Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# 5.1 UPDATE DZISIAJ WIECZOREM! POTWIERDZONE INFO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co druga osoba na tym forum zna joduske i innych przydupasów z l#, więc takie bajki idź opowiadaj gdzie indziej ;*

Rejestracje zamknęli jakieś 2 tygodnie temu więc Ty się jebnij w czoło, rejestracja była darmowa tak samo jak l#, połowa nawet nie wie, że l# działa bez rejestracji więc nie wiem po co się rejestrować :)

jestem dev na bolu a co drugi biedak od was przyszedł właśnie stąd, np iMeh legacy czy esk0r/kortatu (honda).
  • Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja pracuje w Rito *.*

Najpierw się doinformuj a potem nie dowierzaj. Marcoly już od dawna jest devem na BoLu pod nickiem Draconis o ile dobrze pamiętam. Sam jechałem na jego repo np Ahri. Świetne skrypty jak na free a podobno jeszcze Xerath robi sieczkę.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

jestem dev na bolu a co drugi biedak od was przyszedł właśnie stąd, np iMeh legacy czy esk0r/kortatu (honda).

spokojnie mati, mozesz sobie uswiadomic ze ty > on

oboje wiemy ze joduska nic przy tym update nie robi

Opublikowano

Marcoly nie ma co na takich wypisywać , szkoda nerwów ja tam czekam na update i tyle w sumie :P sie doczekać nie mogę :>

Opublikowano

A ja pracuje w Rito *.*

Specjalnie się zalogowałem, elocha wacku.

lMsC9iw.png

Najpierw się doinformuj a potem nie dowierzaj. Marcoly już od dawna jest devem na BoLu pod nickiem Draconis o ile dobrze pamiętam. Sam jechałem na jego repo np Ahri. Świetne skrypty jak na free a podobno jeszcze Xerath robi sieczkę.

Xerath broken bo nie chce mi się pakietów szukać :D

spokojnie mati, mozesz sobie uswiadomic ze ty > on

oboje wiemy ze joduska nic przy tym update nie robi

Trudno się kłócić z bezdomnym XDD

Marcoly nie ma co na takich wypisywać , szkoda nerwów ja tam czekam na update i tyle w sumie :P sie doczekać nie mogę :>

To trochę poczekasz, mi się wydaje, że Honda nie szuka pakietów patternem jak spudgy tylko ręcznie i dlatego tyle schodzi, do tego dochodzi donate :P

Opublikowano

No ja już się nie mogę doczekać. A BoL już zaaktualizowany? - Lepszy L# czy BoL?

po co wy porównujecie te dwa programy? jak sobie napiszesz skrypty to na tym i na tym beda dobre BoL i L# pozwalaja na interakcje z LoLem a reszta juz nalezy do osob piszacych skrypty.

BoL pewnie działa bo taka kase jaka spudgy tam kosi to musi dzialac xD

Opublikowano

No ja już się nie mogę doczekać. A BoL już zaaktualizowany? - Lepszy L# czy BoL?

L# jest lepszy od free Bol'a z vipem raczej na równi 

Opublikowano

po co wy porównujecie te dwa programy? jak sobie napiszesz skrypty to na tym i na tym beda dobre BoL i L# pozwalaja na interakcje z LoLem a reszta juz nalezy do osob piszacych skrypty.

BoL pewnie działa bo taka kase jaka spudgy tam kosi to musi dzialac xD

Czego byś prędzej użył? BoL'a czy L#? Dla Ciebie gdzie lepszy skrypterzy, skrypty?

@1361622928-U485574.pngmaddog357

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

Dobre skrypty w bolu są płatne ;)

Czyli lepiej poczekać na L#? :D

Bo skoro VIPa za darmo nie zdobędę, to i tak prawie nic tym nie zdziałam. ;d

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

Czyli lepiej poczekać na L#? :D

Bo skoro VIPa za darmo nie zdobędę, to i tak prawie nic tym nie zdziałam. ;d

Podobno są jakieś cracki, tak słyszałem ale nigdy tego nie sprawdzałem więc nie musisz mi wierzyć. Z free bola możesz korzystać jak nie ma L# :D tylko że free bol wychodzi po tygodniu od updatu lola więc to raczej w ostateczności ;p

Opublikowano

nie ździw sie bo nie crackowany skrypt np. Evadee 50euro, lecz z tego co widziałem to fajnie działa i unika jak człowiek lecz nie testowałem ;p.

Opublikowano

Podobno są jakieś cracki, tak słyszałem ale nigdy tego nie sprawdzałem więc nie musisz mi wierzyć. Z free bola możesz korzystać jak nie ma L# :D tylko że free bol wychodzi po tygodniu od updatu lola więc to raczej w ostateczności ;p

ten crack to s**t, na każdym skrypcie bugsplat :v

Opublikowano

Podobno można znaleźć je na zagranicznych forach miedzy trojanami, trollami i reklamami. Kiedyś ktoś wstawił tutaj ale MPC NIE WSPIERA PIRACTWA :D <hipokryzja> 

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Finusiowi, który crackował bota do levelowania kont udało się zcrakować bola, jak okaże się, że działa, to będę go testował dopóki l# nie zostanie ogarnięty

<3

Nie działa bo nawet BoL ma problemy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...