Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# 5.1 UPDATE DZISIAJ WIECZOREM! POTWIERDZONE INFO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie zostały zmienione pakiety a jedynie headery a to różnica

co ty gadasz stary PACKAGES zostały zmienione nie jakieś pakiety czy headery XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

zwontpilem w to forum

Opublikowano

co ty gadasz stary PACKAGES zostały zmienione nie jakieś pakiety czy headery XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

zapomniałem

jak coś packages to takie przeokrutnie wielkie liby w samym lolu

Opublikowano

zapomniałem

jak coś packages to takie przeokrutnie wielkie liby w samym lolu

dzieki, zawsze sie czlowiek czegos douczy i wie więcej o tych packages(ciekawe co dalej z hitami?), daje lubie to i wielki props dla ciebie drogi urzytkowniku @Marcoly.

zwontpilem w to forum

Opublikowano

Skąd ty możesz wiedzieć, co oni posiadają skoro jesteś tylko osobą która siedzi całe życie przed tym Mpc forum, hejtuje, a co najgorsze nie potrafi zachować prostych zasad interpunkcji i składni zdania.Dodatkowo, skąd możesz wiedzieć co oni robili przez dwa tygodnie..? Wypowiadasz się na tematy o których nie masz bladego pojęcia

Skąd info, że zostały zmienione pakiety?

Może to wiedzieć z tąd, że nawet jak HeIIsing robił live jak decoduje pakiety to cały czas cisneli głupoty z Three i H3H3 + co 5 min było "time for Kappa" i puszczał kappa song i jeździł po całym ekranie takim wklejonym obrazkiem z tym ryjem ;d Są bardzo weseli potwierdzone info ;) 

Zachowanie interpunkcji, a co dopiero składni zdania, jest raczej cechą nabytą, i jeżeli raz nabędziesz to to stosujesz, nieważne gdzie.

Jeżeli faktycznie zostały zmienione pakiety, to przecież joduska przy nich nie pracuje to co on niby zrobił ; >?

Co do tej interpunkcji to się nie zgodzę, ponieważ ja jestem osobą która zawsze znała bardzo dobrze zasady interpunkcji i ortografii ponieważ czytałem dużo książek od małego i nie miałem z tym problemów, jednak w grach pisałem bez polskich znaków oraz bez znaków interpunkcyjnych ponieważ tak było szybciej. Później się tego oduczyłem więc to nie jest tak, że cały czas to stosujesz ;)

Pozdrawiam

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Może to wiedzieć z tąd, że nawet jak HeIIsing robił live jak decoduje pakiety to cały czas cisneli głupoty z Three i H3H3 + co 5 min było "time for Kappa" i puszczał kappa song i jeździł po całym ekranie takim wklejonym obrazkiem z tym ryjem ;d Są bardzo weseli potwierdzone info ;)

''z tąd''? naucz się pisać zanim zaczniesz się udzielać 

@topic: skoro coś z pakietami to pewnie aktualizacja najszybciej w następnym tygodniu 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

@topic: skoro coś z pakietami to pewnie aktualizacja najszybciej w następnym tygodniu 

Panie robak bo widze ze ty yasuo mainujesz jaki skrypt najlepszy do yasuo ? i nauczyłbyś mnie obsługiwać ? :)

a tak wgl to wątpie by było to jakieś pakiety bo żadna nowa postać nie wyszła głównie to itemy dostały nerfy /buffy pozdrawiam ;)

Opublikowano

Faktycznie, mój błąd ;) Dzięki za poprawienie aczkolwiek nie powinieneś zaraz stwierdzać, że nie umiem pisać bo popełniłem tylko jeden błąd, każdy może się pomylić tym bardziej po ciężkim dniu a też to nie jest jakiś egzamin czy coś, po prostu nie analizuję każdego słowa kiedy piszę więc szczególnie jeśli jestem zmęczony to tym bardziej jest szansa, że popełnię błąd.

@Topic: Skoro to "packages" jest tak poważne to zaczynam się bać :D

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Ludzie, wyluzujcie. Dajcie im pracować i przestańcie spamować. Po ostatniej fali banów chcą być pewni, że nic nie pominęli. Update pewnie byłby już wczoraj, ale dobrze, że dbają o to abyśmy byli w miarę bezpieczni ;)

Opublikowano

Ludzie, wyluzujcie. Dajcie im pracować i przestańcie spamować. Po ostatniej fali banów chcą być pewni, że nic nie pominęli. Update pewnie byłby już wczoraj, ale dobrze, że dbają o to abyśmy byli w miarę bezpieczni ;)

Przecież spamujemy tutaj nie u nich :D forum jest do dzielenia sie informacjami, spostrzeżeniami oraz przemyśleniami :D

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Przecież spamujemy tutaj nie u nich :D forum jest do dzielenia sie informacjami, spostrzeżeniami oraz przemyśleniami :D

W sumie racja... Tam nasze trolle nie spamują bo nie znają angielskiego  :D  :D  :D

Opublikowano

Szczerze to L# bardziej mnie uzależnił niż sama gra :D

To ktoś nadal gra w LoLa dla czystej przyjemności? xD  Ja gram na hackach w LoLu tylko i wylącznie by się pobawić i pośmiać się jak spinają d*** na czacie "scripter".

Kiedyś może jeszcze mi zależało na samej dywizji ale po wbiciu diamentu odechciało mi się iść dalej bo tam zbyt obviously jesteśmy i łatwiej o banicję.

Mam nadzieję, że L# będzie na placementy bo trzeba zapodac "Black Feeder" aby spaść do najniższej ligi i od nowa zacząć ( ͡° ͜ʖ ͡°)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

LeagueSharp.Common

Updated

2 minutes ago

Cały czas coś zmieniają, testuja pewnie też. Chłopaki się nie opierdzielają więc bądźmy dobrej myśli :)

i co z tego ze common ktos updatuje? przeciez w core jest cala magia a nie w common xD do common to zawsze dodaja podczas downtime nowe funkcje dla developerow ale z update to ma malo wspolnego.

zwontpilem w to forum

Opublikowano

i co z tego ze common ktos updatuje? przeciez w core jest cala magia a nie w common xD do common to zawsze dodaja podczas downtime nowe funkcje dla developerow ale z update to ma malo wspolnego.

podobno developerzy juz dostali do beta testow, ja tam programista nie jesterm :p

Opublikowano

temat: dzis wieczorem

podobno w nocy

czemu wy tak musicie o tym wiecznie pisac, i tak nie wiecie kiedy bedzieXD

temat odnosi sie do dnia wczorajszego xD

Opublikowano

joduska wspominal, ze program do pakietów nie jest w pełni gotowy, wiec z tydzień zejdzie. Biorąc pod uwagę ostatnie bany, poświęci co najmniej 3 dni na sprawdzenie anti-cheat. 

­

nn4e86.gif

The future starts today, not tomorrow.

The rest is silence. High by the beach.

Will you go crazy? What do you mean?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...