Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# 5.1 UPDATE DZISIAJ WIECZOREM! POTWIERDZONE INFO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robisz coś za free? Ty sobie nie zdajesz sprawy ile oni zarabiają z samych donejtów.

oj mysle ze bys sie zdziwil, moim zdaniem zarabiali by dopiero gdyby L# kosztował powiedzmy 30zł na miesiąc, jednakże wtedy byli by zobowiązani do szybkiego update żeby projekt nie upadł ;)

153xova.png

• Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Robisz coś za free? Ty sobie nie zdajesz sprawy ile oni zarabiają z samych donejtów.

donate, to sprawa indywidualna l# jest udostępniony za free nie trzaska takich kokosów jak bank of london. Gdyby chodziło im o zarobek miałbyś pełno różnuch reklam, rejestracja na forum byłaby dla każdego otwarta itp. Donate to zachęty dla scripts writerów :P

Samo b2p rozwiązało by sprawe głupie sms 30zł na założenie konta (jednorazowy) wtedy dużo by zarobili :)

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Z tego co mi się wydaje to donate jest z własnej woli wysyłany, podziękowanie za pracę za którą tak naprawdę nie trzeba płacić

Opublikowano

c4238cb376.png

Czyli wczoraj twierdzili, że update będzie wieczorem, a dzisiaj o 6 rano mówią, że może to potrwać cały dzień ? No nieźle..

­345mulx.jpg

Opublikowano

Czyli wczoraj twierdzili, że update będzie wieczorem, a dzisiaj o 6 rano mówią, że może to potrwać cały dzień ? No nieźle..

Może muszą sprawdzić, testy musza być żeby później cyrków z ban wave nie było. Dla mnie to dobra informacja.

Opublikowano

Pakiety znów zostały zmienione przynajmniej tak to wygląda przy Evade. Myślę, że nie spodziewałbym się L# update w tym tygodniu

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

@Angred

stary zrozumiesz ty w koncu ze oni napisali ze jest prawie gotowe i dzisiaj jak kazdy normalny czlowiek ida do pracy, tak tak pewnie sie zdziwisz ale oni posiadaja coś takiego, wracaja maja wywalone na jakies pierdoly i robia to gdy im sie chce lul

@top
bedzie od dzisiaj do konca projektu, trudno to pojac ? to jest takie community wesole ze bym sie nie zdziwil jakby sam jodus trollowal, przeciez jak pakiety zmienili to wszyscy przez pierwsze dwa tygodnie byli tak rozbawieni ze nikt nie pracowal.

i te bajki ze pewnie ciezko pracuje przez te gluche dwa tygodnie xD

zwontpilem w to forum

Opublikowano

@Angred

stary zrozumiesz ty w koncu ze oni napisali ze jest prawie gotowe i dzisiaj jak kazdy normalny czlowiek ida do pracy, tak tak pewnie sie zdziwisz ale oni posiadaja coś takiego, wracaja maja wywalone na jakies pierdoly i robia to gdy im sie chce lul

@top

bedzie od dzisiaj do konca projektu, trudno to pojac ? to jest takie community wesole ze bym sie nie zdziwil jakby sam jodus trollowal, przeciez jak pakiety zmienili to wszyscy przez pierwsze dwa tygodnie byli tak rozbawieni ze nikt nie pracowal.

Skąd ty możesz wiedzieć, co oni posiadają skoro jesteś tylko osobą która siedzi całe życie przed tym Mpc forum, hejtuje, a co najgorsze nie potrafi zachować prostych zasad interpunkcji i składni zdania.Dodatkowo, skąd możesz wiedzieć co oni robili przez dwa tygodnie..? Wypowiadasz się na tematy o których nie masz bladego pojęcia

Pakiety znów zostały zmienione przynajmniej tak to wygląda przy Evade. Myślę, że nie spodziewałbym się L# update w tym tygodniu

Skąd info, że zostały zmienione pakiety?

­345mulx.jpg

Opublikowano

@Angred

@top

Popieram, oni robią to dla zabawy, pasji etc. like a hobby :D

Opublikowano

Popieram, oni robią to dla zabawy, pasji etc. like a hobby :D

Robią to dla zabawy, masz rację, robią to dlatego, że ich to kręci, i zapewne w celu poduczenia się programowania, bo takie doświadczenie bardzo uczy, ale nadal nie rozumiem, skąd wy macie informacje, że joduska trolował.

­345mulx.jpg

Opublikowano

Skąd ty możesz wiedzieć, co oni posiadają skoro jesteś tylko osobą która siedzi całe życie przed tym Mpc forum, hejtuje, a co najgorsze nie potrafi zachować prostych zasad interpunkcji i składni zdania.Dodatkowo, skąd możesz wiedzieć co oni robili przez dwa tygodnie..? Wypowiadasz się na tematy o których nie masz bladego pojęcia

Skąd info, że zostały zmienione pakiety?

po ciezkim dniu siadam do komputera szukam osob ktorych nie lubie patrze jak dalej te swoje nie stworzone historie piszą i je wyzywam, simple as f**k

nie siedze na tym forum cale zycie bo by mi chyba mozg eksplodowal

pisalem ci juz ze wywalone mam w jakas smieszna interpunkcje na tym forum

wiem co robili bo znam kilku developerow tam, pewnie nie do pojecia ale tak tak to prawda confirmed by me

@topic

dodam jeszcze raz ze joduska jest leniwy i mimo ze zrobil juz dosyc sporo to skonczy dopiero jak bedzie mial wolny czas.

@Angred

zmien ten nick na moron from polonia whatever jak wpisuje to angred to zawsze leje, bo joduska ostatnio pisal program ktory by zdekodowal pakiety a honda pewnie robil pakiety, jeszcze raz mowie ze jebem interpunkcjie hehehhe

// Proszę nie prowokować,

Renissance

zwontpilem w to forum

Opublikowano

po ciezkim dniu siadam do komputera szukam osob ktorych nie lubie patrze jak dalej te swoje nie stworzone historie piszą i je wyzywam, simple as f**k

nie siedze na tym forum cale zycie bo by mi chyba mozg eksplodowal

pisalem ci juz ze wywalone mam w jakas smieszna interpunkcje na tym forum

wiem co robili bo znam kilku developerow tam, pewnie nie do pojecia ale tak tak to prawda confirmed by me

@topic

dodam jeszcze raz ze joduska jest leniwy i mimo ze zrobil juz dosyc sporo to skonczy dopiero jak bedzie mial wolny czas.

Zachowanie interpunkcji, a co dopiero składni zdania, jest raczej cechą nabytą, i jeżeli raz nabędziesz to to stosujesz, nieważne gdzie.

Jeżeli faktycznie zostały zmienione pakiety, to przecież joduska przy nich nie pracuje to co on niby zrobił ; >?

­345mulx.jpg

Opublikowano

ja bym go nie słuchał podszywał się pod programistów i gada nie potwierdzone info i żadne pakiety nie zostały zmienione skoro piszą ze prawie jest zrobione nie pozdrawiam

qxw0er.jpg

Opublikowano

A teraz najprawdziwsza prawda: tak naprawdę joduskame nie pracuje WCALE przy update L#'a. Czarną robotę odwala Honda wraz z Esk0rem (i Ferrari, jak mówi HeheheM). Joduskame to osoba, która chyba w sprawie update ma najmniej do powiedzenia.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

A teraz najprawdziwsza prawda: tak naprawdę joduskame nie pracuje WCALE przy update L#'a. Czarną robotę odwala Honda wraz z Esk0rem. Joduskame to osoba, która chyba w sprawie update ma najmniej do powiedzenia.

super mistejk ze to napisales bo ja to wiem i pewnie kilka osob to wie ale wleci zaraz detektyw @Angred i powie I SKOND TO WJESZ ? ale to jest takie true ze szok xD, ale dzieci nie uwierza.

@SebusPN

piszemy jak jest lel, chcesz flamewara zaczac?

zwontpilem w to forum

Opublikowano

super mistejk ze to napisales bo ja to wiem i pewnie kilka osob to wie ale wleci zaraz detektyw @Angred i powie I SKOND TO WJESZ ? ale to jest takie true ze szok xD, ale dzieci nie uwierza.

Zaczynają się teorie spiskowe godne kodu da vinci. Dyskusja w stylu kto kogo zna, wie co i jak gdzie i po co :D. Nawet jeśli joduska nie zajmuje sie upem to co to zmienia ? :D i tak będziemy czekać. Jakoś na ircu nic nie piszą aktualnie o pakietach.

Opublikowano

@SebusPN

piszemy jak jest lel, chcesz flamewara zaczac?

Pisałem post wcześniej, o tym, że joduska nie pracuje przy update.

Ty natomiast sugerowałeś iż joduska ma pracę, więc update nie będzie, jestes hipokrytą, sory taka prawda.

Przestań się lizać bo odmienny w tym masz skutek, a zasadniczo polecam ukończenie kursu pisania, a później pisać.

@topic Na joduska.me nic nie pisze ;)

­345mulx.jpg

Opublikowano

Ty natomiast sugerowałeś iż joduska ma pracę, więc update nie będzie, jestes hipokrytą, sory taka prawda.

Przestań się lizać bo odmienny w tym masz skutek, a zasadniczo polecam ukończenie kursu pisania, a później pisać.

nom bo wlasnie matthias edytuje outdated na moje cieple hlopaczki zaczely robote czekajcie.

nie bedzie mi jakis 14 letni hipis mowil jak zyc lol

zwontpilem w to forum

Opublikowano

Żadne falmewary mi w głowie :P ale co chwile się przewija się jakaś opowieść spod mchu i paproci. W sumie wychodzi na to ze joduska wpada na kielicha do Polski :D Co 3 osoba w temacie zna joduske i jego ekipe więc... troche dziwne sprawa każdy pisze co innego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...