublikowano

grają tu ludzie? jest z kim porobić pvp itd czy pustki jak na 3/4 polskich serwerów?

uwierz mi że jest się z kim bić wystarczy że wejdziesz na m1 ch1 jinno i do sklepu ciężko będzie ci dojść :P

TEN SERWER TO WIELKA PORAŻKA FAJNIE SIĘ GRAŁO PÓKI NIE WBIŁEM 250 I NIE PRZEKONAŁEM SIĘ ŻE BEZ IS NA TYM SERWERZE NIE ISTNIEJESZ

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...