Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ROSJA vs RESZTA ŚWIATA

`Penero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeczytałeś jakiś artykuł i myślisz że wszystko wiesz? Nic nie wiesz.

Wypowiedział się weteran wojenny, pewnie siedzisz w okopie pod Dombasem, dziwne że jeszcze ci Ruscy internetu nie odcięli.

• Odpowiedzi 262
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wypowiedział się weteran wojenny, pewnie siedzisz w okopie pod Dombasem, dziwne że jeszcze ci Ruscy internetu nie odcięli.

Po prostu mam prawdziwe informacje i wiem co się naprawdę dzieje, a nie z internetu.

zy95qg.png

Opublikowano

Po prostu mam prawdziwe informacje i wiem co się naprawdę dzieje, a nie z internetu.

Putin ci osobiście powiedział? haha xD dobry typ

Rosja jak i USA ciągną do wojny każdy z nich chce wojny nie oszukujmy się .. mam wyjebane na te ścierwa niech se walczą ale po za Polską..

Opublikowano

hahaha ta zapewne gdzieś na ruskim tsie coś usłyszał, grając w jakąś grę...

Twój nick mówi o tobie wszystko p3nis

Opublikowano

Rosja jak i USA ciągną do wojny każdy z nich chce wojny nie oszukujmy się .. mam wyjebane na te ścierwa niech se walczą ale po za Polską..

No przecież mówię że gadałem z Putinem ostatnio :)

hahaha ta zapewne gdzieś na ruskim tsie coś usłyszał, grając w jakąś grę...

Twój nick mówi o tobie wszystko p3nis

To nie ja mam dupe na avatarze xD

Też w gimnazjum tak miałem :D

zy95qg.png

Opublikowano

Rosja do wojnyz jakiej racji?

Usa ma w kupe dlugu.

Deus vult

Opublikowano

Neutralność jak Szwajcaria.

Niestety w naszym kraju to niemożliwe. Wystarczy spojrzeć na mapę. ;)

Tak btw.

B9oZnqaCQAAwx1g.png

Opublikowano

Nie byłbym optymistą w sprawie tego rozejmu, bo jedna z stron zapewne złamie jego ustalenia albo spór o granice będzie jak nic.

Co do USA. Pls oni mają taki dług publiczny, że Polska póki co może im pozazdrościć w tej kwestii.

Opublikowano

Już są pierwsze zamachy! 

50048e00bad54fc50e3df5fc04f45c35.gif

Co do tematu.. gazety i media wypisują,że jest rozejm a w rzeczywistości może być inaczej. Zwykły zjadacz chleba dowie się o wojnie dopiero gdy wojsko będzie szło ulicami.

#rein

Opublikowano

Putin powiedział również, że siły ukraińskie i terroryści muszą jeszcze osiągnąć porozumienie w sprawie wycofania się z Debalcewe, strategicznego miasta na wschodzie Ukrainy.

No to tutaj się zacznie, nie wiadomo czy dojdzie do tego porozumienia.

Opublikowano

Magdalena Ogórek zostanie prezydantem to się dogada z Putinem.. pozdro dla kumatych.

Osobiście boję się wyborów na prezydenta bo jak np. Madzia dupodajka zostanie prezydentem lub Duda to jesteśmy zgubieni :)

ja głosuje na Korwin Mikke bo ten gościu gada z sensem i ma plan na swoją kandydature, a nie jak poprzednicy którzy się pastwili na zielonej trawce.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

HA HA Korwin Mikke największy kretyn polityki, z jego ideologią typu " baby do kuchni " daleko zajdziemy, akurat ten polityk to kieruje się młodzieńczą logiką, nie dziwie się dlaczego tyle młodych osób na niego głosuje, wypowiedzi w stylu że zrobi burdel z Brukseli też są na jego poziomie, a młodzi się cieszą.

Mam sąsiada emerytowanego policjanta, powiedział że takie hu..je nawet w orom nie byli jak ten debil.

Opublikowano

HA HA Korwin Mikke największy kretyn polityki, z jego ideologią typu " baby do kuchni " daleko zajdziemy, akurat ten polityk to kieruje się młodzieńczą logiką, nie dziwie się dlaczego tyle młodych osób na niego głosuje, wypowiedzi w stylu że zrobi burdel z Brukseli też są na jego poziomie, a młodzi się cieszą.

Mam sąsiada emerytowanego policjanta, powiedział że takie hu..je nawet w orom nie byli jak ten debil.

Korwin logiką to Cię miażdży od tego zacznijmy, nie ma w tym nic złego że go nie rozumiesz, nie  wiele osób rozumie człowieka który ma największa iq w Polce.

Wracając do polityki na kogo chcesz głosować? 

Korwin aktualnie jest jedynym sensownym wyborem i nie będę się wahał oddać na niego głos.

Dlaczego młodzi ludzie będą głosować na Korwina odpowiedź jest prosta chcą wrócić do normalności i zrobić porządek w tym kraju "Burdel a potem zwiększony rozwój gospodarczy".

To młodzi budują ten kraj nie starzy zapamiętaj to sobie.

Deus vult

Opublikowano

Korwin logiką to Cię miażdży od tego zacznijmy, nie ma w tym nic złego że go nie rozumiesz, nie  wiele osób rozumie człowieka który ma największa iq w Polce.

Wracając do polityki na kogo chcesz głosować?

Są różni ludzie których się nie rozumie, nie znaczy że mają wysokie iq, są ludzie którzy myślą że są wilkami, doczepiają sobie sztuczne uszy i ogony, wyją po nocach bylo to w tv, więc spróbuj zrozumieć tych ludzie, zapewne tak samo myślisz o nich jak ja o Korwinie, niczym się z nim nie różnią.

Opublikowano

Są różni ludzie których się nie rozumie, nie znaczy że mają wysokie iq, są ludzie którzy myślą że są wilkami, doczepiają sobie sztuczne uszy i ogony, wyją po nocach bylo to w tv, więc spróbuj zrozumieć tych ludzie, zapewne tak samo myślisz o nich jak ja o Korwinie, niczym się z nim nie różnią.

To że korwin ma najwyższe iq to fakt.

Podaj jakieś szczegóły że niczym  się nie różni a nie jakieś twoje wywody/

dodając wyborcy Korwina tez mają najwiecej iq

Deus vult

Opublikowano

Mnie nie obchodzi to co się stanie z Ukrainą, powinniśmy być w tej sprawie w 100% neutralni. Nam nikt nie pomógł podczas wojny (aaaaa sorry zapomniałem: pakunki aliantów zrzucane podczas powstania warszawskiego w miejsca, które zajęte były przez Niemców, idiotyczne rozkazy, które wydawał nieudacznik Montgomery, po rozpoczęciu wojny alianci zamiast przystąpić do walki to do 40' zasypywali Niemców ulotkami, grubas Churchill namawiał Sikorskiego [ówczesnego premiera RP i naczelnego dowódcy PSZ] do olania sprawy w Katyniu, bo bał się, że Stalin zerwie z nim stosunki, no i rzeź Wołyńska w 43' gdzie Ukraińcy o których mowa mordowali Polaków).

W Jałcie zostaliśmy wydymani bez mydła, a na świętowanie zwycięstwa w Londynie nawet nas nie zaproszono, bo bano się Stalina.

Opublikowano

Ale to jest pierdolona prawda z USA, oni tak podsycają wszystkich że będzie wojna i ki c**j,  teraz wszystkie decyzje podejmowane przez Ukranie są z USA

zy95qg.png

Opublikowano

Bardzo mądre słowa pana Majora. Czemu tacy ludzie nie rządzą w państwie?

Ty udajesz?

Przecież Rosja nie ma powodów by zaatakować Polskę lol, ta cała nagonka to przez Ameryke jest.

zy95qg.png

Opublikowano

Przecież Rosja nie ma powodów by zaatakować Polskę lol, ta cała nagonka to przez Ameryke jest.

:O

Bosz człowieku .. Politycy się wpierdalają do tej ukrainy aby sprzedać im broń.., Putin nie został zaproszony do Polski (chyba o wyzwoleni auschwitz nie wiem ) robimy na złość putinowi ... a pewnie sobie przypomniał o tym co się wydarzyło w Jałcie .. bo Polska nie została zaproszona do Mińska gdzie odbywały się rozmowy w sprawie ukrainy .. czyżby? Francja , niemcy i rosja , a gdzie Polska??? jesteśmy straceni jak nic.. teraz tylko wyjebać naszych polityków.. 

Bardzo mądre słowa pana Majora. Czemu tacy ludzie nie rządzą w państwie?

Bo za dużo głupich lemingów ;/ 

Opublikowano

:O

Bosz człowieku .. Politycy się wpierdalają do tej ukrainy aby sprzedać im broń.., Putin nie został zaproszony do Polski (chyba o wyzwoleni auschwitz nie wiem ) robimy na złość putinowi ... a pewnie sobie przypomniał o tym co się wydarzyło w Jałcie .. bo Polska nie została zaproszona do Mińska gdzie odbywały się rozmowy w sprawie ukrainy .. czyżby? Francja , niemcy i rosja , a gdzie Polska??? jesteśmy straceni jak nic.. teraz tylko wyjebać naszych polityków.. 

Bo za dużo głupich lemingów ;/ 

No ale patrz co Ty piszesz, te powody. Nie zaprosiliśmy Rosji do Polski to Putin sobie myśli '' No k***a rozjebie tych jebanych Polaczków, bo mnie nie zaprosili :((( "

Krym dołączył dobrowolnie do Rosji, To Ameryka ma w c**j wielki dług publiczny i kombinuje co by tu zrobić na koszt innych.

Czemu większość osób nienawidzi Rosji a wielbi USA?

zy95qg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...