Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# 5.1 UPDATE DZISIAJ WIECZOREM! POTWIERDZONE INFO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no właśnie XDDDDDDDDDD :DDDDDDD naśladuję Ciebie :D  KrUlu !! Ucz mnie miSZCZu, gdzie mam na praktyki do Ciebie przyjść OHAP?

Opublikowano

Ohh WP Rito :D Trochę im posprzedawałem MPC i Joduski ;> , teksty, że po zmianie pakietów męczą się do dwóch tygodni z aktualizacja , więc czuje się szczęśliwy , nie ma za co cebulaki ;)

Utrudnieniem są nowości które z biegiem czasu zajmują coraz mniej czasu :) Jak już raz im się uda za 2x idzie szybciej :P

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

no właśnie XDDDDDDDDDD :DDDDDDD naśladuję Ciebie :D  KrUlu !! Ucz mnie miSZCZu, gdzie mam na praktyki do Ciebie przyjść OHAP?

lol to tak w sumie kazdy jest nastolatkiem jak napisze XDDDD good to know

fajnie ze takie masz zabawy nasladowanie, ze starym sie bawisz tam przy kolacji ze slowa po sobie powtarzacie ?

ohap, beka do tej szkoly bys nie podszedl bo by ci chyba predzej dupe z zalu rozjebalo j****y biedaku

#jusz #nie #odpisuje #ale #poczytam #tom #twojom #paranoje

zwontpilem w to forum

Opublikowano

Po ostatnim razie jakoś szybciej im nie idzie ;)

ostatnio trwało to jakieś 2 tygodnie teraz minęło zaledwie parę dni od 5.1 więc nie masz co tak narzekać na razie
Opublikowano

Skonczcie z niepotrzebnymi tematami kiedy upadate niedość że joduska to robi za darmo i nam to udostępnia kurde ludzie dajcie mu czas każdy chyba ma życie prywatne

668421422290643422464.png

Opublikowano

L# nie działa, więc ich brain.exe też.

Się ludzie poirytowali bo przegrywają wszystkie rankedy bez spacjji, koniec sezonu za 3 dni i dlatego tak sie domagają. ;3

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Się ludzie poirytowali bo przegrywają wszystkie rankedy bez spacjji, koniec sezonu za 3 dni i dlatego tak sie domagają. ;3

I tak na patch do placemantów, będą czekać, więc co wypracowali to wypracowali.

giphy.gif

Opublikowano

I tak na patch do placemantów, będą czekać, więc co wypracowali to wypracowali.

nigdy nie było patcha jak resetowali dywizję, jest to tylko dywizja i nie ma nic zwiazanego z kolejnym patchem kolego :)

Opublikowano

ktoś tam pierdolił że napisał do riotu "zmiana pakietów = 2 tygodnie"

to teraz rozkmin te faze biedaku z omega dla bezdomnych na łapie

BOL WYDAŁ JUŻ KILKA DZIAŁAJĄCYCH DLL I AKTUALNIE TESTUJEMY DEV DLL KTÓRA JEST FIXED 100% XDD gdzie te 2 tyg bo coś mi sie obliczenia nie zgadzają?

Opublikowano

ktoś tam pierdolił że napisał do riotu "zmiana pakietów = 2 tygodnie"

to teraz rozkmin te faze biedaku z omega dla bezdomnych na łapie

BOL WYDAŁ JUŻ KILKA DZIAŁAJĄCYCH DLL I AKTUALNIE TESTUJEMY DEV DLL KTÓRA JEST FIXED 100% XDD gdzie te 2 tyg bo coś mi sie obliczenia nie zgadzają?

Uważaj bo riot by odpisywał na takie zaczepki.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

chyba nie zrozumiałeś sarkazmu

ps. więcej donate szybszy update L#

Donate nie ma nic do tego, na ostatnią aktualizację czekaliśmy jakieś 2 tygodnie, nawet jak joduska dostawał donate :) 

Robi to za darmo wiec.. 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Donate nie ma nic do tego, na ostatnią aktualizację czekaliśmy jakieś 2 tygodnie, nawet jak joduska dostawał donate :)

Robi to za darmo wiec..

jebnij się w czoło, wiem więcej o L# niż dowiesz się przez całe życie bo znam tych ludzi

niby po co zamknął rejestracje a mimo to za donate można zapraszać ludzi?

Opublikowano

jebnij się w czoło, wiem więcej o L# niż dowiesz się przez całe życie bo znam tych ludzi

niby po co zamknął rejestracje a mimo to za donate można zapraszać ludzi?

Co druga osoba na tym forum zna joduske i innych przydupasów z l#, więc takie bajki idź opowiadaj gdzie indziej ;* 

Rejestracje zamknęli jakieś 2 tygodnie  temu więc Ty się jebnij w czoło, rejestracja była darmowa tak samo jak l#, połowa nawet nie wie, że l# działa bez rejestracji więc nie wiem po co się rejestrować :) 

ttpng_wxsaxxe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...