Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ConcordiaMT2 [Dedyk] [Hard]

aresxpompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

concordia będzie reaktywowana i przyjmie nazwe rathor? czy ratchor to będzie oddzielny serwer? jeśli tak to poda ktoś link prezki?

czy będzie możliwość doładowania monet przez PSC? :)

ConcordiaMT2 - s1, natomiast nowy, drugi serwer czyli s2 przyjmuje nazwę Rathor.eu.

zapowiedzi serwera zgodnie z regulaminem forum niestety nie możemy jeszcze wystawić.

Zapraszam do śledzenia naszego nowego, oficjalnego fanpage

oficjalnyfanpage.png

Link: ----> kliknij tutaj, aby wejść na fanpage lub na obrazek powyżej <----

====================================================

#3 | Trzecia edycja cotygodniowego Konkursu na

Smocze Monety - s2, Rathor.eu!

Tydzień 2: 18-05-2015r --> 24-05-2015r

Już dziś weź udział w losowaniu i wygraj SM na dobry start!

# Co tydzień do wygrania:

I Miejsce: Smocze Monety o wartości 70 zł przelewem.

II Miejsce: Smocze Monety o wartości 50 zł przelewem.

III Miejsce: Smocze Monety o wartości 20 zł przelewem.

# Aby wziąć udział w losowaniu, należy:

1. Polubić nasz fanpage - Rathor.eu

2. Polubić ten post.

3. Napisać w komentarzu "Zagram na Rathor.eu!"

Nagrody zostaną przydzielone 3 dni przed startem serwera.

W celu odebrania nagrody kontaktujemy się tylko i wyłącznie przez facebook'a!

* Konkurs trwa od 1 maja 2015r do 28 czerwca 2015r!

* W konkursie musi zabrać udział minimum 10 osób.

* Lista zwycięzców będzie upubliczniana co tydzień na naszym fanpage w każdy poniedziałek.

III Edycja Konkursu: 18-05-2015r --> 24-05-2015r

IV Edycja Konkursu: 25-05-2015r --> 31-05-2015r

V Edycja Konkursu: 01-06-2015r --> 07-06-2015r

VI Edycja Konkursu: 08-06-2015r --> 14-06-2015r

VII Edycja Konkursu: 15-06-2015r --> 21-06-2015r

VIII Edycja Konkursu: 22-06-2015r --> 28-06-2015r

===================================================

II Edycja Konkursu: 11-05-2015r --> 17.05.2015r - RATHOR.EU

Lista zwycięzców:

I Miejsce: Marcin G. wygrywa Smocze Monety o wartości 70 zł przelewem.

II Miejsce: Łukasz B. wygrywa Smocze Monety o wartości 50 zł przelewem.

III Miejsce: Michał Ś. wygrywa Smocze Monety o wartości 20 zł przelewem.

Gratulujemy!

Zapraszamy do udziału w kolejnej edycji konkursu!

*nagrody będą do odbioru 72h przed startem serwera, będziemy kontaktować się ze zwycięzcami poprzez prywatną wiadomość.

===================================================

Pozdrawiamy,

Zespół ConcordiaMT2.pl / Rathor.eu

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czy za robienie reklamy przewidziane są nagrody? mam tutaj na myśli na Facebook-u

oczywiście, że tak ;-)

Opublikowano

Wracam Shadovv here , znowu zajme 1 miejsce w karaoke hehehe 

Tylko tym razem wprowadźcie lepsze zabezpieczenia przeciw cheatom , na Concordi tylko mała mniejszość nie działała 

Proponuje tez otworzyc rekrutacje na "Anty bota" tzn coś ala tutor z możliwością zawieszania konta do czasu sprawdzenia czy faktycznie konto używalo hackow przez GM ;)

Opublikowano

Wracam Shadovv here , znowu zajme 1 miejsce w karaoke hehehe 

Tylko tym razem wprowadźcie lepsze zabezpieczenia przeciw cheatom , na Concordi tylko mała mniejszość nie działała 

Proponuje tez otworzyc rekrutacje na "Anty bota" tzn coś ala tutor z możliwością zawieszania konta do czasu sprawdzenia czy faktycznie konto używalo hackow przez GM ;)

potwierdzam bardzo ciekawa opcja i napewno pomoże ;)

a czy fish-bot jest dozwolony czy też zakazany? :D

oczywiście, że tak ;-)

czyli że jeśli będę udostępniać fanpage oraz wasze zdjęcia/prezentacje/nowości to mogę liczyć na podziękowanie? :D

Opublikowano

potwierdzam bardzo ciekawa opcja i napewno pomoże ;)

a czy fish-bot jest dozwolony czy też zakazany? :D

czyli że jeśli będę udostępniać fanpage oraz wasze zdjęcia/prezentacje/nowości to mogę liczyć na podziękowanie? :D

tak, ustalimy na pewno jakąś nagrodę. ;-)

Opublikowano

I jak, jakies info o s2? :P

Czekam, i czekam. Nic lepszego nie ma niestety. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

Opublikowano

concordia to świetny serwer lecz niestety teraz nie ma rzeszy graczy ale na rathor będzie sporo :) a jeśli (mam nadzieje że tak się nie stanie) by nie wypalil to jak najbardziej wrócę ja jak i pewnie wielu graczy na concordię ;)

Opublikowano

Dużo ludzi na serwie? Opłaca się grać?

­

Na serverze jest może 20 osób. 

Jak widać, robią s2. Więc sądzę, że lepiej poczekać na s2. ;)

2e6ftab.png

Opublikowano

niech otworzą forum serwera :)

wtedy każdy będzie poinformowany

jestem na tak otwórzcie forum przyda sie i wiecej ludzi bedzie grac bo na forum tez sie zrobi odp reklame nie tylko dla serwera ale dla swoich gildi co da pewnych ludzi na starcie

a co do startu to nie wytrzymam tyle czasu bo moje styki mózgowe juz są tak przecpane przez nadwyżkę czasu która jest bezgraniczna że ogarnia mnie chaos i bezład pomózcie mi 

OTWÓRZCIE SERWER WCZEŚNIEJ ALBO DZISIAJ :C

Opublikowano

sam ten konkurs na sm powinien przyciągnąć graczy ;) ale ciekawe czy to przypadkowe osoby wygrywają czy znajomi administracji? :D (bez hejtu, troche mnie to zastanawia) ciekawe czy i ja wygram :D

Opublikowano

Wydaje mi się ze to jest ustawione,dzisiaj wygrał koleś co ma 20 znajomych + zdjęcie dodane 16maja ;D (Takie zdjęcie można znaleźć na google)

Zapewniam Cię że nic tu nie jest ustawione . Znam twórcę Concordii/Rathor od dobrych kilku lat , to osoba uczciwa .

concordia to świetny serwer lecz niestety teraz nie ma rzeszy graczy ale na rathor będzie sporo :) a jeśli (mam nadzieje że tak się nie stanie) by nie wypalil to jak najbardziej wrócę ja jak i pewnie wielu graczy na concordię ;)

na Rathor.eu czeka cała masa osób , są to też gracze którzy grali na Concordii . Jeśli Rathor.eu wystartuje z takim samym kopem jak Concordia to można się spodziewać że będzie tam więcej graczy niż na owym (s1) .

Opublikowano

Nie wiedzę tutaj nic a nic nowego, typowy hard. Nie zagram.

Może poczekaj aż prezka trafi na MPC ;) potem ocenisz czy warto .

Opublikowano

Nie wiedzę tutaj nic a nic nowego, typowy hard. Nie zagram.

A ja ci powiem ze to jedyny serwer na którym grałem tyle czasu (1 rok ponad )  typowy nie jest napewno obczaisz w nowej prezce a sama gra ci to gwarantuje wciagnie cie tak ze juz z niej nie wyjdziesz

Opublikowano

mam nadzieje że ogarnę sprzęt na start a jeśli nie to zacznę gre z kilkudniowym opóźnieniem :P (brak funduszy puki co)

Opublikowano

mam nadzieje że ogarnę sprzęt na start a jeśli nie to zacznę gre z kilkudniowym opóźnieniem :P (brak funduszy puki co)

ogarnij 1 torbe odbij 20% pobierz 2 dyszki  z tego  i masz 60 zl na klawiature i myszke bo nie wiem czego ci trzeba jeszcze.  Sam nie posiadam nawet karty graficznej :D

Opublikowano

ogarnij 1 torbe odbij 20% pobierz 2 dyszki  z tego  i masz 60 zl na klawiature i myszke bo nie wiem czego ci trzeba jeszcze.  Sam nie posiadam nawet karty graficznej :D

ten komp z którego pisze nie jest do gier bo jest zbyt słaby a mój komp na którym gram ma uszkodzony procesor i musze ogarnąć 500zl :P a chodze do szkoły więc troche z tym ciężko :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...