Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ishya.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 340
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer spoko jak najbardziej polecam :). Gra się spoko exp akurat na serwer tego typu. Zapraszam!

Dziś w godzinach wieczornych zostaną wprowadzone udogodnienia, o które prosili gracze. Zapraszamy serdecznie !

Opublikowano

Jedank 40 min nieee 2/3h item tarcza około 15h, ale maksymalne bony to podstawa 4fun

Niestety masz racje :)

Watpie ze gracze beda zostawiac kompa na caly dzien zeby sie eq wbilo ;-;

30/40min to duzo ;)

//EDIT

Wbiłem na serwer, pytalem sie 10 graczy skad skille na P... Odpowiadali albo "spier..." albo "nwm" a mieli po 140lvl ;-;

zmianki kosztują 2kk, wbic 30lvl to katorgia jak na easy

Serwer ten jest taki jakby na "szybko" nie chodzi o pliki. A także wszystkie cheaty działają jakie mam na komputerze :D

Opublikowano

lepiej zróbcie max bony :D

Jestem Za. Zmiencie też zeby sr wchodziły lepsze, ponad 3-5tys zmianek żeby wbiły sr 40+ 

Opublikowano

Wpadnę na server ogarnąć co i jak troszkę brzydki ostatni set do pvp ale ujdzie :D 

Dodajcie ataki,obrony,życia boga smoków po 200 do NPC oraz wody ma wartość,szycie,kryt itp ...

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Polecam wielki wielki +

Serwer dobrze zabezpieczony,fajne wszystko leci :)

Już mam 190 lv :D

Pozdrawiam i POLECAM !

To powiedz mi jak mam surą BM ubic metin 90 w red lesie :)

i Skad itemy na 54lvl ;-;

A teraz wam napisze co sadze o tym serwerze po graniu najgorszego 1h w moim zyciu

-Nie dopracowane dmg pod wzgledem profesji (moby itd...)

-Zmianki po 2kk ;-; GG WP

-Kick hack działa, multihacki a metka 90 i tak nie ubije xD

-Gotowiec (oprocz tych zeedytowanych plikow niech wam bedzie)

-Gracz ma sie meczyc na "easy/4FUN" wbijac 75lvl?

-Osoby online 300 @xZawodowieCx sie pytal, ale nie licz ze kazdy ci odpisze

-Wbicie 45sr zajmuje okolo 30minut (pozdro dla tych co juz to dostrzegli) 

-Maxymalne bony nie wchodza (podstawa easy do tego 4FUN)

-Nic nie ma u handlarzy wszystko trzeba dropic jak na jakims Pl`u 

-Wywala mnie z serwer co 10minut (mozliwe ze to wina 5hackow dzialajacyh w tle [wątpie])

Powodzenia w "rozwijaniu serwera" 

Opublikowano

To powiedz mi jak mam surą BM ubic metin 90 w red lesie :)

i Skad itemy na 54lvl ;-;

A teraz wam napisze co sadze o tym serwerze po graniu najgorszego 1h w moim zyciu

-Nie dopracowane dmg pod wzgledem profesji (moby itd...)

-Zmianki po 2kk ;-; GG WP

-Kick hack działa, multihacki a metka 90 i tak nie ubije xD

-Gotowiec (oprocz tych zeedytowanych plikow niech wam bedzie)

-Gracz ma sie meczyc na "easy/4FUN" wbijac 75lvl?

-Osoby online 300 @xZawodowieCx sie pytal, ale nie licz ze kazdy ci odpisze

-Wbicie 45sr zajmuje okolo 30minut (pozdro dla tych co juz to dostrzegli) 

-Maxymalne bony nie wchodza (podstawa easy do tego 4FUN)

-Nic nie ma u handlarzy wszystko trzeba dropic jak na jakims Pl`u 

-Wywala mnie z serwer co 10minut (mozliwe ze to wina 5hackow dzialajacyh w tle [wątpie])

Powodzenia w "rozwijaniu serwera" 

2kk to jest tyle co nic. BM spokojnie bije metki 90 i nikt nic nie zgłaszał. Osób online jest 450+ w godzinach szczytu, 45 śr wbija się chwile moment (widocznie masz pecha).

Wchodzą tylko i wyłącznie max bony to co ty piszesz o.O. Co trzeba wydropic bo nie ma u handlarzy ? Dziękujemy za powodzenie, ale obejdzie się...

BanerekIshyas.jpg

Opublikowano

2kk to jest tyle co nic. BM spokojnie bije metki 90 i nikt nic nie zgłaszał. Osób online jest 450+ w godzinach szczytu, 45 śr wbija się chwile moment (widocznie masz pecha).

Wchodzą tylko i wyłącznie max bony to co ty piszesz o.O. Co trzeba wydropic bo nie ma u handlarzy ? Dziękujemy za powodzenie, ale obejdzie się...

Sr 45 wbijają szybko ? haha pozdro. Miksowałem 5 ribów na sr 40. Kupiłem 3-4k zmianek i co? tylko 1 rib z sr 41 i jeszcze chu*owe bony. Na innych serwerach 3k zmianem i już masz 50+ sr.

Opublikowano

Sr 45 wbijają szybko ? haha pozdro. Miksowałem 5 ribów na sr 40. Kupiłem 3-4k zmianek i co? tylko 1 rib z sr 41 i jeszcze chu*owe bony. Na innych serwerach 3k zmianem i już masz 50+ sr.

Człowieku, to nie zależy od serwera, ale od szczęścią, popieram kolegę wyżej, wchodzi szybko.

Opublikowano

Człowieku, to nie zależy od serwera, ale od szczęścią, popieram kolegę wyżej, wchodzi szybko.

Nie gadaj ze od szczescia bo kazdy tak ma :)

To da sie zmienic ale widocznie albo nie umieja albo sie nie chce ;-;

Byly jakies beta testy?

Opublikowano

nie wchodzilem jeszcze na serwer wiec mam kilka pytan.  

-nie ma 1zmianki ktora sie nie konczy? zenada na 4fun!po co zasmiecac eq. wnioskuje po postach UP.

-jak wygladaja dungi? trzeba szukac ludzi do pt? czy samemu  sie chodzi? po prezce doczytalem ze z pt. (glupota jest  tworzenie na tego typie servera pt!)

Opublikowano

Jeśli wchodzą maksy to jestem  pod wrażeniem  

A jeszcze mogę mieć pretensje - jakie misje fabularne- wbiłem maks 87 lvl i nadal nic żadnej misji a już powinno być przynajmniej 5/6 misji a nie 0. Serwer na szybko działają wszystkie cheaty do klianta z 2010r (jak się pomyliłem to mnie poprawcie), ruda bursztynu mhmm chodzą po mieście m1 orki redlas pustynia świątynia nie zauważyłem żadnej żadnej rudy. Nie polecam , myślałem że bd to coś ale po wejściu sam zobaczyłem i uznałem że jest chjowy

post-1010370-0-57379500-1422863658.jpg

Opublikowano

Też macie problemy. Przecież macie bs wiec to nie robi dużego problemu. Ustaw sobie na całą noc to Ci wmiesza bony. Serwer jest nowy i jak narazie mogę polecić.

Opublikowano

Jak czytam, to co wypisuje Ishya.pl, to mam obawy, czy ten ktoś w ogóle wie co się na serwerze dzieje ? bony nie wchodziły i nie wchodzą w max wartościach, a jak dalej będziesz zgrywał/a głupa, to przedstawię tyle dowodów na waszą nieudolność, że już się tutaj szybko ze wstydu nie pokażesz ! daliście w zapowiedzi serwer Easy/4Fun i wprowadziliście graczy celowo w błąd, skąd ja znam takie praktyki ? czy wy "matoły' myślicie że gracze to bezmyślne istoty ( owszem jest takich sporo ale są i bardziej inteligentne )? serwer jest jednym wielkim bugiem, a administracja właśnie przeprowadza beta testy  :) raty 200 % na serwerze, bo przecież bez rat, exp byłby jak na Hardzie, masa ulep na update czegokolwiek, wspomniane bony, łuku na 105+ nie da się ulepszyć od startu, a wy dalej męczycie bułę w tej kwestii, update zbroi dla szamana 180+ czego efektem jest zbroja dla ninja i odwrotnie ( cuda panie i panowie ), update zbroi na 200+ i +1 to koszt 11 bryłek ?!, za duży dmg mobów, kolega wyżej napisał i biciu metka w red lesie BM, zapraszam do gry, zrobię BM i pojedziemy bić metki BM z FMS'kiem w dłoni, brak błogosławieństwa ataku, obrony, inteligencji u NPC ( czemu tego nie ma na serwerze ponoć łatwym nikt nie wie ), do tego problemy z patcherem, BS który dodaliście nie ma "szybkości ataku", może wam podesłać swój prywatny który ma wszystko co trzeba ? brak możliwości handlu np. kostiumami, "zwój korekcji" do wyjmowania kd nie działa, problemy z założeniem gildii etc . To tak w dużym skrócie, jak znajdę czas po pracy zrobię całą litanie z błędami i zobaczymy co wtedy powiecie  :) pamiętasz swój post o naprawie błędów by grało się nam "graczom" lepiej ? nie wciskaj kitu dobra rada na przyszłość !

Opublikowano

Nie polecam serwera, non stop wyrzuca, prawie wszyscy lataja na hackach, zeby srednie wbic potrzeba naprawde motywacji. Bs nie zawsze sie zalacza, te obrazki skili sa o d**e wytluc, nie widac co masz włączone czy pomoc czy blogo, ktoro dziala a ktorego juz nie ma, i ciagle musisz najezdzac. Serwer z easy/4fun ma wspólną tylko nazwe. Niestety nic wiecej. Moze troche na tym zarobią na dzieciach isu. Ale ja tam napewno nie zawitam znów, i jak mi sie wydaje wiekszac ,,normalnych" graczy tez. Wnioskując z waszych wypowiedzi, a raczej braku odpowiedzi na negatywna krytyke nie macie pojacia o tym serwerze nic, zrobiony na odwal. Nie przemyślany niczym, żadną chwilą. Nie polecam, nie zagram, nie wejdę! Dziękujemy 3x NIE

GIRL, SEX, GAME, SEX, GIRL, SEX, GAME, SEX(...)

Opublikowano

Jak czytam, to co wypisuje Ishya.pl, to mam obawy, czy ten ktoś w ogóle wie co się na serwerze dzieje ? bony nie wchodziły i nie wchodzą w max wartościach, a jak dalej będziesz zgrywał/a głupa, to przedstawię tyle dowodów na waszą nieudolność, że już się tutaj szybko ze wstydu nie pokażesz ! daliście w zapowiedzi serwer Easy/4Fun i wprowadziliście graczy celowo w błąd, skąd ja znam takie praktyki ? czy wy "matoły' myślicie że gracze to bezmyślne istoty ( owszem jest takich sporo ale są i bardziej inteligentne )? serwer jest jednym wielkim bugiem, a administracja właśnie przeprowadza beta testy  :) raty 200 % na serwerze, bo przecież bez rat, exp byłby jak na Hardzie, masa ulep na update czegokolwiek, wspomniane bony, łuku na 105+ nie da się ulepszyć od startu, a wy dalej męczycie bułę w tej kwestii, update zbroi dla szamana 180+ czego efektem jest zbroja dla ninja i odwrotnie ( cuda panie i panowie ), update zbroi na 200+ i +1 to koszt 11 bryłek ?!, za duży dmg mobów, kolega wyżej napisał i biciu metka w red lesie BM, zapraszam do gry, zrobię BM i pojedziemy bić metki BM z FMS'kiem w dłoni, brak błogosławieństwa ataku, obrony, inteligencji u NPC ( czemu tego nie ma na serwerze ponoć łatwym nikt nie wie ), do tego problemy z patcherem, BS który dodaliście nie ma "szybkości ataku", może wam podesłać swój prywatny który ma wszystko co trzeba ? brak możliwości handlu np. kostiumami, "zwój korekcji" do wyjmowania kd nie działa, problemy z założeniem gildii etc . To tak w dużym skrócie, jak znajdę czas po pracy zrobię całą litanie z błędami i zobaczymy co wtedy powiecie  :) pamiętasz swój post o naprawie błędów by grało się nam "graczom" lepiej ? nie wciskaj kitu dobra rada na przyszłość !

Nie wiem czy wiesz ale wszystkie bugi są naprawione... Co do ulepek zwiększony jest Drop! Handel kostiumami jest włączony, zwój korekcji działa;)

Co do gildii wejdź sobie w Ranking Gildii i spójrz ile jest ich założonych ^^ Jak by nie działało zakładanie gildii to skąd by było ich tyle na serwerze ? :O

Wszytko jest w idealnym porządku.. Nwm skąd masz takie info że nie da się ulepszać bądź coś jest zbugowane ? :O

Co do bryłek ^^ 11 brył na ulepszenie na +1 powiadasz ?:> Hmm... Przejdź się na smoka i obczaj ile leci z jednego smoka ...

Nie polecam serwera, non stop wyrzuca, prawie wszyscy lataja na hackach, zeby srednie wbic potrzeba naprawde motywacji. Bs nie zawsze sie zalacza, te obrazki skili sa o d**e wytluc, nie widac co masz włączone czy pomoc czy blogo, ktoro dziala a ktorego juz nie ma, i ciagle musisz najezdzac. Serwer z easy/4fun ma wspólną tylko nazwe. Niestety nic wiecej. Moze troche na tym zarobią na dzieciach isu. Ale ja tam napewno nie zawitam znów, i jak mi sie wydaje wiekszac ,,normalnych" graczy tez. Wnioskując z waszych wypowiedzi, a raczej braku odpowiedzi na negatywna krytyke nie macie pojacia o tym serwerze nic, zrobiony na odwal. Nie przemyślany niczym, żadną chwilą. Nie polecam, nie zagram, nie wejdę! Dziękujemy 3x NIE

Serwera nie wyrzuciło od startu ani razy... Owszem był problem z padającymi chanellami lecz został on naprawiony a wszystkie offy serwera są spowodowane naprawianiem bugów.

powiadasz też że prawie all lata na hackach tak ? Dlaczego tego nie nagrasz i nie zgłosisz na forum ?:> Co do średnich nie będe tego komentował ... w ciągu 30 minut 2x truta 55sr 52 sr jakiś problem ? bo ja nie widzę żadnego. Co do obrazków skilli prawdopodobnie będą zmienione na standardowe

A co do tego czy będziesz grał czy nie to twój wybór ... nikt cię na siłę nie zmusza ;x

12113099795230620771.png

Opublikowano

Serwer jest super! Gram od samego startu - przyjemnie się expi, łatwo się dropi. 

Administracja (Andrew) siedzi całymi dniami, nawet po nocach i poprawia błędy, wprowadza poprawki które sugerują mu gracze. :)

Praktycznie cały czas ktoś jest na ts3. 

Ja nie mam problemu z wyrzucaniem - ew. jak Andrew wprowadzi poprawkę to robi restart, który trwa 30s.

Bonusy w eq wchodzą łatwo, 50 śr wbić to kwestia max 5h.

Co do obrazków - na początku też mi się nie podobały, teraz już się przyzwyczaiłem i jest OK. :)

Narzekacie, że jest za trudno... Przecież ulepszaczy dropi cała masa - gram 3 dzień i mam już prawie całe eq skończone...

Zakładam, że nie wbiłeś nawet 100lvl, a próbujesz zniechęcić innych swoją wypowiedzią!

Ja osobiście bardzo polecam serwer, i zapraszam do wspólnej gry! :) Jeżeli czegoś nie wiecie, to chętnie służę pomocą. :)

Możecie pisać w grze na nick Craaash. :)

Pozdrawiam!

Opublikowano

Polecam serwer !! Gra sie przyjemnie , ludzi jest w miare sporo bo jest ponad te 400 w godzinach szczytu . [sA] cały czas naprawia bugi jeśli występują, wprowadza zmiany i co najważniejsze ma kontakt z graczami !

Opublikowano

Ja nie mam problemu z wyrzucaniem - ew. jak Andrew wprowadzi poprawkę to robi restart, który trwa 30s.

Bonusy w eq wchodzą łatwo, 50 śr wbić to kwestia max 5h.

Co do obrazków - na początku też mi się nie podobały, teraz już się przyzwyczaiłem i jest OK. :)

Narzekacie, że jest za trudno... Przecież ulepszaczy dropi cała masa - gram 3 dzień i mam już prawie całe eq skończone...

Zakładam, że nie wbiłeś nawet 100lvl, a próbujesz zniechęcić innych swoją wypowiedzią!

Ja osobiście bardzo polecam serwer, i zapraszam do wspólnej gry! :) Jeżeli czegoś nie wiecie, to chętnie służę pomocą. :)

Możecie pisać w grze na nick Craaash. :)

Pozdrawiam!

Sam napisales ze to 5h :) gdy powinny takie bon na 4fun wchodzic w max 1h...

Masz racje co do tego 100lvl :)

Wbilem ten 75 i mam nadzieje ze juiz na taki serwer w swoim zyciu nie trafie, ubic jednego metka surą BM to jest wyczyn

łatwiej zabije takiego metka na pl`u ;

Wole pograc w "srajcrafta" niz marnowac czas na bonowanie ktore i tak nie wejdzie

Serwera nie wyrzuciło od startu ani razy... Owszem był problem z padającymi chanellami lecz został on naprawiony a wszystkie offy serwera są spowodowane naprawianiem bugów.

powiadasz też że prawie all lata na hackach tak ? Dlaczego tego nie nagrasz i nie zgłosisz na forum ?:> Co do średnich nie będe tego komentował ... w ciągu 30 minut 2x truta 55sr 52 sr jakiś problem ? bo ja nie widzę żadnego. Co do obrazków skilli prawdopodobnie będą zmienione na standardowe

A co do tego czy będziesz grał czy nie to twój wybór ... nikt cię na siłę nie zmusza ;x

Ahh doprawdy? moze frytki do tego?

Czlowieku nie ja jeden jestem wyrzucany przez ich serwer :c

Client z 2010r prawdopodobnie, wiec kazdy hack - zapewne bedzie dzialal :D znam 5 dobrych hackow juz chyba 4x wspominalem i kazdy dziala xD mam np. ja nagrywac jak inni sie wspomagaja bo serwer jest denny? szkoda miejsca na kompie to po pierwsze a po drugie szkoda czasu na render i wrzucanie na yt ;-;

Właściciela chyba gracze bugami zgasili bo cos ucichl :))

Tak sie zajmuje serwerem (caly dzien na ts z kolegami)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...