Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# 5.1 UPDATE DZISIAJ WIECZOREM! POTWIERDZONE INFO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podobno można znaleźć je na zagranicznych forach miedzy trojanami, trollami i reklamami. Kiedyś ktoś wstawił tutaj ale MPC NIE WSPIERA PIRACTWA :D <hipokryzja> 

Nie wspiera piractwa, lecz L# który jest crackowany to już nie piractwo wg MPC     :rolleyes:

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

bol cracked nie działa ten od finna nie jarajcie sie tym bo w tym nie ma nic szczególnego enforce >>>>>>>>>>>>>>>>>> crack finna imo.

Opublikowano

Dziwne, że tylko Tobie działa :)

i dziwne jest to, że masz najwięcej postów w dziale bot of legends a niby z bola cos działa ._.

rankedy gra ? ja sezon startuje21

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Spokojnie ;) Bol vip już jest - jeśli ktoś nie może wytrzymać bez gry ;) Bol free będzie we wtorek dla tych bardziej cierpliwych ;)

A dla najbardziej wytrwałych osób L# w okolicach 7 dni ;)

Opublikowano

Spokojnie ;) Bol vip już jest - jeśli ktoś nie może wytrzymać bez gry ;) Bol free będzie we wtorek dla tych bardziej cierpliwych ;)

A dla najbardziej wytrwałych osób L# w okolicach 7 dni ;)

Przecież L# z bolem startowali równo więc dzisiaj też będzie L# skoro chce mieć więcej konkurentów ;O

Opublikowano

Przecież L# z bolem startowali równo więc dzisiaj też będzie L# skoro chce mieć więcej konkurentów ;O

Nie, VIP Bol był już przed weekendem ;) Ale posiada sporo bugów, natomiast L# wyjdzie później ze względu na to, że chcą wystawić nam wersję bez bugów - dopracowaną najbardziej jak się da oraz ze zminimalizowaną szansą na wykrycie. 

Opublikowano

Tak czy siak nie wiemy ile trzeba będzie czekać. :3

W grudniu trzeba było czekać prawie trzy tygodnie xD

Będzie przynajmniej lepiej grać unrankedy wg. mnie po tygodniu/dwóch.

Opublikowano

Naprawiają evade i common, a pozniej wychodzi juz update

#Potwierdzone info

Bystry jesteś xD

Przynajmniej do piątku pewnie trzeba bedzie czekać, tak samo jak po ostatnim patchu ;) Czyli gramy rankedy po update bo tak to kappa xD

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

u mnie cały czas jest outdated.

trzeba standardowo podmienić pliki, ale lipa orbwalking nie działa, wyrzuca od razu a jodu aktualizacji nie zrobic bo jedzie do dziewczyny

@Edit

nie trolluj prosze

najpierw piszesz nie trolluj a teraz błagasz o pliki <3

typowe zachowanie gówniarza który najpierw nie sprawdzi a potem oddał by wszystko aby móc już pograć na cheatach i w końcu wyjść z tego bronzu

Opublikowano

ja poczekam na spokojnie do jutra, aż wszyscy skrypterzy zaktualizują swoje skrypty ;) do wieczora pewnie będzie oks.

x

Opublikowano

faktycznie, l# już działa tylko orbwalking jeszcze nie ;/

@  joduskame : (18 January 2015 - 08:36 PM)joduskame goes afk @  joduskame : (18 January 2015 - 08:36 PM)I'll get to work on new API tomorrow now that almost everything has been fixed for 5.1 worriedd.gif

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Działa faktycznie jednakże API bedzie zaktualizowane jutro ;) modlmy sie aby na placementy nie dali nowego update (takiego po ktorym l# nie bedzie działał) :D

153xova.png

Opublikowano

Działa faktycznie jednakże API bedzie zaktualizowane jutro ;) modlmy sie aby na placementy nie dali nowego update (takiego po ktorym l# nie bedzie działał) :D

Wątpię, żeby znów dali kolejnego update działającego na niekorzyść l#, dodadzą tylko update do placementów, aby zresetować dywizję, bo byłoby to bez sens dodawać to samo po tygodniu ^^, ja sobie na spokojnie jutro posprawdzam bo teraz szkoda czasu i tak wszystko nie bedzie działać od razu. :>

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Wątpię, żeby znów dali kolejnego update działającego na niekorzyść l#, dodadzą tylko update do placementów, aby zresetować dywizję, bo byłoby to bez sens dodawać to samo po tygodniu ^^, ja sobie na spokojnie jutro posprawdzam bo teraz szkoda czasu i tak wszystko nie bedzie działać od razu. :>

A najlepiej to poczekać do wtorku ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...