Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ishya.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 340
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mental ma yebniecie ?

Mental potrafi zabrać 3/4 hp duchowym na krycie.

W ile wbije max lvl + eq ?

Max lvl to kwestia ok. 10h, eq ok. 3 dni. :) Opłaca się grać!

Sam napisales ze to 5h :) gdy powinny takie bon na 4fun wchodzic w max 1h...

Masz racje co do tego 100lvl :)

Wbilem ten 75 i mam nadzieje ze juiz na taki serwer w swoim zyciu nie trafie, ubic jednego metka surą BM to jest wyczyn

łatwiej zabije takiego metka na pl`u ;

Wole pograc w "srajcrafta" niz marnowac czas na bonowanie ktore i tak nie wejdzie

Ahh doprawdy? moze frytki do tego?

Czlowieku nie ja jeden jestem wyrzucany przez ich serwer :c

Client z 2010r prawdopodobnie, wiec kazdy hack - zapewne bedzie dzialal :D znam 5 dobrych hackow juz chyba 4x wspominalem i kazdy dziala xD mam np. ja nagrywac jak inni sie wspomagaja bo serwer jest denny? szkoda miejsca na kompie to po pierwsze a po drugie szkoda czasu na render i wrzucanie na yt ;-;

Właściciela chyba gracze bugami zgasili bo cos ucichl :))

Tak sie zajmuje serwerem (caly dzien na ts z kolegami)

Kolego, wbiłeś 75lvl i oceniasz serwer? Powodzenia ci życzę! 

Btw. skoro nie potrafisz zabić metina w red lesie, to czego ty szukasz w metinie?

Opublikowano

Rozmawiałem dziś z Andrew powiedziałem mu o tych bonusach minęło może z 30 min i to naprawił a co do hackerów to prędzej czy pózniej ich nie będzie dużo. Hacki w metinie były są i bedą tego nie zmienimy chcesz grać na hackach to graj ale prędzej czy pózniej ban wleci. Ja biegam z frapsem wiec napewno na któregoś trafie :) serwer to nie tylko admini jak o gracze wiec pomoc się im przyda. Strzeżcie się bo podejrzewam ze nie tylko ja się zajmę usuwaniem takich jak wy :3 a co do bicia metinow to naprawdę jesteś słaby ja szamanem na 60 lvl latałem i je ubijałem nie wierzysz mogę Dla Ciebie zrobić 2 postać i Ci pokazać w tej grze liczą się bony jak nie potrafisz ich wykręcić nawet z bs to idź pograj sobie w simsy. Normalnie bym napisał w minecrafta ale tam tez się pojawiły bonusy wiec Nwm czy przy okazji nie zrobił bym Ci nazlosc bo byś bloczka dirtu nawet nie rozwalił. Wszelka krytykę od was przyjmę na klatę nie jestem idealny ale jak to ktoś kiedyś napisał Hejters will hejt wiec śmiało, a co do serwa to polecam trzeba się trochę narobić ale podejrzewam ze warto :3 serwer ma potencjał i to od nas graczy już będzie zależało czy się rozwinie czy nie. Dodam jeszcze warto spróbować administracja bierze pod uwagę słowo graczy i w miarę możliwości i czasu wykluczają błędy. To ze nie odpisują tutaj nie znaczy ze się przestraszyli waszych dennych komentarzy po prostu maja inne zajęcia takie jak rozwijanie serwera. Jeszcze raz gorąca polecam i zapraszam.

Ps. Czekam na hejty albo i nie :3

Opublikowano

Najlepsza blokada wh jaką spotkałem przez 5 lat gry w metina! :O Gratulacje dla tego kto to zrobił :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Rozmawiałem dziś z Andrew powiedziałem mu o tych bonusach minęło może z 30 min i to naprawił a co do hackerów to prędzej czy pózniej ich nie będzie dużo. Hacki w metinie były są i bedą tego nie zmienimy chcesz grać na hackach to graj ale prędzej czy pózniej ban wleci. Ja biegam z frapsem wiec napewno na któregoś trafie :) serwer to nie tylko admini jak o gracze wiec pomoc się im przyda. Strzeżcie się bo podejrzewam ze nie tylko ja się zajmę usuwaniem takich jak wy :3 a co do bicia metinow to naprawdę jesteś słaby ja szamanem na 60 lvl latałem i je ubijałem nie wierzysz mogę Dla Ciebie zrobić 2 postać i Ci pokazać w tej grze liczą się bony jak nie potrafisz ich wykręcić nawet z bs to idź pograj sobie w simsy. Normalnie bym napisał w minecrafta ale tam tez się pojawiły bonusy wiec Nwm czy przy okazji nie zrobił bym Ci nazlosc bo byś bloczka dirtu nawet nie rozwalił. Wszelka krytykę od was przyjmę na klatę nie jestem idealny ale jak to ktoś kiedyś napisał Hejters will hejt wiec śmiało, a co do serwa to polecam trzeba się trochę narobić ale podejrzewam ze warto :3 serwer ma potencjał i to od nas graczy już będzie zależało czy się rozwinie czy nie. Dodam jeszcze warto spróbować administracja bierze pod uwagę słowo graczy i w miarę możliwości i czasu wykluczają błędy. To ze nie odpisują tutaj nie znaczy ze się przestraszyli waszych dennych komentarzy po prostu maja inne zajęcia takie jak rozwijanie serwera. Jeszcze raz gorąca polecam i zapraszam.

I co ze zglosisz? oleja zgloszenie i tyle na temat a co do ubijania metinow... Wiem ze szmanem mozesz, cwaniaku zagraj BM i ubij tego metka to cie polofkam normalnie xD

Serwer jest robiony na szybko, wszystkie pliki sa gotowe i poprzerabiane tylko. Maszyna kupiona jakas tania bo wywala bez powodu...

Ja juz sie nie wypowiadam...

Moim zdaniem ten serwer jest wylacznie dla kasy, nawet ten wlasciciel sie nie wypowie :c

Andrew czytaj se to, czytaj 

I stworz cos porzadnego robionego od zera, juz takich serwerow zreszta nie ma jedynie pom*amt2

Opublikowano

I co ze zglosisz? oleja zgloszenie i tyle na temat a co do ubijania metinow... Wiem ze szmanem mozesz, cwaniaku zagraj BM i ubij tego metka to cie polofkam normalnie xD

Serwer jest robiony na szybko, wszystkie pliki sa gotowe i poprzerabiane tylko. Maszyna kupiona jakas tania bo wywala bez powodu...

Moim zdaniem ten serwer jest wylacznie dla kasy, nawet ten wlasciciel sie nie wypowie :c

I stworz cos porzadnego robionego od zera, juz takich serwerow zreszta nie ma jedynie pom*amt2

Proszę wyjdź z tematu :) Nie mówisz chyba o tym serwerze bo nic się nie zgadza :)

@ Jest taka opcja aby zrobić łuczników atakujących normalnie ?

Opublikowano

Ty cały czas płaczesz,nie podoba się serwer to nie graj i zamknij morde ;)

PS. Pompamt2 to najwiekszy syf ;P

Opublikowano

Ty cały czas płaczesz,nie podoba się serwer to nie graj i zamknij morde ;)

PS. Pompamt2 to najwiekszy syf ;P

Nie mam co plakac :C 

Pompamt2 jest jedynym serwerem na ktorym byle jaki hack nie dzialaa i jeszcze caly jest zrobiony  od zera

Wiec co ty tu gadasz czlowieku? nie mam co plakac na temat tego serwera... Jest to gotowiec i Andrew ma was serdecznie w "d***e"

ostatni raz pisal 2-3dni temu

Opublikowano

ubić metka to dla mnie nie problem lecz przyjdzie ci taki sura wp i zacznie wku****ć

Opublikowano

Nie mam co plakac :C 

Pompamt2 jest jedynym serwerem na ktorym byle jaki hack nie dzialaa i jeszcze caly jest zrobiony  od zera

Wiec co ty tu gadasz czlowieku? nie mam co plakac na temat tego serwera... Jest to gotowiec i Andrew ma was serdecznie w "d***e"

ostatni raz pisal 2-3dni temu

Ostatni raz pisał 2-3 dni temu ? Bardzo ciekawe bo codziennie go widzę na ts i cały czas pomaga ludziom z strefy pomocy...

Dziś był kolejny restart... co on wniósł trzeba czytać forum ;x

Info na temat dzisiejszych poprawek:

- poprawiono błędy związane z systemem ulepszeń
- zmniejszono DMG mobów w AV2
- dodano do drop Grzyb Menga z Azraela
- dodano języki, które otrzymujemy wraz ze skilami u Seon-Hae
- dodano zwoje do resetowania statystyk (handlarz bronią)
- dodano wspomagacze boga smoków (hanldarz bronią)
- poprawiono drop i resp metinów na nowych mapach
- dodano drop brył złota ze smoka i azraela.
- powiadomienia o levelu włączają się teraz od 100 lvl
- naprawiono wchodzenie maksymalnych ABS

12113099795230620771.png

Opublikowano

Robimy co możemy, aby na serwerze wyeliminować błędy. Żadko udzielam się na forum, gdyż mam ważniejsze sprawy, a na forum może to napisać ktoś inny. WSZYSTKIE aktualne bugi zostały wyeliminowane dzisiaj. Oczywiście pewnie znajdą się kolejne i kolejne, ale jest ich z dnia na dzień coraz mniej. Prowadzimy reklamę na YT. Na serwerze liczba graczy się utrzymuje. Dziś dodana została nowa wersja clienta, link dodaje poniżej. Zapraszamy na serwer !

http://ishya.pl/?page=download&action=download&id=1

BanerekIshyas.jpg

Opublikowano

Kurde już mnie powoli to denerwuje xD

http://screenshooter.net/101735196/jntuslq
http://screenshooter.net/101735196/tlmhhuj

chyba w koncy pobiore tego klienta i ogarne co to jest; DDD

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Zapraszamy :D Gdybyś chciał nagrywać to wbij jutro na ts'a to się dogadamy ^^

Jeszcze na FB pod postem którym hejtuje pewnien serwer też znalazła się propozycja aby tutaj wbić :_:

Ja nawet na TS'a wbijać nie muszę wystarczy że powiesz krecikowi bo ja mam z nim codziennie kontakt ale i tak mogę tam podbić to pogadamy.

Tyle że na początku pobiorę serwer bo kota w worku nie będę kisił :D

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Info na temat dzisiejszych poprawek:

- poprawiono błędy związane z systemem ulepszeń
- zmniejszono DMG mobów w AV2
- dodano do drop Grzyb Menga z Azraela
- dodano języki, które otrzymujemy wraz ze skilami u Seon-Hae
- dodano zwoje do resetowania statystyk (handlarz bronią)
- dodano wspomagacze boga smoków (hanldarz bronią)
- poprawiono drop i resp metinów na nowych mapach
- dodano drop brył złota ze smoka i azraela.
- powiadomienia o levelu włączają się teraz od 100 lvl
- naprawiono wchodzenie maksymalnych ABS

Gdzie to pisał bo jakoś nie widzę?

Może na inny forum?

Ale DMG u sury BM nadal nie naprawione

P.S Pozdrawiam cie Skillluś

Robimy co możemy, aby na serwerze wyeliminować błędy. Żadko udzielam się na forum, gdyż mam ważniejsze sprawy, a na forum może to napisać ktoś inny. WSZYSTKIE aktualne bugi zostały wyeliminowane dzisiaj. Oczywiście pewnie znajdą się kolejne i kolejne, ale jest ich z dnia na dzień coraz mniej. Prowadzimy reklamę na YT. Na serwerze liczba graczy się utrzymuje. Dziś dodana została nowa wersja clienta, link dodaje poniżej. Zapraszamy na serwer !

http://ishya.pl/?page=download&action=download&id=1

Fajny błąd ort. Andrew.

Nie wierze w WeeZy HacKeR :D ze on na tym będzie grał.  

Te 200/450 graczy to tak naprawdę boty stojące cały dzień przy handlarce.

Wbijanie średnich chociażby poprawiliście? 

Najlepsza blokada wh jaką spotkałem przez 5 lat gry w metina! :O Gratulacje dla tego kto to zrobił :)

Wh działa i trzyma się dobrze, nie usuniecie go chyba ze znacie magiczna stronę ;-;

A ze ty tylko z metin2mod.tk ściągasz hacki to twój problem ^^ Wszyscy tu cwaniaczą a tak serio  każdy który mnie chciał "pocisnąć" nie napisał poprawnie choćby zdania (zrozumiale).

Jak widze serwer gdzie okno logowanie jest tak napisane np. "Ishya . pl zaprasza !!" to rzygam tęczą :x

Opublikowano

Gdzie to pisał bo jakoś nie widzę?

Może na inny forum?

Ale DMG u sury BM nadal nie naprawione

P.S Pozdrawiam cie Skillluś

Fajny błąd ort. Andrew.

Nie wierze w WeeZy HacKeR :D ze on na tym będzie grał.  

Te 200/450 graczy to tak naprawdę boty stojące cały dzień przy handlarce.

Wbijanie średnich chociażby poprawiliście? 

Wh działa i trzyma się dobrze, nie usuniecie go chyba ze znacie magiczna stronę ;-;

A ze ty tylko z metin2mod.tk ściągasz hacki to twój problem ^^ Wszyscy tu cwaniaczą a tak serio  każdy który mnie chciał "pocisnąć" nie napisał poprawnie choćby zdania (zrozumiale).

Jak widze serwer gdzie okno logowanie jest tak napisane np. "Ishya . pl zaprasza !!" to rzygam tęczą :x

Po raz kolejny powiem krótko " wypierdalaj" :>>>

Serwer wporządku , kto ma ochotę niech zagra i się sam przekona !

Opublikowano

Wbiję lecz mało graczy. Załatwcie reklame i jazda ;) Serwer polecam tak samo jak administrację :) Zmieńcie ten wybór królestwa ( dodajcie opis oraz flagi na mapie bo okropnie to wyglada).

IDcncno.png

Opublikowano

Bany od GM lecą z dupy.. pozdrawiam!

bany lecą za nielegalne oprogramowanie/obraze administracji itp. Ogólnie masz regulamin i zobacz za co można bana wyłapać ; D

Opublikowano

Zrobicie aby łucznicy podchodzili ?

@ Edit

Na mapie 140 praktycznie w ogóle metków nie ma ;/ I spoty są małe.

Opublikowano

Oplaca sie wbic na serwer ? w ile wbije max lvl ?, w ile zrobie max eq, klasy zbalansowane ? jesli nie, jaka jest najlepsza w pvp. :P

00381637475378013724.png
Opublikowano

Oplaca sie wbic na serwer ? w ile wbije max lvl ?, w ile zrobie max eq, klasy zbalansowane ? jesli nie, jaka jest najlepsza w pvp. :P

Opłaca. Sądzę że w ~10h eq podobnie. Klasy zrównoważone.

IDcncno.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...