Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ishya.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 340
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dobra niech ebdie ze wzystko ok w 90% procz online serwera bjeszcze nie dziala, a kiedy start? hee ;v

Czyta się dokładniej kolego ;). Start dziś 30.01.15r. o godzinie 18

Opublikowano

Wejdę i zobaczę co i jak, chce mi się zagrać na dobrym easy/4fun więc mam nadzieje, że serwer wypali ;)

Opublikowano

Nie róbcie reklam u nich, bez obrazy ale tak czy siak dzięki nim i tak NIKT nie wbija na serwer. Postarajcie się na reklame u kogoś porządnego/profesjonalnego jak Wallander np, który robi dobrą reklame,  a nie bierzecie kogo napotkacie, taka rada.

Opublikowano

To jeszcze 2 pytania

1. Jak dużo defa będzie w zbrojach itd (wiadomo że na szyciu 90% ludzi będzie grać wp/body chyba że inne postacie będą troszeczkę lepsze)

2. Czy będzie możliwość cofania skilli (np mentalowi silnego z p na g1 , bodemu berserka z p na g1 itd)

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Dlaczego prezentacja nie dziala? 

Mi działa :)

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

start 18;00 ? 

Tak start o godzinie 18.

To jeszcze 2 pytania

1. Jak dużo defa będzie w zbrojach itd (wiadomo że na szyciu 90% ludzi będzie grać wp/body chyba że inne postacie będą troszeczkę lepsze)

2. Czy będzie możliwość cofania skilli (np mentalowi silnego z p na g1 , bodemu berserka z p na g1 itd)

1. W ostatniej zbrojce ponad 500

2. Rozważymy tę propozycję.

BanerekIshyas.jpg

Opublikowano

to chyba jedyne, do czego się mogę doczepić, serwer bomba, wbijam wraz z całą ekipą :)

76430481046170871186.jpg

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

to chyba jedyne, do czego się mogę doczepić, serwer bomba, wbijam wraz z całą ekipą :)

76430481046170871186.jpg

Sorka, ale jesteśmy tylko ludźmi - jak będzie grafik natychmiast poprawimy.

BanerekIshyas.jpg

Opublikowano

Zapraszamy na nowy adres TeamSpeak ! 178.217.189.223 . Więcej informacji znajdziecie tutaj .

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Drodzy gracze !

Zapraszamy do zakładania kont, oraz patchowania Clienta.

Jeśli komuś nie działa patcher to może pobrać łatkę ze stronki.

IP TS3: 178.217.189.223

Przypominamy iż o godzinie 18:00 start serwera a o godzinie 20:00 event OX.

BanerekIshyas.jpg

Opublikowano

Jak masz anty vira z dupy to sie nie dziw... wyklucz plik ze skanowania i po sprawie.

Sorry u zioma z kasperkim to samo wiec może ty masz coś do dupy.

rush12_by_rush1213-d71mpr3.png
Gdy pomoge daj LIKE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...