Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ConcordiaMT2 [Dedyk] [Hard]

aresxpompa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Koleś , zbłaźniłeś się na całej lini swojego nędznego frontu . Every - to właściciel  Concordii :) widać jaki z Ciebie gracz amator ;)

o ile dobrze pamietam to creq byl wlascicielem concordii, ten every to mogl co najwyzej z kagańcem na tsie siedziec bo typeczka przez rok mojej gry tam nie kojarze za nic.

ciebie(tak z małej litery bo pluje ci w morde) zreszta tez gosciu

Opublikowano

o ile dobrze pamietam to creq byl wlascicielem concordii, ten every to mogl co najwyzej z kagańcem na tsie siedziec bo typeczka przez rok mojej gry tam nie kojarze za nic.

ciebie(tak z małej litery bo pluje ci w morde) zreszta tez gosciu

Ty jeszcze nie ogarniasz ze every= creq??! xD
Opublikowano

słyszałem, że szukacie technika :)

Skąd truta? :)

Ty się nie liczysz.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Wy jestescie od X-worlda nie?

Widac stabilnosci dopracowanie ^^

Zawitam na Concordii znów tylko zeby bylo wiecej graczy!

Ale takto serwer super :3

w sumie graczy z każdym dniem przybywa, a filmik z OX jest tego potwierdzeniem

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Fajny serwer, spędziłem tam wiele czasu :) I wroce tam znów :) 

Jak serwer ma się rozwijać jak osoby wchodzą i patrzą ze malo osób to nie wejdą. 

Opublikowano

Serwer naprawdę fajny, lecz niestety harda ciężko rozkrecić bo głównie co ludzie graja to na serwerach youtuberow ;[ a szkoda bo niektore serwery bez reklamy sa naprawde mistrzowskie, tak jak właśnie concordia 

Pomogłem w grach ? w czym kolwiek daj tego like motywuje do śledzenia forum ;] 

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wielki szacun dla administracji za ciągnięcie tego do samego końca. Pokazali, że można jak się chce. Na serwerze organizowane są eventy, bardzo fajnie. Chciałbym jednak zobaczyć Concordie na source ;) Pewnie zobaczylibyśmy sporo graczy. Tylko, aby nie dodali żadnego gówna. Zagrałbym chętnie, mam tam konto i sporo itemshopu. Problem jest tu, że nie ma handlu, a gra bez graczy jest nudna.

Opublikowano

08739607979311577518.png

''Na naszym serwerze spotkacie wiele nowości, które umilą w grę.''

ale na waszym serwerze nie ma żadnych nowości :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Chciałbym aby ten serwer od nowa ożył bo jak na razie pustki :/ No nic, pozostaje albo czekać albo przenosić się na inny.

Opublikowano

Chciałbym aby ten serwer od nowa ożył bo jak na razie pustki :/ No nic, pozostaje albo czekać albo przenosić się na inny.

Gdyby był reset także bym zagrał. O wiele lepszy niż ravia jak i balmorka. :) 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

­Szkoda, że taki serwer jak Concordia traci sporo ludzi. Kiedyś serwer był strasznie popularny, teraz ledwo 100 gra. Mam nadzieję, że ulegnie to zmianie po jakiejś reklamie, bo zaangażowanie ze strony teamu jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...