Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ishya.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 340
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer mega mam jedno pytanko Kostiumy / fryzy / pety tylko eventy i is czy w grze można zdobyć ?  . Na serwa wbije napewno :)

Opublikowano

Serwer mega mam jedno pytanko Kostiumy / fryzy / pety tylko eventy i is czy w grze można zdobyć ?  . Na serwa wbije napewno :)

Można na OX zdobyć :).

BanerekIshyas.jpg

Opublikowano

Można na OX zdobyć :).

Czyli w grze nie można? :()

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Mam propozycje jeszcze przed startem dodajcie jakieś kostiumy pety do dropu z osłabionymi bonami naprzykład pet z ox będzie dawał 30 potw 10 k hp a pet ktory dropi  10 potw 5k hp ;)

Opublikowano

jakby byl tanszy is czyli wierzchowce kostiumy itp to moze bym zaladowal w is a tak to sa takie bony ze mi sie nie oplaca

500 graczy na starcie ledwo dochodzi;/

@Edit sorki za double myslalem ze ktos podemna cos napisal

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Albo mi się wydaje albo kolejna wersja necropolisa ulepszonego, wygląd strony głównej wygląda identycznie jak necropolis pierwszy, zmieniony ranking tylko bo inaczej wygląda. Wyglądy map identyczne tak samo 2x sety eq oraz niektóre bronie w raz z metinami, ciekawe czy bosy tak samo te same lecz pozmieniane nazwy.

nieco inny serwer aczkolwiek wyglądy tylko te same, troche nowości jest, nie będę się wyszukiwał na siłe szczegółów ale jeśli ten sam h@ to serwer padnie po miesiącu . Jeśli nie to może wyjść niezły serwer, nie mam co do niego negatywnych opinni jeśli tak jak wyżej napisałem jest to całkiem nowy serwer z innym h@ ;]

Opublikowano

Albo mi się wydaje albo kolejna wersja necropolisa ulepszonego, wygląd strony głównej wygląda identycznie jak necropolis pierwszy, zmieniony ranking tylko bo inaczej wygląda. Wyglądy map identyczne tak samo 2x sety eq oraz niektóre bronie w raz z metinami, ciekawe czy bosy tak samo te same lecz pozmieniane nazwy.

nieco inny serwer aczkolwiek wyglądy tylko te same, troche nowości jest, nie będę się wyszukiwał na siłe szczegółów ale jeśli ten sam h@ to serwer padnie po miesiącu . Jeśli nie to może wyjść niezły serwer, nie mam co do niego negatywnych opinni jeśli tak jak wyżej napisałem jest to całkiem nowy serwer z innym h@ ;]

Serwer jest tworzony przez nas od 0.

BanerekIshyas.jpg

Opublikowano

Wyglądem strony się nie sugeruj. Ten layout został udostępniony przez twórcę grafiki za darmo w necie, a więc każdy może z tego korzystać :)

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

zmianka skilli w IS będzie ? Zwiększcie prędkość pobierania bo ch***ni można dostać

Prędkość pobierania klienta? A z którego linku ściągasz jeśli można wiedzieć?

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

z 1 linku wolno maksymalnie 200kbs/s z drugiego tak samo tylko z chyba z 3 linku to przez mega pobiera szybciej wzrosło tylko do 350kb/s

Opublikowano

z 1 linku wolno maksymalnie 200kbs/s z drugiego tak samo tylko z chyba z 3 linku to przez mega pobiera szybciej wzrosło tylko do 350kb/s

1 link też mi wolno leci 200-300kB/s pewnie to chwilowe bo dużo osób teraz pobiera i całe łącze 100mbps zajęte, 2 link to jest sam update, bez klienta... z 3 linku leci 1,5mB/s --r--25F6D8--D021l0--h8s6W8--d--2015-01-

Opublikowano

Easy/4Fun, a exp przy ratach 100% u słabiutki  :D do tego roski nie są w max wartościach i żonglerka nimi aż się trafi w max to przesada ! moby w grocie za dużo biją, magazyn z jedną zakładką ? :D brak ataku, obrony itd boga smoków, albo ja nie znalazłem nigdzie, brak BS i to tak po krótce .

Opublikowano

Masakra  wbicie 100lv nie jest fajne ale mapa 100 jest jeszcze gorsza . Mentalem pada sie jak pies + ubicie metka niewiem czy na WH jest mozliwe .

Juz boje sie myslec co zrobi dagger .

Ogarnijcie mapy i rosy max ( rosy na atak zwieksz do 300-350 ).

We 2 osoby bijemy metka 5minut  do tego padamy bo moby bija tyle i nie pochodza pod miecz a metin respi sobie hp jak glupi -- pozdro

Opublikowano

Nie polecam.

Brak BSa (wiem, maja zrobic, ale jednak), roski pakowane po 10 z losowymi wartosciami, bojowiec..., brak mozliwosci pisania z innymi krolestwami, chyba brak mozliwosci zmiany krolestwa, wstawanie z 0 hp, nwm czy to da sie jakos regulowac czy mam pecha, ale 800 zmianek i nie weszly sr 30+, 1 pelerynka na psach i 21 lvl, szkoda, ze pozniej exp leci tak nijak... To chyba wszystko co pamietam. Bardziej mi to wyglada na robote kilka godzin przed startem niz planowane dzialanie, bo moim zdaniem to sa podstawowe bledy...

Dodatkowo OX. Nie mowili z tego co widzialem, ze na ch1, a jak ktos wbil na inne ch to nie bral udzialu. Troche mi tu smierdzi calkiem serwem pod IS. Ulepki sa tam, kostiumy itd. zeby miec wszystko trzebaby wydac pewnie ze stowke jak nie lepiej. Takie troche P2W

9YbAX2Z.png
Opublikowano

To jest nasz pierwszy serwer... Ważne, że jest stabilny (wywaliło tylko raz).

Wszystkie błędy zostaną naprawione dziś w nocy.

Pozdrawiam

BanerekIshyas.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...