Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# 5.1 UPDATE DZISIAJ WIECZOREM! POTWIERDZONE INFO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fakt faktem juz nie bedzie nagród w postaci RP za reffy. BTW. jeśli kupujesz refy na allegro, albo jeśli sam je robisz za pomocą bota to możesz byc pewien ze cofną Ci nagrody. Mi cofneli 75 refy (wraz z nimi nagrody itd, skiny które kupiłem za rp z nagród)
A druga sprawa normalnie bedzie mogl kupic skiny za RP. z tym że RP=zł/$/euro

Opublikowano

Fakt faktem juz nie bedzie nagród w postaci RP za reffy. BTW. jeśli kupujesz refy na allegro, albo jeśli sam je robisz za pomocą bota to możesz byc pewien ze cofną Ci nagrody. Mi cofneli 75 refy (wraz z nimi nagrody itd, skiny które kupiłem za rp z nagród)

A druga sprawa normalnie bedzie mogl kupic skiny za RP. z tym że RP=zł/$/euro

Dziwisz się ? Im bol l# nie przeszkadzał dopóki, pazerność ludzi nie dosięgła dna. Voliboty LegendaryClient i inne wymysły. 1000 acc na osobe żeby wbić reffale ^^ 

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Dziwisz się ? Im bol l# nie przeszkadzał dopóki, pazerność ludzi nie dosięgła dna. Voliboty LegendaryClient i inne wymysły. 1000 acc na osobe żeby wbić reffale ^^ 

Rito zarabia tyle pieniędzy, a jeszcze im mało. 

Zarobki spadły o 5% i już kasują reffy -.- 

RITO PLEASE

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Rito zarabia tyle pieniędzy, a jeszcze im mało. 

Zarobki spadły o 5% i już kasują reffy -.-

RITO PLEASE

Ja ty 99,9% forum postąpiło by tak samo to jest biznes zarobki mają rosnać o 5% a nie spadać:)

Opublikowano

Ja się nie dziwie, zawsze jest ryzyko, i sam podejmowałem je kupując refy:P ale nie odbiegajmy od temu, KIEDY BĘDZIE UPDATEEEE? :D

Opublikowano

Ja się nie dziwie, zawsze jest ryzyko, i sam podejmowałem je kupując refy:P ale nie odbiegajmy od temu, KIEDY BĘDZIE UPDATEEEE? :D

Nie ma co spekulować jak narazie nie rzadnej sensownej odpowiedzi potwierdzonej dowodami ^^ Nawet znajomi znajomych od strony babci wstawiali jakies opowiscie Tolkeina :D

Opublikowano

Jak myślicie skrypty będą od razu działały po update L# czy zmiany od riot były duże i trzeba będzie czekać jeszcze na same skrypty.

Opublikowano

Ohh WP Rito :D Trochę im posprzedawałem MPC i Joduski ;> , teksty, że po zmianie pakietów męczą się do dwóch tygodni z aktualizacja , więc czuje się szczęśliwy , nie ma za co cebulaki ;)

Opublikowano

Ohh WP Rito :D Trochę im posprzedawałem Forum MPC i Joduski ;> , teksty, że po zmianie pakietów męczą się do dwóch tygodni z aktualizacja , więc czuje się szczęśliwy , nie ma za co cebulaki ;)

co za typiarz XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD a co ty myslisz ze prowo tym crapem wywolasz? i co ty myslisz ze zmiana pakietow  to jest tak hopsiup ? encode packet 1-1337 w konsoli lola i done xD, stary spudgy i joduska glupi nie sa i kodza swoje programy do decodowania pakietow czyli to "utrudnienie" ktorego nie bylo bo headery=/=pakiety przestanie dzialac.

zwontpilem w to forum

Opublikowano

Nie robie prowo :D tylko pisze prawde ;> spoko, ze tacy fachowcy :) ale widzisz poki co tydzien-dwa spokoju bedzie ;)

to jest prowo, oni nie sluchaja jakis bobow bez rna co im napisza ZMIENCIE PAKIETY BO NA JODUSCE NIE UMIEJOM NIC ZROBIC

jakby honda chcial to by to pewnie o wiele szybciej zrobil ale mu sie nie chce a joduska siedzi i czeka :)

zwontpilem w to forum

Opublikowano

To , że Ty taki glupi jestes , ze piszesz do supportu z samymi pretensjami zmiencie mapy, wtf stfu bramy portale stfu, gdzie moj gift :<  USUNCIE SKRYPTY :<<<<<<<< Więcej mam przepisane z Vegetanem i  Pentadamem niż cebuli piszących ciagle w tym temacie kiedy updejt ;)

Opublikowano

To , że Ty taki glupi jestes , ze piszesz do supportu z samymi pretensjami zmiencie mapy, wtf stfu bramy portale stfu, gdize moj gift gdzie moj gift :<  USUNCIE SKRYPTY :<<<<<<<< Więcej mam przepisane z Vegetanem i  Pentadamem niż cebuli piszących ciagle w tym temacie kiedy updejt ;)

nie mam pytan co do twojego zerowego ilorazu inteligencji, nie mam 15 lat jak ty ze pisze do riotu zeby cos zmieniali bo mogom czitowac, gdzie tu napisalem co kolwiek kiedy update? stfu to se tam do tych jaskiniowcow zwanych twoimi rodzicami mówic bo pewnie nie ogarna xD

zwontpilem w to forum

Opublikowano

JA P******E K***A JEBANE K***Y POJEBANI K***A 2 TYG POJEBALO ICH CHYBA K***Y JAK JA MAM WBIJAC PLACEMENTY BEZ SKRYPTOW?????????????????????????????

88705450978566678444_thumb.jpg

Opublikowano

Czy ja napisałem, że Ty napisałeś kiedy udpejt ;)? "Cebuli piszących kiedy udpejt" Liczba mnoga, czytanie ze zrozumieniem, cebulaku, nie popłakałeś się jeszcze, że sharp nie działa :<? I co teraz ? Gdzie armia cebulaków :/

Opublikowano

Czy ja napisałem, że Ty napisałeś kiedy udpejt ;)? "Cebuli piszących kiedy udpejt" Liczba mnoga, czytanie ze zrozumieniem, cebulaku, nie popłakałeś się jeszcze, że sharp nie działa :<? I co teraz ? Gdzie armia cebulaków :/

płakał nie bede, lol to nie moje zycie tym bardziej sie z ciebie (specjalnie napisane bo jestes nikim) smieje bo caly czas wiem ze ja >>>>>> ty

wyzywasz mnie od cebulakow a z rodzina tam preferujesz byle do pierwszego XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@Majzur

no co ty srsly?

#oblenrzony przez oniongimboteam :/

zwontpilem w to forum

Opublikowano

o k***a XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD to takie modne :DDDDDDDDD    Idziesz tropem tych nowoczesnych nastolatków, k***a GZ ziąąąąąą !!  XDDDDDDDDDDDDDDDDD A gdzie słowka  jeszcze lol, żal, przeciez to takie modne :<  Sharp za 2 tygodnie, potwierdzone cebulaki ;)

I te teksty na rodzinke, to takie hmmm MĘSKIE ! krUlu mUj  <3

Opublikowano

o k***a XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD to takie modne :DDDDDDDDD    Idziesz tropem tych nowoczesnych nastolatków, k***a GZ ziąąąąąą !!  XDDDDDDDDDDDDDDDDD A gdzie słowka  jeszcze lol, żal, przeciez to takie modne :<  Sharp za 2 tygodnie, potwierdzone cebulaki ;)

stary, teraz to chyba juz paranoja etc, najebales XDDDDDDDDDDDD :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD btw o co ci hodzilo bo juz nie kminie ;[ bo juz tam nie masz co pisać, gimbo nie jestem i ty pewnie tam tehnik informatyk siedzisz i hakujesz pentagon #pozderki #podludzie

lepiej nie sluchajcie typa bo to sie chyba choroba psychiczna nazywa :)

@unixproo

powtorze jeszcze raz honda is working hard

zwontpilem w to forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...